Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar 8 Kasım transfer oldu söz vermiştim doktora ama bugün dayanamadım biraz önce normal test yaptım çıkmadı 😔 erken olabilir mi kızlar yoksa tutmadı mı ki 🙄
@panic_attack

@cilekliturta_33

@Armin

@ozgur

@Effective

@selozy
İnsan dayanamıyor merak ediyor çok iyi anlıyorum seni ,daha erken bide normal gebelik testinde çıkmayabilir inşallah tutunmuştur canım duamdasın

Günaydın kızlar bugün transferin 7.günü göğüs uçlarım acıyor göğüslerimde çok ağrıyor sizce belirti midir yani bebeğim tutunmuş mudur 🤲🤲🤲
Umarım tutunmuştur, belirtiler arasında var göğüs yanması, erken test yapmışsın 3.gn embriyosu olduğu için, bozma moralini
Senin için de güzel bir gün olsun. Kavuştuğunuzda bebeğim yerini çok sevsin sıkıca tutunsun..
İnşallah Denizim, öyle olur umarım
Evrene enerji gönderme günleri. Pozitifle dönün ve yine peşisıra bebiş haberleri alalım hadi bakalım 🙏 Hommm...
Sağol canım aldım pozitif enerjilerinizi😘
dvtb dvtb inşallah eli kulağındadır iyi haberlerinin. Kasımda tutunma başkadır diyelim garip garip totemler yapalım kehanetler titreşsin :dua:

seheryeli77 seheryeli77 nin bugün müydü transfer?
Ewet canım dün saat 13.30 da oldu transferim
Sıkıntısız geçti süreç
Progestan iğneye devam, yanında kan sulandırıcı iğne ve bebe aspirini verdiler
Bana özel bebeğimin transfer sonrası görüntüsü:)) kavuştuğumuz an

Eklentiler

• 8AC76F94-9C5D-4118-AC62-B792D61E30EF.jpeg
    8AC76F94-9C5D-4118-AC62-B792D61E30EF.jpeg
    95,9 KB · Görüntüleme: 44
  • 7AD2056F-01E0-4182-90C8-E5C94BFD00C0.jpeg
    7AD2056F-01E0-4182-90C8-E5C94BFD00C0.jpeg
    97,3 KB · Görüntüleme: 45
İyi akşamlar kızlar 8 Kasım transfer oldu söz vermiştim doktora ama bugün dayanamadım biraz önce normal test yaptım çıkmadı 😔 erken olabilir mi kızlar yoksa tutmadı mı ki 🙄
@panic_attack

@cilekliturta_33

@Armin

@ozgur

@Effective

@selozy
Test ne zaman yapılmalı tam bilmiyorum ama insAllah sımsıkı tutunmustur canım

@panic_attack

@cilekliturta_33

@Armin

@ozgur

@Effective

@selozy

3. Gün embriyosu ve standart test için daha erken bence. Sabretmeye çalışcen mecbuuur :)

İkinci ve asıl kahvaltıyı evde yapacak vaktin varsa yumurtayı da ikinciye aktarabilirsin. Aç olmadığın için çaya şeker de atsan,reçele ekmek de bansan bence o kadar yükselmeyecektir. Deney bedava!

Denedim kız. 👍 Kahvaltı öğünümü ikiye böldüm. Evde bir kase mısır gevreği ve süt, okulda kahvaltı dönemini başlattım :) mısır gevreğinden sonra 120 civarı, 2 saat sonraki kahvaltıdan sonra 130 civarı çıkıyo. Öğle yemeğimi de öğleden sonra geç yiyorum.

Bu arada bugün özellikle krem sürmememe rağmen kaşıntım epey azaldı. 3 gün önce opak çoraptan dolayı aşırı kaşınan bacağımı kaşırken morartmışım onu fark ettim az önce. Ödüm koptu ilk gördüğümde 😁
Kaşıntım tekrar coşmaz ve 25 Kasım'da yapılacak yeni tahlilde karaciğer değerim yükselmemiş olur inşalla yareppim dinimiz. 🙏

Denedim kız. 👍 Kahvaltı öğünümü ikiye böldüm. Evde bir kase mısır gevreği ve süt, okulda kahvaltı dönemini başlattım :) mısır gevreğinden sonra 120 civarı, 2 saat sonraki kahvaltıdan sonra 130 civarı çıkıyo. Öğle yemeğimi de öğleden sonra geç yiyorum.

