Seninkide mi meme de uyumuyordu. Bizde memede sızıyor ama memeyi emzik yerine koyup devamlı çekiyor, ayırdığım anda uyanıyor. Zaten şunu da çözemedim gazını çıkarın öyle yatırın deniyor. Emerken uyudu mu, kaldırıp gaz çıkarıp tekrar mı uyutma faslına geçeceğiz. Hele bu geceyse ve benim oğlanın gözler açıldıysa en az 3 saat uyumuyor tekrar. Bizimkinin uyuma yöntemi şimdilik kucakta gezerek sızdığı an beşiğe alıp hafif sallayarak uyutuyoruz. Sallanan beşikte mantıklıymış. Hamak aldım hiç yatmıyor, bilseydim kendime sandalye alırdım.
Bizimki panik baba modeli. Bişey oldu mu, abisine annesine soruyor, bebek bu olur cevabını alınca, herkes öylesine çocuk büyütmüş kimsenin bişey bildiği yok diyor. Dün mesela gayet güzel uyudu, gece 2 saat uykusuz bıraktı bizi. Sabahta uyandı tekrar
çocuğum niye uyumuyorsun diyor. Dedim daha ne uyuyacak çok güzel uyudu 2 saat uyumamak bişey değil. Tabi bizim bebe uyanınca ağlama moduna geçiyor. Meme veriyoruz susuyor 5 dakika. 5 dakika sonra sıkılıyor ağlama modu, dolaştırıyorsun biraz susuyor, sonra ondan da sıkılıyor. Gene ağlama. Nasıl oyalayacağımı bilmiyorum. Beşiklerin üstündeki dönenceler den alayım diyorum, dikkatini çeker mi? Yoksa ona da mı bakmaz?