- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #14.161
Ha gayret. 6.aydan sonra uyku daha bir düzene giriyor. Evden çalışamama bende de aynı ona çözüm bulamadım, canım çıkıyorİnşallah o kadar sürmez. Gören neden durmuyor bu diyor. Bana göre duruyor o gazlı zamanlarına göre. Gece uykuları çok şükür fena değil yatma saatine göre 2-3 gibi kalkıyor en az 2 saat uyanık kalıyor tabi. Ondan sonra 6-7 gibi tekrar şanslıysak tekrar uyursa 1-2 saat daha uyuyor. Değilsek 7 den itibaren kalkış Faslı, bakım saatleri karın doyurma gezme dolaştırma izin verirse biz kahvaltı yapıyoruz. Artık gündüz olduğu içinde uykuları 20 dakika bilemedin 30 dakika maximum akşama kadar 3 kere böyle uyuyor akşam ediyoruz artık. Evden çalıştığım içinde hiçbir iş yapamıyorum haliyle.
Ha gayret. 6.aydan sonra uyku daha bir düzene giriyor. Evden çalışamama bende de aynı ona çözüm bulamadım, canım çıkıyor
Ben kahvaltilrin da kullanim hani sulandirmak icin biseyleri ihlamur cayiyla yapıyordum. Formul mama icmiyor beyfendi biberon asla almiyor boyle muzlu formul mama gibileriyle alışsın istiyorum ben nereye kadar yettiririm sutumu bilmiyorum. Meryem Senin kaşık mamasınin fotosunu atarmisin bana tek çeşit degilse eger. Hip bikere aldirdim ceist cesit yemedi. Ama, evde ona gore corbalar pureler yapiyorum iyi gidiyor. Brokoli corbasini cok sevdi doktor verebilirsin dedi diye yaptim kakasini da guzel yapti. İcine sut koyabilirmiyim diye sordum alerji olabilir ver takip et dedi. 3 gun boyunca hergun taze olarak yaptim problem cikmadi. Sen verdin mi hic sutlu bisey 7.8 ay arası ?6-9 AY arası 2 numara tabii. Ara öğünler için uğraşabildikçe sen kendin yap derim. Ama ek gıdaya ilk geçtiğinde dr iştahı açılsın diye kaşık mamalardan önermişti bize de, aptamil'in muhallebisini almıştım bir de hipp'in kavanoz mamalarını. Bizimki sadece muhallebiye yüz verdi. Şimdi artık pek beceremese de ısırmak istiyor o yüzden meyve vs ufalayıp elimle veriyorum.
O aylar zaten hep başa dolan gel dön başa aylarıİnşallah o kadar sürmez. Gören neden durmuyor bu diyor. Bana göre duruyor o gazlı zamanlarına göre. Gece uykuları çok şükür fena değil yatma saatine göre 2-3 gibi kalkıyor en az 2 saat uyanık kalıyor tabi. Ondan sonra 6-7 gibi tekrar şanslıysak tekrar uyursa 1-2 saat daha uyuyor. Değilsek 7 den itibaren kalkış Faslı, bakım saatleri karın doyurma gezme dolaştırma izin verirse biz kahvaltı yapıyoruz. Artık gündüz olduğu içinde uykuları 20 dakika bilemedin 30 dakika maximum akşama kadar 3 kere böyle uyuyor akşam ediyoruz artık. Evden çalıştığım içinde hiçbir iş yapamıyorum haliyle.
Ben sütlü hiç birşey vermedim. Artık kaşıkla beslenme zamanı senin oğlanın zaten biberon içmemesi çok dert olmaz herhalde. Ne güzel işte sebze çorbası içiyormuş, et de eklersin yavaş yavaş. Benimkinin sevdiği muhallebi bu.Ben kahvaltilrin da kullanim hani sulandirmak icin biseyleri ihlamur cayiyla yapıyordum. Formul mama icmiyor beyfendi biberon asla almiyor boyle muzlu formul mama gibileriyle alışsın istiyorum ben nereye kadar yettiririm sutumu bilmiyorum. Meryem Senin kaşık mamasınin fotosunu atarmisin bana tek çeşit degilse eger. Hip bikere aldirdim ceist cesit yemedi. Ama, evde ona gore corbalar pureler yapiyorum iyi gidiyor. Brokoli corbasini cok sevdi doktor verebilirsin dedi diye yaptim kakasini da guzel yapti. İcine sut koyabilirmiyim diye sordum alerji olabilir ver takip et dedi. 3 gun boyunca hergun taze olarak yaptim problem cikmadi. Sen verdin mi hic sutlu bisey 7.8 ay arası ?
Teşekkür ederim meryemBen sütlü hiç birşey vermedim. Artık kaşıkla beslenme zamanı senin oğlanın zaten biberon içmemesi çok dert olmaz herhalde. Ne güzel işte sebze çorbası içiyormuş, et de eklersin yavaş yavaş. Benimkinin sevdiği muhallebi bu.
