- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.561
Kızlar yardımcı olursanız sevinirim. kan depom boş resmen(demir), lakin d vit ve b12 iyi dedi dr sizce bu değerlerle ilaç kullanayımmı?
Peki D VİTAMİNİ sence neyapim, kaç damla alayım. Daha önce hiç kullanmadım çünküSideFER GB tavsiye ederim. Doktorum bana onu önermişti. 12 Eylüldeki tahlilde demirim 74 iken 7 Kasımda 98'e çıkmış bebeğe rağmen.
Pekmez demir emilimini önlüyor beraber alma, portakal suyuyla iyi emiliyor demir ya da limon gibi c vitamini içeren besinlerle.Tşk ederim canım şuana kadar içemiyordum pekmezi ama busefer iş ciddi
Sidefer beni kurtarmadı sana hafif gelir feramat gibi ciddi bir takviye alman lazım dr bilşr tabii.Tşk ederim canım şuana kadar içemiyordum pekmezi ama busefer iş ciddi
Tardyferon yazdırdım, daha önce drlar ferrum yazıyorlardı hiç kıpırdatmıyordu ankarada başka bir dr tardyferonu yazdı tekrar onu yazdırdım. D vit kaç damla alıyordun sen canım?Sidefer beni kurtarmadı sana hafif gelir feramat gibi ciddi bir takviye alman lazım dr bilşr tabii.
Tardyferon da kullanıyorum mideye daha iyi , bir feramat bir tardyferon alıyorum her gün. D vitamini için devit kullanırken dr 8 damla demişti şimdi püskürtmelilerden aldım 2 puf yapıyorum.Tardyferon yazdırdım, daha önce drlar ferrum yazıyorlardı hiç kıpırdatmıyordu ankarada başka bir dr tardyferonu yazdı tekrar onu yazdırdım. D vit kaç damla alıyordun sen canım?
Peki D VİTAMİNİ sence neyapim, kaç damla alayım. Daha önce hiç kullanmadım çünkü
olmuş ki ne olmuş maşallah as bayrakları as as asiyi akşamlar, oldu galiba
iyi akşamlar, oldu galiba
Yaaa olmuş tabiiiiyi akşamlar, oldu galiba
Cok sevindim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatleiyi akşamlar, oldu galiba
iyi akşamlar, oldu galiba
Çok teşekkür ederim canımYaaa olmuş tabiiirabbim sağlıkla tamamına erdirsin canım
Çok teşekkür ederim, inşallahCok sevindim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle
Tanıdık geldi değil mi , canımsın çok teşekkür ederim, çarşamba kan testi verdikten sonra daha çok rahatlayacağımAaaaallaahh o test ve o çift pembiş! resmen dejavu oldum! Gözün aydın kuzum çok sevindim
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun
Astım astım Meryemciğimolmuş ki ne olmuş maşallah as bayrakları as as as
Oyy oyy maşallah canım benim, sağlıkla ilerlesin Çooook sevindim,iyi akşamlar, oldu galiba