- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 44
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.321
aminnn inşallah canım yarın toplama yapılacak dua edin kızlarCanım
Umarım kaliteli yaşamaya hevesli embriyoların olur ve transfer aşamasında da sana sıkıcı tutunur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnn inşallah canım yarın toplama yapılacak dua edin kızlarCanım
Umarım kaliteli yaşamaya hevesli embriyoların olur ve transfer aşamasında da sana sıkıcı tutunur
Canım yarın kaliteli embriyolar olmak için gerekli kaliteli yumurtaların toplanacaktır. Umarım her şey istediğin gibi oluraminnn inşallah canım yarın toplama yapılacak dua edin kızlar
inşallah canım inşallahCanım yarın kaliteli embriyolar olmak için gerekli kaliteli yumurtaların toplanacaktır. Umarım her şey istediğin gibi olur
Bol şans. Çok uğraştırdı seni umarım hepsine değer ve bu günlerin tatlı bi hatıra olarak kalır :)aminnn inşallah canım yarın toplama yapılacak dua edin kızlar
inşallah canım benim aminnnBol şans. Çok uğraştırdı seni umarım hepsine değer ve bu günlerin tatlı bi hatıra olarak kalır :)
Simdiden geçmis olsun canim benim bugun toplandı cikolata kisto olduğu icin hepsini alamamis 10 tane toplanildi ohss riski icin de serum.takiliyorum 3 gun takilacakmisimaminnn inşallah canım yarın toplama yapılacak dua edin kızlar
Transfer ne zaman olacak canım? Taze mi dondurulmuş mu?inşallah canım inşallah
peki bundan sonra ne yapmalıyım
Güzel haberlerle, kaliteli çıksın hepsi, döllensin, 5.güne gitsin sonra da sıkıca tutunsun sanaaminnn inşallah canım yarın toplama yapılacak dua edin kızlar
Sen nasılsın canım? Ne zaman başlıyor transfer için tedavin.Güzel haberlerle, kaliteli çıksın hepsi, döllensin, 5.güne gitsin sonra da sıkıca tutunsun sana
Kolay gelsin canım. Umarım ilaçsız kontrolle devam eder takip sürecin. Ama ilaç gerekirse sonuçta çözümü olan bir sıkıntı olacak senin için.. geçmiş olsunŞeker yükleme testi yaptırdım 50 gr 1.saate bakıldı 141 çıkmış sınırda dedi doktor şeker ölçüm cihazı aldık bi kaç gün takip edeceğiz
Sağol canım evet inşallah ilaca gerek kalmadan hallederiz ,sen nasılsınKolay gelsin canım. Umarım ilaçsız kontrolle devam eder takip sürecin. Ama ilaç gerekirse sonuçta çözümü olan bir sıkıntı olacak senin için.. geçmiş olsun
Benim maalesef 179 çıktı dr ne derse onu yaparım , cuma günü randevum, diyete başladım şimdiden, kahvaltı sonrası eczanede ölçtürdüm normal çıktı. bir de öğlen yemeğinden sonra baktırıcamŞeker yükleme testi yaptırdım 50 gr 1.saate bakıldı 141 çıkmış sınırda dedi doktor şeker ölçüm cihazı aldık bi kaç gün takip edeceğiz
Bana normal beslenmene devam ederek ölçümleri yap dedi oyzüden bi kısıtlama şimdilik getirmiyorum ,sıkma canını çok yüksek değil bakalım sabah aç ölçeceğim ,sonra öğlen ve akşam yemeklerden 1 saat sonra tok inşallah normal değerlere ineriz canımBenim maalesef 179 çıktı dr ne derse onu yaparım , cuma günü randevum, diyete başladım şimdiden, kahvaltı sonrası eczanede ölçtürdüm normal çıktı. bir de öğlen yemeğinden sonra baktırıcam
İnşallahBana normal beslenmene devam ederek ölçümleri yap dedi oyzüden bi kısıtlama şimdilik getirmiyorum ,sıkma canını çok yüksek değil bakalım sabah aç ölçeceğim ,sonra öğlen ve akşam yemeklerden 1 saat sonra tok inşallah normal değerlere ineriz canım
Hiç sıkılma canım en azından basit bir çözümü var. Sonuçta geçici bir şey bu ve en geç doğumdan sonra bitecek.olur da iğneye geçersen de sorun olacağını sanmıyorum. Tüp bebek tedavisinden sonra insülin iğnesi cidden basit kaçıyor. Sürekli takip etmek biraz sıkıcı ama en azından düzenli beslenmene yardım ediyor :)Benim maalesef 179 çıktı dr ne derse onu yaparım , cuma günü randevum, diyete başladım şimdiden, kahvaltı sonrası eczanede ölçtürdüm normal çıktı. bir de öğlen yemeğinden sonra baktırıcam
Açlık kaç çıkmıştı canım,bir de gebelik süresinde nasıl çıkıyordu açlık tokluk kan testlerin,bakılmış mıydı hiçŞeker yükleme testi yaptırdım 50 gr 1.saate bakıldı 141 çıkmış sınırda dedi doktor şeker ölçüm cihazı aldık bi kaç gün takip edeceğiz
İyiyim canım benim. 30 ekimde kontrolüm vardı, 31 ekimde estrofeme başladım, 7 kasım perşembe kontrolüm var. Tahmini transfer 18 -20 kasım aralığı gibi.Sen nasılsın canım? Ne zaman başlıyor transfer için tedavin.