Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben hıcbırsey anlamadım reglim 3 gun gecıktı dun hastalandım sandım cunkı afedersınız acık kahve bır leke geldı hastalandım sandım ama bugun hala bısey yok testlerım bıttı zaten artık yapmakta ıstemıyorum kan vereyım yarın eger yarında hastalanmassam..sızın bılgınız varmı acaba bu progestan fıtıl i bıraktım 15. Gunde mi bu mu bu kadar gecıktırıyor regl i bıraktıktan sonra lekelenme yasayan var mı aranızda

Olsa zaten tegl olacagım gunde yapmıstım hemde erken gebelık testı hassas olanlardan cıkardı demek ki yok ee pekı bu lekelenme ne fıtıl gecıktırıyormu bılgınız varmı

Kızlar sakın beni yanlış anlamayın kimsenin umudunu kırmak istemiyorum ama aşılamayla bence vakit kaybettik 1 kişi bile pozitifi görmedi. Doktorların kendisi söylüyor ihtimal %13-%15 arası diye. Hele ki sıkıntı kadınla alakalı ise aşılamanın hiç bir yararı yok maalesef. Ben 3 kez denedim yaza kadar tüp bebeğe gidemeyeceğim için. Doktor hala deneyelim diyor ama vaktimiz ve paramız değerli. Nasibimiz zamanını bilir evet ama kader de gayrete aşıktır. Hiç bir yöntem kesin değil maalesef ama en azından daha yüksek bi ihtimal.. Ben İstanbul tüp bebek aret bey,bahçeci Cem bey, irenbe ümit hanım arasındayım. Cmt irenbeye ön görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. Bu merkezler hakkında olumlu olumsuz görüşlerinizi yazar mısınız lütfen? Özellikle benim gibi doğuştan rahim şekil bozukluğu olup da olumlu sonuç alanlar varmı acaba?

Kızlar aşılamanın olduğu günden sonra mı test yapacağımız günü ayarlıyoruz yoksa aşılama günü de sayılıyor mu? Aşılama günü dahil 11. günde idrarda gebelik çıkar mı?

Ege tarafında yaşıyorum canım ben dediğiniz yerler hep uzak bana. İstanbul İzmir ya da Bursa için önerisi olan varsa beklerim ama.. irenbe ve bahçeci arasında kaldık biz
Izmir çınarlı hastanesi ahmet seçkin önoğlunu öneririm size sirinyerde muyanehanesi var ve çok çok iyi bi doktordur kendileri

Kızlar sakın beni yanlış anlamayın kimsenin umudunu kırmak istemiyorum ama aşılamayla bence vakit kaybettik 1 kişi bile pozitifi görmedi. Doktorların kendisi söylüyor ihtimal %13-%15 arası diye. Hele ki sıkıntı kadınla alakalı ise aşılamanın hiç bir yararı yok maalesef. Ben 3 kez denedim yaza kadar tüp bebeğe gidemeyeceğim için. Doktor hala deneyelim diyor ama vaktimiz ve paramız değerli. Nasibimiz zamanını bilir evet ama kader de gayrete aşıktır. Hiç bir yöntem kesin değil maalesef ama en azından daha yüksek bi ihtimal.. Ben İstanbul tüp bebek aret bey,bahçeci Cem bey, irenbe ümit hanım arasındayım. Cmt irenbeye ön görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. Bu merkezler hakkında olumlu olumsuz görüşlerinizi yazar mısınız lütfen? Özellikle benim gibi doğuştan rahim şekil bozukluğu olup da olumlu sonuç alanlar varmı acaba?
Rahim bozukluğu ile bir bilgim yok ama bende istanbul tüp bebege gidicem adet beye kuzenim.Sebepsiz infertilite nedeniyle on yil sonra adet bey de tüp yapti bir oglu oldu sonra da İkizleri oldu

Benımde olmadı sacma sapan lekelenmeler yasadım asılama ıstemıyorum arrık bal çörekotu tarcın kurune baslıycam yarın baya olumlu sonuc alan varmıs reglın 2. Gunu baslanıyor 10 gun sabah alsam bır tatlı kasıgı yenıyırmus zararsız sızde deneyın ıstersenız okuyup

Çatlamanın 13. Aşılamanın 12. günü bugün öğlene doğru lekelenme oldu idrar testi hala silik çizgi. Yarına adetim gelir sanırım. 5 gün vardı daha adete kan testi bile nasip değilmiş, üzgünüm daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum::cry:

Kizlar bende bugün doktorla görüştüm. Benim asilamada yumurta döllenmiş ama tutunamamis. Kimyasal gebelik oluşmuş. 3 ay sonra allahtan birşey olmazsa tüp bebeğe gidecez

canim ben 7. Gün yapmıştım gölge bile çıkmadı valla bence o bebistir ☺☺14. Gün olmuş zaten neden kan testi yatırmıyorsun?
Bana ayın 13 ünde yaptır dedi doktor. Mecbur bekliyorum lekelenme olmuştu zaten 2 gün evvel. Burada testte pozitif olup kanda negatif gören çok varmış. Testlere de güvenemedim o yüzden. Pko var bende lh yükseklİğinden pozitiftir diye bile düşünüyorum

Bana ayın 13 ünde yaptır dedi doktor. Mecbur bekliyorum lekelenme olmuştu zaten 2 gün evvel. Burada testte pozitif olup kanda negatif gören çok varmış. Testlere de güvenemedim o yüzden. Pko var bende lh yükseklİğinden pozitiftir diye düşünüyorum

pko konusunda pek bilgim yok ama bence sen kesin hamilesin insallahta öyledir. Bendede pıhtılaşma olduGu için 10. Gün istedi kan testini.aksam gidicem bakalim hayırlısı.

Valla benim kaç genimde var bilmiyorum ama bendede heterozigot yazıyodu kâğıtta ama benim doktorum çok onemsiyo gebelik oluştuğunda hemen iğneye baslatacaginida söyledi bu yuzden 10. Gün kan tahlili istedi sanirim bir an önce iğneye başlatmak için. Benim daha öncede iki kimyasal gebeligim oldu sebebi bilinmiyor ama pihtilasmadan olabilecegini düşündük.

Valla benim kaç genimde var bilmiyorum ama bendede heterozigot yazıyodu kâğıtta ama benim doktorum çok onemsiyo gebelik oluştuğunda hemen iğneye baslatacaginida söyledi bu yuzden 10. Gün kan tahlili istedi sanirim bir an önce iğneye başlatmak için. Benim daha öncede iki kimyasal gebeligim oldu sebebi bilinmiyor ama pihtilasmadan olabilecegini düşündük.
Tahlilini yap merak ediyorum. İnşallah olumlu olur Rüyacım

X