Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar.
Kahvatı sonrası 160ları zorlayan skorlarıma rağmen dahiliyeci şekerin var diyemeyiz, önemli düzeyde değil, açlık şekerin gayet iyi dedi. Sürekli ölçmeyi bıraktım.

İki gün önce gebelik kolestazı kontrol tahlilline gittim, kaşıntım da artmıştı zaten. Alt serum değerim 100ün üzerinde çıkmıştır diye düşünüyodum ama yükselmemiş 70te aynı seviyedeydi.

İlaç vermek istemiyor dahiliyeci ve genel cerrah. Biri kortizonlu iki çeşit krem verdiler. Sürdükten sonra 2-3 saat rahatlıyorum. Buna şükür. Değerlerim yükselmesin de ben uykusuz kaşınmalara razıyım şu an.

Bu arada benim de 2 defa burnum kanamıştı cilekliturta_33

Arkadaşlar yumurtlama haftasından sonra hamile kalindiysa bebek tutunamiyor diye duydum öyle birşey var midir

Yumurtlama haftasından sonra hamile kalındıysa yumurtlama sanılandan geç olmuştur, öyle hamile kalınmıştır. Tutunup tutunmamasının hamile kalma zamanıyla değil embriyo veya rahim sağlığı ile ilgisi vardır. Tahmini yumurtlama zamanında da döllenip tutunamayabilir.

Senin için de güzel bir gün olsun. Kavuştuğunuzda bebeğim yerini çok sevsin sıkıca tutunsun..

Evrene enerji gönderme günleri. Pozitifle dönün ve yine peşisıra bebiş haberleri alalım hadi bakalım Hommm...

Değerlerinin aynı kalmasına sevindim yükselmesinde ,peki şeker için diyet falan önermedi mi ?
Benim bi kere kanadı doktor bi kaç kez daha olursa bi kbb görünürsün dedi ama normalmiş okuduğum kadarıyla
Benim de bugün kontrol vardı çok şükür rahim ağzı 26 mm de duruyor ,kalp ritminde bi farklılık hissetti korkma ama bi saat sonra tekrar bakalım dedi gittik çok şükür Normal atıyordu yoksa kardiyologa yönlendirecekti pztesi tekrar dinleyecek 1.100 gr olmuş bizim kız

Oyy yirim ben onu. Kalp ritmi farklılığı sende mi bebişte mi?

Sıkı bi diyet yok. Liste de vermedi. Az ve sık beslenip şekerden ve beyaz undan 3 ay uzak dursan yeter dedi. Meyve, makarna, patates vs yasağı yok.

Oyy yirim ben onu. Kalp ritmi farklılığı sende mi bebişte mi?

Sıkı bi diyet yok. Liste de vermedi. Az ve sık beslenip şekerden ve beyaz undan 3 ay uzak dursan yeter dedi. Meyve, makarna, patates vs yasağı yok.
Bebek’te sistolik gibi bişey dedi
İyi bari diyet yapmadan kendin dikkat edersin evde ölçümlere devam

İyi akşamlar kızlar 8 Kasım transfer oldu söz vermiştim doktora ama bugün dayanamadım biraz önce normal test yaptım çıkmadı erken olabilir mi kızlar yoksa tutmadı mı ki
@panic_attack

@cilekliturta_33

@Armin

@ozgur

@Effective

@selozy

Merak etmiş olman çok doğal ama canını sıkmamalısın çünkü daha test tarihi gelmemiş. Benim net fikrim yok ama effective de çok erken olduğunu söylüyo.
İnşallah tutunmuştur

Kızlar
Hayırlı cumalar kızlar. Aklınızda hangi marka ateş ölçer var arafta kaldık eşimle. Yada kullanan arkadaşlar hangisini kullandınız
Erken gibi canım hele 3. Gün embriyosu ise çok erken.
Ayyy inşallah öyledir canım evet canım 3.gün embriyosu

test tarihinden önce yaptığınız sonucu ciddiye almayın mutlaka kan tahlili sonucunuzu bekleyin.tabii ki insan çok sabırsızlanıyor ve beklemek çok zor,ama erken yapılan testler canınızı sıkmaktan başka bir işe yaramıyor.inşallah test günü güzel haberi alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…