- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 44
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.441
İnşallah canım benim inşallahGüzel haber verirsin inşallah müjdeli haber bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim inşallahGüzel haber verirsin inşallah müjdeli haber bekliyoruz
Hayırlısıyla sıkı sıkı tutunup tamamına erdirip kavustursun insallah evladınaİnşallah canım benim inşallah
panic_attack kaşıntı durumun nasıl? Değerler normale döndü mü??
Ayy kıyamam vallahi üzüldüm haline. Stres yok gevşeee :) O çocuk sağlıkla doğacak kediye bişi olmaz merak etme :))Henüz yeni tahlil yaptırmadım. Pzt gecesi epey azalmıştı. Bu gece orta dereceli seyrediyor ama yer değiştirdi :) ayaklarım ellerim geçti. diz kapaklarımın arkası, iç bacak ve üst kolda başladı Hala dayanılmaz düzeyde değil. Çatlaklar için aldığım kremi sürünce uzun süre kaşınmıyo mesela. Streste arttığını fark ettim bugün. Kedimi evin içinde bulamayınca balkondan düştü sandım. Gözlerimin dolup elimin ayağımın titremesiyle anında heryerim kaşınmaya başladı. Meğersem elbise dolabıma girip uyumuş sıpa. Ölüyodum. cilekliturta_33
panic_attack canım nasıl oldu kaşıntılar ? Şekerin yok dimi karbonhidrat şeker yiyince yükselen cinsten mi
Kizlar, bu defa benim ovulasyon testi su sekilde:İki gündür ölçüyorum. Şekerim açken 80 civarı. Kahvaltı sonrası 150-160 arası. Öğle yemeği ve akşam yemeği sonrası 110-130 arası.
O kahvaltıda noluyo anlamıyorum. :) Keyif yapamadan tek şekerli çayla 15 dakka içinde bitmesi gerekiyor diye gerginlikten olabilir. Hiç zevk almıyorum şeker muhabbetinden beri kahvaltıdan. Benim kahvaltım en az yarım saat sürüyodu yahu. Yavaş yavaş tv baka baka. 15 dakkada nasıl bitireyim kahvaltı faslını. Yoruluyorum resmen yaparken koştur koştur. O tek şekeri de bi bardakcık çayıma koymadan yapacam bi de yarın kahvaltıyı. Bakalım kaç çıkacak. Bir bardak kola içtiğim patatesli makarnalı akşam yemeğinde bile 128 çıktı yav.
Uzun süreli açlık sonrası ilk öğün olduğu için ani yükselmez mi? Diğer öğünlerin arasında kan şekerinin iniş çıkışları çok daha az olur.Henüz yeni tahlil yaptırmadım. Pzt gecesi epey azalmıştı. Bu gece orta dereceli seyrediyor ama yer değiştirdi :) ayaklarım ellerim geçti. diz kapaklarımın arkası, iç bacak ve üst kolda başladı Hala dayanılmaz düzeyde değil. Çatlaklar için aldığım kremi sürünce uzun süre kaşınmıyo mesela. Streste arttığını fark ettim bugün. Kedimi evin içinde bulamayınca balkondan düştü sandım. Gözlerimin dolup elimin ayağımın titremesiyle anında heryerim kaşınmaya başladı. Meğersem elbise dolabıma girip uyumuş sıpa. Ölüyodum. cilekliturta_33
İkinci ve asıl kahvaltıyı evde yapacak vaktin varsa yumurtayı da ikinciye aktarabilirsin. Aç olmadığın için çaya şeker de atsan,reçele ekmek de bansan bence o kadar yükselmeyecektir. Deney bedava!İki gündür ölçüyorum. Şekerim açken 80 civarı. Kahvaltı sonrası 150-160 arası. Öğle yemeği ve akşam yemeği sonrası 110-130 arası.
O kahvaltıda noluyo anlamıyorum. :) Keyif yapamadan tek şekerli çayla 15 dakka içinde bitmesi gerekiyor diye gerginlikten olabilir. Hiç zevk almıyorum şeker muhabbetinden beri kahvaltıdan. Benim kahvaltım en az yarım saat sürüyodu yahu. Yavaş yavaş tv baka baka. 15 dakkada nasıl bitireyim kahvaltı faslını. Yoruluyorum resmen yaparken koştur koştur. O tek şekeri de bi bardakcık çayıma koymadan yapacam bi de yarın kahvaltıyı. Bakalım kaç çıkacak. Bir bardak kola içtiğim patatesli makarnalı akşam yemeğinde bile 128 çıktı yav.
Amin canım benim inşallahHayırlısıyla sıkı sıkı tutunup tamamına erdirip kavustursun insallah evladına
Çok enteresan gerçekten ,zaten o gerginlik streste yükseltiyor kesin Dr arada ölç dediğinden beri daha düşük çıkıyor yani kaçamak dışında ozamanda tatlı yiyince de 134 çıktı bide şekersiz dene bakalım canım diğer öğünler iyi çünküİki gündür ölçüyorum. Şekerim açken 80 civarı. Kahvaltı sonrası 150-160 arası. Öğle yemeği ve akşam yemeği sonrası 110-130 arası.
Vay arkadaş nasıl bi kaşıntı inşallah geçsin gitsin oyyy minnak uyuyakalmış seslenince de çkmadı demek keyfi iyiydi aman sakin ol panikcim ,çatlak Kremi dedin de benim de sağ göğüs ucu çatlak ucunda da bişiyler varHenüz yeni tahlil yaptırmadım. Pzt gecesi epey azalmıştı. Bu gece orta dereceli seyrediyor ama yer değiştirdi :) ayaklarım ellerim geçti. diz kapaklarımın arkası, iç bacak ve üst kolda başladı Hala dayanılmaz düzeyde değil. Çatlaklar için aldığım kremi sürünce uzun süre kaşınmıyo mesela. Streste arttığını fark ettim bugün. Kedimi evin içinde bulamayınca balkondan düştü sandım. Gözlerimin dolup elimin ayağımın titremesiyle anında heryerim kaşınmaya başladı. Meğersem elbise dolabıma girip uyumuş sıpa. Ölüyodum. cilekliturta_33
Vay arkadaş nasıl bi kaşıntı inşallah geçsin gitsin oyyy minnak uyuyakalmış seslenince de çkmadı demek keyfi iyiydi aman sakin ol panikcim ,çatlak Kremi dedin de benim de sağ göğüs ucu çatlak ucunda da bişiyler var
Aynen anlattığın gibi benim de ikisinde böyle top top beyaz sarı gibi biri de çatlamış bide çok kurcalamak istemedim göğüs ucu hassas yaSanki içinden bişi çıkmış da birikmiş ve kurumuş gibi di mi? İki göğüs ucumda da var benim. Temizleyemiyorum da sürte sürte çünkü çok hassas. İkisinde de olunca hormoneldir dedim ben kendimce :)
Merhaba inşallah tedaviniz bebişle sonuçlanır ,bende başarısızdan sonra astalife kullanmıştımArkadaşlar Aralıkta tedaviye başlıcam. Ne alayım takviye. North vital kullandım. Şu an elimde birşey yok. Arısütümü alayım önümde 20-25 gün bir zaman kaldı Ne önerirsiniz doktor takviye vermedi. İlk denemesi başarısız olan yakınıma prowomen vermiş. Imprly, dhea baya pahalı. Nort vitalde 90 kapsül.
çok teşekkürler dilekleriniz için. astalife ne için kullandınız.Merhaba inşallah tedaviniz bebişle sonuçlanır ,bende başarısızdan sonra astalife kullanmıştım