Hadi gözünüz aydın artık dişler peş peşe gelir :) İştahsızlık yapmıyor demek ki diş dönemi, şanslısın. Suyu biberonla versen, eğer vermiyorsan tabii. Alışır belki. Ama sütün şimdiye iyi geldiyse, bundan sonra da iyi gider neden yetmesin.Teşekkür ederim meryembiberon sutum szalirsa kesilirse problem olur. Bu da alternetif olsun Elimin altinda.oldu ki yediremedim iciremedim yaparim son çare . Ek gidayla aramiz cok iyi masallah insallah boyle gider. Denemeler bittikten sonra son bir aydir tam gaz gun de 3 defa istedigi kadarıyla yapip veriyorum cok istekli. Et et duyu tavuk suyu kullanmaya da başladim. İlk diş bugün çıktı
Tesekkur ederiz meryem teyzesiHadi gözünüz aydın artık dişler peş peşe gelir :) İştahsızlık yapmıyor demek ki diş dönemi, şanslısın. Suyu biberonla versen, eğer vermiyorsan tabii. Alışır belki. Ama sütün şimdiye iyi geldiyse, bundan sonra da iyi gider neden yetmesin.
Çok net hatırlamıyorum ama 3.aydan sonra vardı gözyaşı sanki. Yine ilk 2-3 ay tek göz daha hassastı, kolay kızarır çapaklanırdı büyüyünce geçti. Kısılma falan durduk yere başladıysa göster başka bir doktora tabii.Tesekkur ederiz meryem teyzesiSuyu da kaşıkla hersey öyle anasinin memesine cok sadıktır sana ve hepsinize soruyorum sizin bebelerin goz yasi geliyor mu ve nezaman gelmeye başladı? Bir damla geldigini görmedim hiç. Yalandan agliyor desem aşı zamanı onca aglamaya hickiriga da gelmedi. Doktora götürdüm normal dedi ama goz yaşının olmamasina ek olarak zorlansa mesela sol göz kızariyor cevre olarak arada capaklaniyor ve sulanıyor o esnada digerinde oyle birsey yok. Goz Pınar’ı tıkalımidir dedim yok dedi ne masaj onerdi ne bisey ekledim son iki haftadan bu yana da gozu kısılıyor dedim videoya cektim. Okadar bariz belliki demez mi bir yasindan once goz kontorolu yapmiyoruz sinirimden elim ayagima karisti nasil yani ya dedim cok sacma bir hisimla ciktim eve geldim. Bu kısılmalar sıklasmaya başladı ve anladim ki doktorunu degistirmem gerek birde goz doktoru bulmaliyim. ( goz pinari masajlari arastirdigim kadariyla iyi geliyormuş yapiyorum tikali ihtimaline karsi ha da doktor bundan da bahsetmedi
Gittik bugün goz doktoruna, daha ileri tekniklerle bakılmaya ihtiyac var dedi baska yere yonlendirdi cok üzülüyorum umarim onemli bisey degil ve gecici bir durumdur.Çok net hatırlamıyorum ama 3.aydan sonra vardı gözyaşı sanki. Yine ilk 2-3 ay tek göz daha hassastı, kolay kızarır çapaklanırdı büyüyünce geçti. Kısılma falan durduk yere başladıysa göster başka bir doktora tabii.
Değildir inşallah, iyi yapmışın doktora götürmekle. Göz hassasiyeti çok sık oluyormuş bebeklerde, geçici birşeydir umuyorum.Gittik bugün goz doktoruna, daha ileri tekniklerle bakılmaya ihtiyac var dedi baska yere yonlendirdi cok üzülüyorum umarim onemli bisey degil ve gecici bir durumdur.
Merhaba canım. Rabbim emekleri zayi etmesin inşallah tez zamanda senin de kucağın dolsun.Merhaba nasılsınız hanımlar. Uzun zamandır arada girip bakıp çıkıyorum. Zaman nekadar cabuk geciyor. Bak büyüdü bile bebekleriniz çok şükür. Rabbım bahtlarını açık saglıklı sıhhatli ömürler versin inşallah. Bende subat ayında parayı çektik bankada hazırdı tüp bebek tedavisi için aksilikler pesimizi bırakmamıştı. Pandemi, hormon tahlilleri vb. Şimdi çok şükür dün bismillah dedik ilk iğnemi oldum uzun bir sürec var hersey yolunda gider inşallah. Sizlerin dualarınıza ihtiyaçım var bir kez deneme sansımız olacak maddiyattan dolayı. Umarım her şey yolunda gider bizde kavusuruz bebegimize. Şimdiden teşekkür ederim dualarınız için. Bebeklerinizi benim için öpünn..
Tessekkür ederim Cok sag olasın Amin inşallah.cok şükür ilk adımı atıyoruz bu bile benim için çok güzel. Bu ayda olmayacak diye sabah muayene den sonra aglama krizine girmiştim. Rabbım ögleden sonra yüzümü güldürdü hemşire baslıyoruz deyince. Sonuda mutlu biter inşallah. Buraya bende inşallah kızlar hamileyim diye yazmak nasip olur..Merhaba canım. Rabbim emekleri zayi etmesin inşallah tez zamanda senin de kucağın dolsun.
Bir defa deneyeceğiz deyip kendini kasma lütfen rahat olmaya bak. İnşallah senin de yavrun geldi. Aminn dedim öyle de oldu.
Amin canım inşallah.Tessekkür ederim Cok sag olasın Amin inşallah.cok şükür ilk adımı atıyoruz bu bile benim için çok güzel. Bu ayda olmayacak diye sabah muayene den sonra aglama krizine girmiştim. Rabbım ögleden sonra yüzümü güldürdü hemşire baslıyoruz deyince. Sonuda mutlu biter inşallah. Buraya bende inşallah kızlar hamileyim diye yazmak nasip olur..
Çok tesekkür ederim sag olasın
İnş olumlu olacak dualarım sizinleÇok tesekkür ederim sag olasın