Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sayı çok güzel ve dengeli görünüyor. Umarım sağlıklı embriyolara dönüşürler ve sana evlat olurlar :)
Geldim şimdi kontrolden, 11 adet toplanabilir yumurta var, gonal f, merional,baskılayıcı olmak üzere 3 adet iğne daha vurdular, akşam 22.00 da 2 tane çatlatma iğnesi vurduracağım, çarşamba sabah opu. E2 ve progestan için kan verdim.
Umarım Denizim umarım, isteyen herkes kavuşsun evlatlarına

Geldim şimdi kontrolden, 11 adet toplanabilir yumurta var, 1 adet iğne daha vurdular, akşam 22.00 da 2 tane çatlatma iğnesi vurduracağım, çarşamba sabah opu. E2 ve progestan için kan verdim.
Umarım Denizim umarım, isteyen herkes kavuşsun evlatlarına
Canım
Sayı bence çok iyi Çarşamba günü kaliteli olduklarını da öğreniriz umarım. Şimdilik her şey yolunda. Hep böyle devam etsin.

Evet perinatolog damarlarda sorun görmedi, tansiyonum her kontrolde ve evde istikrar abidesi gibi 9/5 çıkıyo, coraspin kullanmana bile gerek yok dedi perinatolog ama gebelik bu, ilerleyen haftalarda ne olacağı belli olmaz kardeş. Ben daha çok kendi doktorumun kafasında tedbirli insanım, coraspinimi de omega 3ümü de içeyim nolur nolmaz :)
Panikcim omega 3 olarak ne kullanıyorsun canım ismini rica edebülürmüyüz

Günaydınnn,
İyi geçti canım, 11 yumurta, 5 tanesi 21-22 mm birkaç tanesi 17-18-12-6 gibi boyutlar, geriden gelenlere de şans vermek için 2 günlük daha ilave iğne ve yumurtaların çatlamasını önlemek için 2 iğne verdiler. Bugün tekrar kontrol, muhtemelen çarşampa opu demişlerdi
İnşallah onlar sana bebiş olur alır eve getirirsin 9 ay sonrada kucağına alırsın. Allah işini kolaylaştırsın🙏

Doktorum Amerikada, progesteron değerimi yeni gördü, Biraz yüksek buldu, değer 1.5 ve üzeri olsa erteliyorum transferi ama 1.4 te yuksek. Belki 1 ay bekleyebiliriz dedi. Nasıl uygun görürseniz dedim ben de

Evet acık yüksek. Bence mutlaka rahmini dinlendir. Embriyoların bi donup çözülme neymiş tecrübe etsin. Zaten sayısı da bol olacak belli ki. Bunlar mutlaka tutunma şansını arttıracaktır. Taze transfer istemeeeaaa! 😌

panic_attack panic_attack Armin Armin Sizin için güzel günlerin başlangıcı olan yer😊😊karşısındayım ben de
Çıktım opudan, dinleniyorum, 40 dakika falan sürdü girip çıkmam
15 adet dediler narkozun etkisiyle sordum
Odaya geçtim kahvaltı yapıyorum
Detaylı bilgiyi alırız çıkmadan
Eşim daha sperm örneği vermedi, belli zamanı var demekki

Eklentiler

• 4F66B90E-AF6C-4110-9CDA-E8F8EB729D2F.jpeg
    4F66B90E-AF6C-4110-9CDA-E8F8EB729D2F.jpeg
    168,2 KB · Görüntüleme: 57
X