- Konu Sahibi yavrukartalim
-
9 mayısta olmustum bugün 7.günüm haftaya pazartesi inşallah çok heyecanlıyım
Canim 6.günden sonra bi tarafimda sürekli kasilm gibi ağrılarım oluyodu tek tarafli bas dönmesi bende de vardi sigaraya karşı aşırı hassiyetim olmuştu 9.günden sonra falan midem bulanmaya başlamıştı göğüs uçların da acı oluyo du ve göğüslerim cok büyümüştü benim sivilcem bile çıkmıştı yok dedim tutmadı bu ama tutmuştu ben 11 yada 12.günde idrar testi yapmıştım tek cizgiden sonra cift cizginyarim saat sonra baktigimda belirmişti
Canim 6.günden sonra bi tarafimda sürekli kasilm gibi ağrılarım oluyodu tek tarafli bas dönmesi bende de vardi sigaraya karşı aşırı hassiyetim olmuştu 9.günden sonra falan midem bulanmaya başlamıştı göğüs uçların da acı oluyo du ve göğüslerim cok büyümüştü benim sivilcem bile çıkmıştı yok dedim tutmadı bu ama tutmuştu ben 11 yada 12.günde idrar testi yapmıştım tek cizgiden sonra cift cizginyarim saat sonra baktigimda belirmişti
Canim umutlandirmak istemem ama büyük ölçüde pozitif gibi duruyo Insallah öyle olurEvet o ağrı benim sol kasigimda ara ara giriyor. AkıntıM var beyaz. Bu sabah yüzümde çıkan kocaman bir sivilce var göğüslerime dokunamiyorum bile inşallah tutmuşturyavrukartalim siteyi ekledim teşekkür ederim T trilece34
Canim ben pco luym. İlacsz adet yokk. Klomenle de gelsmedi..insallah ilk asilamam olacak . Rabbim hepmzi sevndrsnHayırlı olsun tedaviniz ilk asilamaniz mi olacak bi sorun vs varmiydi sebepsiz mi inşaallah guzel sonuçlar alırsınız
Anladim canim inşaallah ilk ve son olur bebisini kucağına alırsın bir an önceCanim ben pco luym. İlacsz adet yokk. Klomenle de gelsmedi..insallah ilk asilamam olacak . Rabbim hepmzi sevndrsn
Yok cnm klomene devam ediyorum bakalim buyuyecek mi cokta umudum yok ama bakicaz artıkyavrukartalim iğneler başladın mi canim
Hayırlısı Allahtan canım ümidini yitirme sonuçta bir kez hamilelik yaşadın demek ki rahmin musait bence olur neden olmasınYok cnm klomene devam ediyorum bakalim buyuyecek mi cokta umudum yok ama bakicaz artık
Insaallah canim yok tutup tutmama konusunda sıkıntım yok cnm yumurtalar buyumeyecek sanki klomenle diyeHayırlısı Allahtan canım ümidini yitirme sonuçta bir kez hamilelik yaşadın demek ki rahmin musait bence olur neden olmasın
Benim doktorum 15 20 dkka yatiriyodu cnm ama dezavantaj olacagini zannetmiyorum cnm ya merak etmw.total spermi ne kadar di peki 7 milyonun hepsi ileri hızlı mi valla ben burda 80 milyon spermle negatif alanlari gördüm cnm bence bu is sayiya pek bakmiyo gibi nasip birazBugun asilamami yaptirdim am 5 dka gecmeden kaldirdilar. Spermler akmadi am huylandim genede. En az 25 dak kalkmam saniyodum bi sorun olurmu ki. Bu aksam progeston iceren jele basladim niye kullaniyorum bilmiyorum ama 15 gun kullanacakmisim. Esimin hareketli.sperm sayisi 7 milyon iyimi sizce
Canim uzme kendini allah büyük olacaksa 10 tane spermden bile biri illaki dollenir merak etme dua et bol bol7 milyon ama hepsi hareketliymiş. off bilmiyorum sonuç ne olacak . hiç olumlu şeyler hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?