Bonprix i sizde biliyorsunuz ha:).Evet çekildi Türkiye den.Bizde alışveriş yapıyordukBonprix diyeceğim ama sanırım Türkiyeden çekildi onlar. Aynen benim de koltuk altıma doğru yayılıyor göğüslerin, D cup. Dolup taşıyor mübarek. Onlardan aldığım tankini modeli çok güzel toparladı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mayo bikini tavsiyesi?
- Konu Sahibi girlinred
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
cocugum yok o yayilma nasil oluyor bilmiyorum ama benim goguslerim vucuduma gore buyuk ve yayvan duruyor oyle dimdik degil yani. ben de bikinide genelde toparlayici ozelligi olanlari tercih ederim ozellikle denize girecegim gunlerde. hep ayni markadan giyiyorum normalde ama bu sene degistirdim oyshodan aldim 3-4 tane. simsiki topladilar cidden etrafimdaki herkese ovuyordum simdi burada konuyu gorunce biraz da burada ovmek istedim.
- 3 Ekim 2007
- 14.415
- 35.470
- 1.123
- 39
Çok severdim ürünlerini, çekilmelerine üzülmüştüm. Mayoları bir harikaydı.Bonprix i sizde biliyorsunuz ha:).Evet çekildi Türkiye den.Bizde alışveriş yapıyorduk
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Boğazdan bağlamı modelleri tercih edersen daha toparlanmış durur benceMerhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Malum yaz mevsimi geldi. 1.60 boyunda 56 kiloyum. İki çocuğu büyütürken göğüslerim de büyüdü. C kup kullanıyorum. Koltuk altıma doğru yayılan göğüslerim var maalesef. Toparlayacak cinsten mayo bikini bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var...
- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
Ben h&m in bikini ve mayolarını seviyorum oraya da bakabilirsiniz. Calzedonia da cok guzel ama beden secenegi kısıtlı, ben bugun 85b bir ust aldım o bile kucuk geldi ki Benım göğüslerim cok buyuk değildir en büyük beden 85b mis. L mayo almıstım mesela o guzel olmustu ama yine de bir kucuk sanki biraz acık yapıyorlar sanırım ondan kenarları oyuk falan. Hm de cok seçenek var her vücut tipi icin o yuzden bayağı hosuma gidiyor
- 22 Şubat 2021
- 54
- 45
- 3
aslında mayo daha rahat ettirir gibi, pentide görmüştüm büyük göğüs desteği olan çok şık desenli mayolardan.Merhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Malum yaz mevsimi geldi. 1.60 boyunda 56 kiloyum. İki çocuğu büyütürken göğüslerim de büyüdü. C kup kullanıyorum. Koltuk altıma doğru yayılan göğüslerim var maalesef. Toparlayacak cinsten mayo bikini bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var...
- 5 Ocak 2021
- 38
- 26
- 8
- 42
calzedonia ve adidasta sorununuza uygun kalıplarda mayo ve bikini bulabilirsinizMerhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Malum yaz mevsimi geldi. 1.60 boyunda 56 kiloyum. İki çocuğu büyütürken göğüslerim de büyüdü. C kup kullanıyorum. Koltuk altıma doğru yayılan göğüslerim var maalesef. Toparlayacak cinsten mayo bikini bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var...
- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
- 17 Mayıs 2021
- 32
- 14
- 3
- 37
Bu çok güzel bencede güzel sarmış vücudu. Bu modellere bak mutlaka bence fiyatı da uygunBu tarz aşırı gizliyorTRENDYOLMİLLA Kadın Yeşil Renkli Yaprak Desenli Belden Bağlamalı Mayo TBESS20MA0031 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Kadın Yeşil Renkli Yaprak Desenli Belden Bağlamalı Mayo TBESS20MA0031 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Merhba yorumlara baktm biraz ama su marka bu marka sporcu ust gibj bikac yorum gordum.bence markaya takilma ortasi acikmi ,büstiyer seklinde mi vs dene ve sna hangisinin yakisacagni kendin bul ancak bu sekilde kendin anlayabilirsn gibi geliyorMerhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Malum yaz mevsimi geldi. 1.60 boyunda 56 kiloyum. İki çocuğu büyütürken göğüslerim de büyüdü. C kup kullanıyorum. Koltuk altıma doğru yayılan göğüslerim var maalesef. Toparlayacak cinsten mayo bikini bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var...
- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
Ben de bikini bakıyorum, pentiden 2-3 tane söyledim ama istediğim gibi çıkmadılar ya bir türlü. Senin attıklarında 2. gibi olan modelden söyledim, göğüslerim büyük ve dik o yüzden ortası bir tuhaf duruyor sanki. Şu en üstteki siyahı beğendim. Bana normalde pahalı geliyor, sen kefilsen alacağım. Böyle ucuza kaçıp her sene birkaç tane alıp sonra giymemekten iyidircocugum yok o yayilma nasil oluyor bilmiyorum ama benim goguslerim vucuduma gore buyuk ve yayvan duruyor oyle dimdik degil yani. ben de bikinide genelde toparlayici ozelligi olanlari tercih ederim ozellikle denize girecegim gunlerde. hep ayni markadan giyiyorum normalde ama bu sene degistirdim oyshodan aldim 3-4 tane. simsiki topladilar cidden etrafimdaki herkese ovuyordum simdi burada konuyu gorunce biraz da burada ovmek istedim.
Eki Görüntüle 2863766 Eki Görüntüle 2863767 Eki Görüntüle 2863768
- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
ayy benim buyuk ve dik degil maalesef buyuk ve yana dogru yayiliyor gibj hahajahaj ama ben umursamam ipli giydigim de olur. bunlar baya toparladilar. benim goguslerimin arasi acik baya o yuzden toparlayinca yaklasmalari kotu durmadi. kefilim ben al dene oyshoyu cok begendim bu sene.Ben de bikini bakıyorum, pentiden 2-3 tane söyledim ama istediğim gibi çıkmadılar ya bir türlü. Senin attıklarında 2. gibi olan modelden söyledim, göğüslerim büyük ve dik o yüzden ortası bir tuhaf duruyor sanki. Şu en üstteki siyahı beğendim. Bana normalde pahalı geliyor, sen kefilsen alacağım. Böyle ucuza kaçıp her sene birkaç tane alıp sonra giymemekten iyidir
- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
Çok sağ ol sipariş veririm bu hafta.ayy benim buyuk ve dik degil maalesef buyuk ve yana dogru yayiliyor gibj hahajahaj ama ben umursamam ipli giydigim de olur. bunlar baya toparladilar. benim goguslerimin arasi acik baya o yuzden toparlayinca yaklasmalari kotu durmadi. kefilim ben al dene oyshoyu cok begendim bu sene.
Okuyan olursa bir tane de ben öneri bırakayım. Görseldeki çok güzel ben de aldım şık duruyor. Milla beğenmiyorum ben konu sahibi, pek tavsiye etmem o yüzden.
Eklentiler