Bu arada bugün özellikle krem sürmememe rağmen kaşıntım epey azaldı. 3 gün önce opak çoraptan dolayı aşırı kaşınan bacağımı kaşırken morartmışım onu fark ettim az önce. Ödüm koptu ilk gördüğümde 😁
Kaşıntım tekrar coşmaz ve 25 Kasım'da yapılacak yeni tahlilde karaciğer değerim yükselmemiş olur inşalla yareppim dinimiz. 🙏
İnşallah canımmm 🙏🙏kaşıntının azalması iyiye işaret

Aminnn inşallah iyi olur sonuçların canım

Umarım tutunmuştur, belirtiler arasında var göğüs yanması, erken test yapmışsın 3.gn embriyosu olduğu için, bozma moralini

Sıkıntısız geçti süreç
Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsun anneciğine. :dua:

Sıkıntısız geçti süreç
Bebişin senle olsun canım pozitif sonuçlar olsun

İşe yaramasına çok sevindim panikim. Böylece ikinci kahvaltıda abartmadan canının istediğini yersin. Miss! Bu oğlana da azıcık çeşit besin gidicek ki karizmatik adeleli bişey olsun.
Ama ben açım, zaten artık tansiyon korkusundan olan iştahım da kaçıyo, yeter ki her şey yolunda gitsin yememeye de razıyım ama cumadan beri tansiyonumu durduramıyoruz sebepsiz çıkıp iniyor namıssız. İyi gidiyodu, bi anda oluverdi.
Ha bu arada sağ damarım açıldı, artık iki damardan birinde akım normal.
Tansiyon ilacına başladım, o da bi yan etkiler yaptı ki kendime gelemiyorum, çok sarhoşum

İşe yaramasına çok sevindim panikim. Böylece ikinci kahvaltıda abartmadan canının istediğini yersin. Miss! Bu oğlana da azıcık çeşit besin gidicek ki karizmatik adeleli bişey olsun.
Ama ben açım, zaten artık tansiyon korkusundan olan iştahım da kaçıyo, yeter ki her şey yolunda gitsin yememeye de razıyım ama cumadan beri tansiyonumu durduramıyoruz sebepsiz çıkıp iniyor namıssız. İyi gidiyodu, bi anda oluverdi.
Tansiyon ilacına başladım, o da bi yan etkiler yaptı ki kendime gelemiyorum, çok sarhoşum

Geçmiş olsun kuzum. Ben de korkuyorum valla tansiyondan. O bari sapıtmasın diyorum. Antin kuntin dert sahibi olduk yav bebe üretimi yapacaz diye.
Ben de senin gibi düşünüyorum valla. Doğum zamanı gelse de şu endişelerimiz bitse. Doğumdan değil süreçten tırsıyom.

GEçmiş olsun canım tansiyon ilaca başlamamak için çaba sarfettin neyden etkileniyorsa bu tansiyon inşallah normale döner ilacı bırakırsın
Damarının açılmasına da sevindim selincim 🤗

Geçmiş olsun kuzum. Ben de korkuyorum valla tansiyondan. O bari sapıtmasın diyorum. Antin kuntin dert sahibi olduk yav bebe üretimi yapacaz diye.
Ben de senin gibi düşünüyorum valla. Doğum zamanı gelse de şu endişelerimiz bitse. Doğumdan değil süreçten tırsıyom.
GEçmiş olsun canım tansiyon ilaca başlamamak için çaba sarfettin neyden etkileniyorsa bu tansiyon inşallah normale döner ilacı bırakırsın
Damarının açılmasına da sevindim selincim 🤗
Direnç geçince daha iyi olmam gerekirken ben beyle oldum : :confused:
Diğer damarla içerde bi inatlaşma mı var bilmiyorum. Vücudum "Sen de açılacaksın! Açıl uleeynn!" diye buna basınç verip duruyo galiba. Nabzım da yükseliyo. Kabuslarımda sürekli gebelik zehirlenmesi geçirip farklı maceralara atılıyorum.
İyi ki bu bebeyi yapmadan sigarayı bırakmışım, şu yaşta damarların haline bak, tü reziller. Bırakmasam napıcaklardı.
İlaç etki etse, normal değerleri görsem rahatlıycam.. Sürekli 14/9 13/8 leri görünce bebek için endişelenmekten kendimi alamıyorum :KK43:

hamile olanlar bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. benim gibi hamile kalmak için uğraşanlar sizlerde güzel haberi alın en kısa sürede inş. çok zorlu bir yolculukmuş.
bende ilk aşılamamı olucam aralık ayında sizw sormak istediğim
impryl yada astalife kullanan faydasını gören oldumu. aşılama öncesi alabileceğim vitamin yada gıda takviyesi önerisi olan varmı. kullanıpda faydasını görenler lütfen yardım

X