Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar test için son yedi gün çok heyecan verici bi bekleyiş Rabbim bize bağışlasın inşallah Aminnn

Tutunduğuna dair ne gibi belirtiler olabilir ya da sizler neler yaşadınız hissettiniz benimle paylaşır mısınız lütfen

umarım güzel bir haber alırsın arkadaşım.

Günaydın canım amin en uzun en zor bekleyiştir o 12 gün ...
ya belirti aramayacağım demiştim 2.de çünkü kullandığımız ilaç iğne yan etkilerinden bel ağrısı Kasık ağrısı göğüsde dolgunluk Ağrı olmuştu beni tek umutlandıran göğüs ucum acımıştı yanma olmuştu ilk kez daha önce yaşamadığım bişeydi
8.gün idrar da çıkmıştı Benim erken gebelik testinde ,sen yapmayı düşünüyormusun

Yok canım test yapmayacağım doktoruma söz verdim

Geçmiş olsun canım. Hepsi hamilelikle ilgili olup bebeğine kavuştuğunda unutulup gidecek olsun umarım

Geçmiş olsun canım kontrolün iyi geçmiştir umarım. Bebeğine kavuşunca bu yaşanan sıkıntılar geçecektir.. sonuçta içinde bir insan büyütüyorsun vücut da bir takım reaksiyonlar veriyor bu mucize karşısında :)

Kızlar sabah yaptığım ovu testi saat 7 gibi ilk idrarla yaptım regl e 8 gün var ve bende aşırı akıntı var test böyle çıktı şns varmıdır

Eklentiler

• IMG_20191115_072454.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…