8 buçukuncu aydan selam millet!
Ayy çok ihmal ettim buraları ama bugün yarın derken geçti gitti zaman. Bi de istanbul'a ve Didim'e gittik. Kaldık epey oralarda da evden çıkmadan torun hasretleri giderilsin ve yolculuğa alışılsın diye. Oto koltuğunu doğru seçmek çok önemliymiş onu da deneyimledik.
Bizde her şey yolunda. Ek gıda, uyku düzeni, uslu bi çocuk olma, şirinleri görme vs. Tabi son 2 gündür yaşadığımız diş çıkarma sendromu hariç.
Şu an Uzay'ın başında nöbetteyim. Niye? Çünkü üst dişleri çıkıyo. Bütün gün ateşi indi indi çıktı. Hiç keyfi yok. İştahsız, el sürekli üst damakta. 10 dk uyuyo uyanıyo. Ağzından akan suyla duş alınır yani o derece. Üstteki ikiliden biri patlamış geliyo, diğeri kabarık. 38 buçuğa kadar çıktı akşam ateşi. Ilık duş, calpol, klima derken düşürdük ateşi. Uyuyo şimdi 2 saattir. Ne zormuş arkadaş diş işi. Bi de atak haftasına denk geldi. Kucağımda uykuya dalabiliyo dünden beri.
Bu arada 7.aya girdiğimizden beri kendiliğinden artık sallanmak istemediğini belli etti. Atıyorum bizim yatağa kendi kendine yuvarlanıp mırıldana mırıldana mayışıyo, sonra yanıma gelip sırnaşıyo kedi gibi, okşarken öperken kulağına hikaye uydururken uyuyo. Daha sonra yatağına koyuyorum. Bazen de beraber uyuyoruz.
Çok hareketlendi artık. Çitleri mitleri sınırları açtık, bütün evi ona göre düzenledim. Tuvalete bile fıtı fıtı peşimden geliyo. Banyoyu beraber yapıyoruz. Mutfakta da hep yanımda. Yerde kendi kendine oyunlar oynuyo, arada bana bulaşıyo, bacağıma yapışıp popoma şaplak atıyo
Ayağa kalkıyo pat düşüyo gülüyo. Büyüdükçe dertleri artacak diyolar ama ben büyüdükçe daha çok keyif alıyorum, çok eğleniyoruz. Belkim kova burcu diyedir.
Kendi uyumaya başladığından beri gündüz uykuları uzadı. Sabah 2 saat, öğleden sonra 1,5 saat 2 defa uyuyo. Gece 1 defa rüya öğünü var. Sabah 7de ayaktayız.
Neyse ben bi daha ateş ölçem. O değil de alttaki dişler ne kadar rahat çıkmıştı yaa. Üstler anarşik çıktı. Sünnet ve gazlar dahil hiç böyle keyifsiz, gülücüksüz görmemiştim guzumu. 10 dakkada bir ateşini ölçüyorum manyak gibi. Hoff..