- 24 Mayıs 2019
- 246
- 222
- 36
yaptırdım canım yarim saate sonucunu alicamTahlilini yap merak ediyorum. İnşallah olumlu olur Rüyacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptırdım canım yarim saate sonucunu alicamTahlilini yap merak ediyorum. İnşallah olumlu olur Rüyacım
Ayy hadi inşallah gelsin bir pozitifyaptırdım canım yarim saate sonucunu alicam
gelmedi malesef canım <2 çıktı sonuç adetin gelmezse tekrar yaptır dedi doktorum bazensonrdan pozitiflesebilir dedi ama hic sanmıyorumAyy hadi inşallah gelsin bir pozitif
gelmedi malesef canım <2 çıktı sonuç adetin gelmezse tekrar yaptır dedi doktorum bazensonrdan pozitiflesebilir dedi ama hic sanmıyorum
[/QUOTE
Bence de henüz erken 12. günden sonra idrarda bak istersen gerçi 14 testte pozitif kanda negatif çıkan bir arkadaş gördüm bugün forumda .En mantıklısı 12-14 günler arası kan testi. İnşallah üzüntün sevinçle katlanır.
Hayır canım etkisi kalmazAşılamanın 14. günü, iğnenin 16. günü idrar testi pozitif olursa iğne etkisi mi olur ?Tecrübeli olanlar yazarsa sevinirim
Canım erken yaptirmissin ya 3-4 gün bekle evde idrar testi yap istersen öyle kana gitgelmedi malesef canım <2 çıktı sonuç adetin gelmezse tekrar yaptır dedi doktorum bazensonrdan pozitiflesebilir dedi ama hic sanmıyorum
Benim ev test doldu iyice kafayı yedik. 14 Kere pozitif alıp kanda negatif goreni okudum forumda kanda görcem illakiBenimde yarın iğnenin 13. Aşılamanin 12. Günü kızlar bı tane idrar testim var onu da yarın sabah yapayım diyorum hadi hayırlısı
canım doktorum 10. Gün yaptırmayı istedi o yüzden 10. Gün yaptırdımCanım erken yaptirmissin ya 3-4 gün bekle evde idrar testi yap istersen öyle kana git
canım neden kan testi yaptirmiyosun idrarda cikmasi çok düşük ihtimal zatenKızlar bu ayda olmadı galiba asilamanin 12 iğnenin 13. Günü
Canım ücra bir yerdeyim her zaman hastahaneye gidemiyoruz testte görürsem gideceğimcanım neden kan testi yaptirmiyosun idrarda cikmasi çok düşük ihtimal zaten
HerşeyKızlar bu ayda olmadı galiba asilamanin 12 iğnenin 13. Günü
insallah görürsün çift çizgiyi canimCanım ücra bir yerdeyim her zaman hastahaneye gidemiyoruz testte görürsem gideceğim
Gaziantep fatma şahin tüp bebek merkezine gidiyorum bartında oturuyorum
Hiç çocuğun yoksa yapıyorlar Gaziantep fatma şahin tüp bebek ve genetik hastalıkar merkezidediginiz yer nerede ücretsiz tup bebek mi yapılıyor benim 7 kez gebelik geçirdim arada iki çocuğum oldu zorla oda karnı ma düşen ya oluyor ya gelişmiyor banada yardim etmez mi burasi genetik sağlam olmuyor diyor doktorlar bağışıklık sistemi tiroid de var bende hamile kalıyorum ama embriyo sağlam oluşmuyor galiba bir tane daha olsun istiyorum yoksa sonra hic olmaz bu sekikde zaten hep kuryaj islemi kalmaya korkuyorum yaşım 30 oldu