Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bu otoimun bir durum. Bana oyle gibi geliyor ama ne atesliyor bilmiyorum. Stresten uzak durun derim...

Aa oyle deme ya ben de 39 oldum denemeye devam :) pozitif ol.

Aynen öyle. Kolestazda kabartı döküntü olmuyo. Çok kaşırsan kızarıyo cilt. Bi de gece coşuyo. Mesela şu an sabahtan beri hiç kaşıntım yok. Akşam başlar heralde.

Evde şeker takibimde tokluk en yüksek 133 çıkıyodu. Bugün kahvaltıda sağlam bi deneme yapıp normalde pek tüketmediğim şeyleri fazlaca yedim. Beyaz ekmek, simit, bal, reçel, şekerli çay. Sonuç 181 :)) Demek ki neymiş? Beyaz ekmek ve şeker gerçekten de yaramıyomuş. Bugün de bilimsel bi deney yaptım çok şükür.

Sayende anladık ki gerçekten üç beyazdan uzak durmalıymışız
Sen baya kendine şeker yüklemişsin.
Ben de bal,reçel filan yiyorum artık,tuzsuz besleniyorum malum, yiyebilceklerim kısıtlanınca kahvaltıda tatlı şeylere yöneldim. Tuzsuz beslenme şekerli beslenmeye döndü.
Mis gibi +4 kilodaydım iki haftada iki kilo aldım. Demek böyle alınıyomuş.
İnsanlar genelde bu haftalarda doğumdan korkar,ben o gün gelsin hemen bu gerginlik bitsin istiyorum.
Şuan deliler gibi ameliyat olmak istiyorum,bilemezsiniz

Canım benim öyle düşünme yaş illaki vardır ama 43,yaşında oluyor, 45 yaşında oluyor sadece yaş olsa tamam da oldumu oluyor işte denk gelmiyor bize sanırım

Benimde Mutlaka birşey çıkıyor tam 2 hafta sürdü tamda yumurtlama zamanı ben saldım artık, zaten yoğunluktan devrim döndü zamanın nasıl geçtiğini anlamıyom okuldan eve gelince akşam pert oluyom

Tekrar çok çok geçmiş olsun canım. Neyseki şu an safra taşların için operasyon olman gerekmiyor.
Kaşıntı için de daha fazla yükselmemesi için ilaca başlatsalar bir an önce
Değer gerilemese de burda dursa
Hamile tüm arkadaşlar, sağlıkla alın kucağınıza

Transferoldu canım bugün 3.gün hayırla sonuçlanır inşallah
Hadi bakalım, keyifli bekleyiş başladı
Benim de cumartesi transfer, progestan iğneye başladım bugün, günde 1 defa, 2 ampül şeklinde
Kaç tane transfer edildi, kaçıncı gün embriyosuydu
Mutlaka söylemişsindir, sayfaları taramayayım dedim:)

İki yumurtadan biri döllenmiş canım ve bi tane sağlıklı üçüncü gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…