- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.541
O konuda hiç bilgim yok, denizin dediği gibi ben opu öncesi değerimden bahsetmiştimAdetin 3. Günü testi yaptırdım onun etksi varmıdır ?
İyiyim Denizim, zaman yaklaştıkça azcık sabırsızlanıyorum sanki:)seheryeli77 nasılsın canım? Beklemek nasıl gidiyor
İyiyim canım, tatil devam ediyor ama dönüş zamanı yaklaşıyor, 2 aralıkta döneceğim. Pazartesi günü çift çizgiyi göreceksin umarım. çok olumlu bir tedavi sürecin oldu sonu da öyle olacak benceİyiyim Denizim, zaman yaklaştıkça azcık sabırsızlanıyorum sanki:)
pazar günü ultra erken gebelik testi yapabilirim :)
Sen nasılsın
Umarım Denizimmİyiyim canım, tatil devam ediyor ama dönüş zamanı yaklaşıyor, 2 aralıkta döneceğim. Pazartesi günü çift çizgiyi göreceksin umarım. çok olumlu bir tedavi sürecin oldu sonu da öyle olacak bence
Ben ev tipi ana kucağı olarak Babybjörn almak istiyorum, umudumu Kara Cuma'ya bağladım. İkinci el bulsam da alırım gerçi ama yok.Almak isteyen koşsun. İkinci el fiyatına sıfırı.
4moms Mamaroo 4.0 App Ana Kucağı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
4moms Mamaroo 4.0 App Ana Kucağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Demir takviyesi alman lazım canım D vitamini de alsan iyi olur.Kızlar yardımcı olursanız sevinirim. kan depom boş resmen(demir), lakin d vit ve b12 iyi dedi dr sizce bu değerlerle ilaç kullanayımmı?
Yazmadı d vit, ozaman onada başlayayım, dr hiç kanın kalmamış dedi.Demir takviyesi alman lazım canım D vitamini de alsan iyi olur.
Pekmez takviyesi de al ilaç yanındaYazmadı d vit, ozaman onada başlayayım, dr hiç kanın kalmamış dedi.
Hemoglobin kaçtı?Yazmadı d vit, ozaman onada başlayayım, dr hiç kanın kalmamış dedi.
9.08Hemoglobin kaçtı?
Umarim güzel haber alırsınPekmez takviyesi de al ilaç yanında
Benim de16 çıktı bizim toplumda düşük genelde o tamamlanır zamanla benim hemoglobin de seninki gibi demir hapı kullanıyorum günde iki kere az düzeldi şimdi de çok yavaş yükseliyor. Kandan da veriyorlar demiri aslında...
Teşekkür ederimUmarim güzel haber alırsın
Sana bısey sormak isterim e2degerı tup bebekte opu oncesınde ne zaman degerını dikkate almak lazım tam anlayamadım
Benim de16 çıktı bizim toplumda düşük genelde o tamamlanır zamanla benim hemoglobin de seninki gibi demir hapı kullanıyorum günde iki kere az düzeldi şimdi de çok yavaş yükseliyor. Kandan da veriyorlar demiri aslında...
[/QUOTE
Yeterli güneş görmüyoz demekki
Tşk ederim canım şuana kadar içemiyordum pekmezi ama busefer iş ciddiPekmez takviyesi de al ilaç yanında
Ferritin çok düşük, demir de düşük. Bi ay sabah akşam ilaç kullandığında düzelir. D vitamini de kullanmalısın.Kızlar yardımcı olursanız sevinirim. kan depom boş resmen(demir), lakin d vit ve b12 iyi dedi dr sizce bu değerlerle ilaç kullanayımmı?
Tşk ederim canım. Dr d vit iyi deyince buraya sorayım dedimFerritin çok düşük, demir de düşük. Bi ay sabah akşam ilaç kullandığında düzelir. D vitamini de kullanmalısın.