Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sidefer beni kurtarmadı sana hafif gelir feramat gibi ciddi bir takviye alman lazım dr bilşr tabii.
Tardyferon yazdırdım, daha önce drlar ferrum yazıyorlardı hiç kıpırdatmıyordu ankarada başka bir dr tardyferonu yazdı tekrar onu yazdırdım. D vit kaç damla alıyordun sen canım?

Tardyferon yazdırdım, daha önce drlar ferrum yazıyorlardı hiç kıpırdatmıyordu ankarada başka bir dr tardyferonu yazdı tekrar onu yazdırdım. D vit kaç damla alıyordun sen canım?
Tardyferon da kullanıyorum mideye daha iyi , bir feramat bir tardyferon alıyorum her gün. D vitamini için devit kullanırken dr 8 damla demişti şimdi püskürtmelilerden aldım 2 puf yapıyorum.

Peki D VİTAMİNİ sence neyapim, kaç damla alayım. Daha önce hiç kullanmadım çünkü

Dediğim vitaminin içinde d vitamini de var ama ek olarak venatura d vitamini damla kullanabilirsin yükseltene kadar 1 ay gibi geçici bi süre için.
Kilona göre kullanılacak. Değeri yükseltmek için 5 kilo başına 1 damla şeklinde. 60 kiloysan günde 12 damla mesela.
Hamilelik öncesinde 1 ay düzenli kullanarak değeri 30a çıkarıp bırakmıştım ben. Hala aynı düşmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…