- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.338
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.. instagram hesabım ororaMerhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Malum yaz mevsimi geldi. 1.60 boyunda 56 kiloyum. İki çocuğu büyütürken göğüslerim de büyüdü. C kup kullanıyorum. Koltuk altıma doğru yayılan göğüslerim var maalesef. Toparlayacak cinsten mayo bikini bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var...
.. instagram hesabım oraya gelin çok güzel tavsiyelerim varMerhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Malum yaz mevsimi geldi. 1.60 boyunda 56 kiloyum. İki çocuğu büyütürken göğüslerim de büyüdü. C kup kullanıyorum. Koltuk altıma doğru yayılan göğüslerim var maalesef. Toparlayacak cinsten mayo bikini bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var...
merhabaMerhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Malum yaz mevsimi geldi. 1.60 boyunda 56 kiloyum. İki çocuğu büyütürken göğüslerim de büyüdü. C kup kullanıyorum. Koltuk altıma doğru yayılan göğüslerim var maalesef. Toparlayacak cinsten mayo bikini bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var...
Bunu aldım. 40 ve 38 iki bedeni de sipariş etmiştim. 38 beden bana oldu. Göğüs kısmındaki kumaşı üst üste getirerek daha kapalı ve toparlanmış meme görüntüsüne kavuştum. Tavsiyeniz olmasaydı bu markaya bakmazdım, çok teşekkürler. Hesabınız pasif ama yine de yazdım, belki konuyu görenlere faydası dokunur. Ürün sudan ucuz, dolayısıyla başka da alabilirim EfelihayatBu çok güzel bencede güzel sarmış vücudu. Bu modellere bak mutlaka bence fiyatı da uygun