Aşılama mayısta 2016 da aşılama olacaklar birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
P psiko2820 canim hayırlı olsun asilaman insaallah olumlu sonuç alırsın merak etme yumurta catladiktan sonra 12 yada 24 saat yaşıyor ee spermlerde uzun kalıyor zaten kafani bunlarla meşgul etme bence
A aylinvm canim hic merak etme riskli bi durum yok en fazla ikiz vs olur ama onun oranı da çok düşük yani benim iki yumurtam vardi biri dollenmisti sonra klomen kullanjp iliski yaşamıştık 3 yumurtam vardi hic biri dollenmedi yani bu isler belli olmuyor maalesef

Sperm önemli değil mi sonuçta sadece bir tanesi dollenecek ama bilmiyorum bugün 7. GünüM sabah ilginç bir şekilde baş dönmesiyle uyandım tutan asilamanizda neler yaşadınız hatırlıyormusunuz. Kafadan mi kuruyoruz bilmiyorum.

Canim 6.günden sonra bi tarafimda sürekli kasilm gibi ağrılarım oluyodu tek tarafli bas dönmesi bende de vardi sigaraya karşı aşırı hassiyetim olmuştu 9.günden sonra falan midem bulanmaya başlamıştı göğüs uçların da acı oluyo du ve göğüslerim cok büyümüştü benim sivilcem bile çıkmıştı yok dedim tutmadı bu ama tutmuştu ben 11 yada 12.günde idrar testi yapmıştım tek cizgiden sonra cift cizginyarim saat sonra baktigimda belirmişti

Canim umutlandirmak istemem ama büyük ölçüde pozitif gibi duruyo Insallah öyle olur

Bugun asilamami yaptirdim am 5 dka gecmeden kaldirdilar. Spermler akmadi am huylandim genede. En az 25 dak kalkmam saniyodum bi sorun olurmu ki. Bu aksam progeston iceren jele basladim niye kullaniyorum bilmiyorum ama 15 gun kullanacakmisim. Esimin hareketli.sperm sayisi 7 milyon iyimi sizce

Benim doktorum 15 20 dkka yatiriyodu cnm ama dezavantaj olacagini zannetmiyorum cnm ya merak etmw.total spermi ne kadar di peki 7 milyonun hepsi ileri hızlı mi valla ben burda 80 milyon spermle negatif alanlari gördüm cnm bence bu is sayiya pek bakmiyo gibi nasip biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…