- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #14.201
Ben de istiyorum onlardan.. bide bizim arabayi annemler almıştı kararinca.. pek menmun degilim. Meryem onlarin, bir sistemili olani var bebek oturdugun da arka sırt bosluk olusturmadan sirti kavrıyor yayli harekleerine gore geriye ileriye gidiyor, hafif cok guzel rahat görünüyor . Karışık mi anlattimSelam hanımlar
Baston bebek arabası kullanan ve memnun olan var mı?
Oğlan 10 kg oldu, arabada bir o kadar, zorlanıyorum artık. Basit sistemli, hafif ve kaliteli bir önerisi olan var mı?
Geçmiş olsun canımCumartesi aldılar nasip işte böyleymiş ...
Eh çok da basit anlatmamışın ama olsun gözümde birşey canlandı.Ben de istiyorum onlardan.. bide bizim arabayi annemler almıştı kararinca.. pek menmun degilim. Meryem onlarin, bir sistemili olani var bebek oturdugun da arka sırt bosluk olusturmadan sirti kavrıyor yayli harekleerine gore geriye ileriye gidiyor, hafif cok guzel rahat görünüyor . Karışık mi anlattim
MerhabaDha oranı en az 400 olanı. :)
Nordic naturals prenatal dha alabilirsin.
Ben 4, 5 gun yapmistim 35 ti daha siliktiKızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Aaa ne güzel peki transferden 12 gün önce falan çatlatma iğnesi yapıldı mı sanadaBen 4, 5 gun yapmistim 35 ti daha siliktiinsallah var oylede oldu amin
Ben yumurtalarim toplandiktan sonra dondurttum. Bir adet daha beklemek istedim. Sonrasinda transfer oldum. Nezaman kan testiniz? Dilerim pozitiftirAaa ne güzel peki transferden 12 gün önce falan çatlatma iğnesi yapıldı mı sanada
Merhaba hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini. Valla bu son dönem bebeleri böyle ne yazık kiMerhaba
Umarim hepiniz iyisinizdir. Benim bir kizim oldu ve sukur 7 aylik. Iki disi alttan cikti.
Tecrubeli anneler benim kiz dogdugundan beri pek uyumuyor. Gunduzleri 30 dk max iki defa bu siralar onuda uyumuyo. Geceleri her saat basi uyaniyor. Yanindan uzaklasayim hemen agliyo. Yani boyle bi mizmiz bi edepsiz. Babasindada cok durmuyo. Mememde uyuyo gunduzleri. Uyku rutini denedim ama nafile sonunda ikimizde oturup agliyoruz. Sizce neden uyumuyo? Dis olsa 2-4 gun surer diyo google. Sizce ne yapmaliyim?
ben ne okudum şimdi……. inanmak istemiyorummmmmmArkadaşlar merhaba, çook uzun bir aradan sonra ilk defa girdim, burada çok güzel arkadaşlıklar, çok güzel kızkardeşler edindim, iş ve çocuktan vakit bulamadığım için giriş imkanım olmadı. Fakat yine burada dertlerimizi ortak dert edindiğimiz, birlikte dua edip birlikte ağladığımız, hep birlikte güldüğümüz, kesintisiz 3.5 senedir sabah akşam ve hatta gece dahi görüştüğümüz bir grubumuz oluştu. Bu grubumuzda olan, dünya güzeli aşşırı iyi niyetli bitanemizcan09e sinemimizden 22 Nisan gecesinden beri haber alamadık, anneciği ile kurduğum iletişim sonucu kendisini bir kaza sonucu kaybettiğimizi öğrendim. Kendisini seven tüm arkadaşlarımızdan sinem için güzel dualarını esirgememelerini istiyorum. Hepinizi seviyorum
Arkadaşlar merhaba, çook uzun bir aradan sonra ilk defa girdim, burada çok güzel arkadaşlıklar, çok güzel kızkardeşler edindim, iş ve çocuktan vakit bulamadığım için giriş imkanım olmadı. Fakat yine burada dertlerimizi ortak dert edindiğimiz, birlikte dua edip birlikte ağladığımız, hep birlikte güldüğümüz, kesintisiz 3.5 senedir sabah akşam ve hatta gece dahi görüştüğümüz bir grubumuz oluştu. Bu grubumuzda olan, dünya güzeli aşşırı iyi niyetli bitanemizcan09e sinemimizden 22 Nisan gecesinden beri haber alamadık, anneciği ile kurduğum iletişim sonucu kendisini bir kaza sonucu kaybettiğimizi öğrendim. Kendisini seven tüm arkadaşlarımızdan sinem için güzel dualarını esirgememelerini istiyorum. Hepinizi seviyorum.