- 8 Şubat 2020
- 217
- 205
-
- Konu Sahibi Mavilerinicinden
Ona benziyor bence hemen bi hastaneye götürünKızlar selam oğlumun (3.5) kolunda ve bacağımda toplamda 3tane olmak üzere değişik bi şey çıktı ben başta sinek ısırığı sandım ama maymun çiçeği fikri geldi aklıma. Ateşi, hastalığı falan yok ama izler kafamı karıştırdı.
Hiç maymun çiçeğine yakından şahit olan var mı? İzlere bakabilir misiniz..
Götüreceğim yarın ama hasta değil o benim kafamı karıştırıyorOna benziyor bence hemen bi hastaneye götürün
Evet var aşısıSu çiçeğinede benziyor.Su çiçeği aşısı var mı?
Çok geçmiş olsun ama alerjik birşeye benzemiyor ve henüz 3 tane.Lütfen hemen acile gidin ,inşallah kötü birşey değildir.Evet var aşısı
Su çiçeği daha kırmızı yaSu çiçeğinede benziyor.Su çiçeği aşısı var mı?
Hasta olmasına gerek yok başlangıcı olabilir. İlla belirti olması gerekmez. Görüntüsü çok benziyor umarım değildir.Götüreceğim yarın ama hasta değil o benim kafamı karıştırıyor
Kesinlikle göndermeyin hemen bir acile gidin ne olur ne olmazYarın kreşe başlayacaktı göndermeyeyim. İnşallah bir şey çıkmaz ama yarın gideyim hastaneye
Şimdi uyudu ama yarın götüreceğim hemen teşekkür ederimKesinlikle göndermeyin hemen bir acile gidin ne olur ne olmaz
Yok ne kreşi ne yarını. Hemen büyük bir hastaneye gidinYarın kreşe başlayacaktı göndermeyeyim. İnşallah bir şey çıkmaz ama yarın gideyim hastaneye
Bir de sanırım o biraz daha su toplamış gibi oluyor bu öyle değilSu çiçeği daha kırmızı ya
Çocuk uyudu yarın sabah gideceğim mecbur..Yok ne kreşi ne yarını. Hemen büyük bir hastaneye gidin
Maymun ciceginin sadece yakin temasla gectigini biliyoruz, en azindan öyle söyleniyor. tükürük , kan ve diger vücüt salgilari diyorlar. cevrenizde süplenebilceginiz bir tasiyici var mi ?Kızlar selam oğlumun (3.5) kolunda ve bacağımda toplamda 3tane olmak üzere değişik bi şey çıktı ben başta sinek ısırığı sandım ama maymun çiçeği fikri geldi aklıma. Ateşi, hastalığı falan yok ama izler kafamı karıştırdı.
Hiç maymun çiçeğine yakından şahit olan var mı? İzlere bakabilir misiniz..
Tatilden dün geldik. O yüzden biraz içime şüphe düştü bi yerden bulaşmış olabilir miGoogle görsellerden arattım virüs odaklı semptom yazıyorve çok fazla benzer görsel var.Kısa zaman içinde dışardan yemek,tatil,havuz gibi aktivitede bulunduysanız,bakteriyel bir virüste olabilir.