Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
panic_attack panic_attack cilekliturta_33 cilekliturta_33 normal beslenmeye devam ettiğinizde tokluk değerleriniz normal çıkacaktır. Zaten ikiniz de sağlıklı besleniyodunuz. Denizin dediği gibi takip yapmak biraz sıkıcı olabiliyo o kadar, benim de artık tansiyon denince sinirden tansiyonum çıkıyor :olamaz:
E Effective seninki de zorlayıcı olmayan bi diyetle sorunsuz ilerleyecektir eminim. Şurda ne kaldı üç ay sağlıklı beslenerek her şey hallolur. Hem hamilelikte diyete uygun nizami beslenenlerin hiç popoları büyümeden sağlıklı bebileri oluyo:KK15::KK25:
Sağol canım inşallah normale döner sabah açlık ölçtük 95 çıktı o da sınırda
Bide idrarda lökosit görüldü 11 çıkmış dr idrar kültürü istedi bakalım hep diken üstünde sen de dikkat ettiğin için şükür tansiyonun normal ama her yediğin şeyde acaba diye düşünürsün

Sağol canım inşallah normale döner sabah açlık ölçtük 95 çıktı o da sınırda
Bide idrarda lökosit görüldü 11 çıkmış dr idrar kültürü istedi bakalım hep diken üstünde sen de dikkat ettiğin için şükür tansiyonun normal ama her yediğin şeyde acaba diye düşünürsün
Yok ama 95 iyidir. İdeal açlık şekeri 90 aslında.
75 de alt sınır sanırım. Hiç stres yapma iyi beslen.
0-10 arası lökosit dikkate alınmıyor ama yine de kültür bakılsın. Doktorum da idrar tahliline güvenmiyor kültür istiyor.
İçin rahat olur :)
Sorma ya, sebepsiz yükseliyor bazen. Ama ilaç kullanacak sınırı hiç geçmedi, tedbiren verilen tansiyon hapınu henüz kullanmadım şükür.

Senin nasıl geçiyor, memnun musun hayatından, İstanbul da mısın
Geçen hafta amcamı kaybettik canım. Babamın yaşayan son kardeşiydi, kızlarından en küçüğü benim için annemin doğurmadığı kardeşim. şimdilik babam ve onun yanında olmaya çalışıyorum diyebiliriz. İzmitteyim babamın kontrolleri vardı sonra İstanbul’a döneceğim. Kendi doktor randevularımı iptal ettim. Sadece bugün bir boşluk vardı dişçime gideceğim. Son durum bende böyle

Açlık 95 çıktı o da sınırda ,iki ay önce açlık 70 çıkmış tokluk hiç bakılmamıştı
Ben de ölçerken açlık mac 92, 2 saat sonraki tokluk max 120 olacak diyordu hemşire. Sonuçlar da en fazla + 10 çıkıyordu. Bir kaç kere de normal çıktı. Ama hiç gözümün yaşına bakmadı direk insülin geçtiler :) ama insülin direncim olduğu için böyle yaptılar bence. Sizinki hamilelik şekeri benimki şeker metabolizmasının bozukluğu ile alakalıydı sanırım.

Geçen hafta amcamı kaybettik canım. Babamın yaşayan son kardeşiydi, kızlarından en küçüğü benim için annemin doğurmadığı kardeşim. şimdilik babam ve onun yanında olmaya çalışıyorum diyebiliriz. İzmitteyim babamın kontrolleri vardı sonra İstanbul’a döneceğim. Kendi doktor randevularımı iptal ettim. Sadece bugün bir boşluk vardı dişçime gideceğim. Son durum bende böyle
Başınız sağolsun denizcim ,allah kalanlara sabır versin babacığına sağlık versin biz planlar yaparız ama Allah’ın dediği olur

Ben de ölçerken açlık mac 92, 2 saat sonraki tokluk max 120 olacak diyordu hemşire. Sonuçlar da en fazla + 10 çıkıyordu. Bir kaç kere de normal çıktı. Ama hiç gözümün yaşına bakmadı direk insülin geçtiler :) ama insülin direncim olduğu için böyle yaptılar bence. Sizinki hamilelik şekeri benimki şeker metabolizmasının bozukluğu ile alakalıydı sanırım.
Anladım canım bakalım tokluk kaç çıkacak aynen gebelikten önce normal değerlerdi

Başın sağolsun Deniz

başın sağolsun canım

Işıklar içinde uyusun, sabırlar diliyorum sizlere de canım. Ne denirkiii, zor bir durum

Benim açlık şekeri 105, tokluk 132 çıktı. Doktor yinelemeye gerek görmedi. İdrarda bol lökosit yazıyor, idrar testini 10 gün sonra yinele dedi ki perşembeye denk geliyor. İdrara akıntı karışması da yanıltabilirmiş öyle dedi doktorum. Lökosit fazlalığı neye delaletmiş peki @cilekliturta_33 ? @cilekliturta_33

@dennisgo başınız sağolsun. Umarım en kısa sürede toparlanırsınız.

Son düzenleme:
İyiyim canım benim. 30 ekimde kontrolüm vardı, 31 ekimde estrofeme başladım, 7 kasım perşembe kontrolüm var. Tahmini transfer 18 -20 kasım aralığı gibi.
Az kalmış kavuşmaya :nazar::KK200: haydi ikinci tur iyi haberler seninle başlasın, üst üste gelsin hepinizinkiler inşallah

Burada şekerin 200 ü görmüyorsa şeker hastası sayılmıyorsun hamilelik durumu olmayanlar için 2 saatlik şeker 140 altı çok normal kabul ediliyor. Bizde 1 saatte 140 altı isteniyor , neyse bugün eczanede 1 saatlik tokluğa da baktırdım 132 çıktı çok şükür normal bir değer. Cihaz satın aldım artık evde bakıcam kargodan gelince. İnsülin direncine de hap veriyorlar burda insülin en son aşama senin durumun insülinlik değil ki kendin de diyabet derneğinin yazılarına bak fırsat bulunca canım sürekli insüline gerek olmayabilir ya da burda endokrinolojiye görün, başınız sağolsun bu arada...

X