- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #12.001
hcg 2 çıktı diye de sevinebiliyor değil mi insan :)Umarım tekrarı olmaz canım.. Panik de yaşadığı için önerileri onda olduğu gibi sende de işe yarar umarım.
Bende Hcg 2 çıktı bu cuma :) 8 ekimde ultrasonum var muhtemelen 11 ekimde de son kan testim yapılır.. 14_15 gibi tatil başlar Kasım sonu Aralık başı da biter :) gündemim hala diyet spor. Ocak ayına kadar da böyle devam edecek. Ama tabiki Türkiye için yiyeceğim içeceğim gezip göreceğim yerler var
aminn kuzumm,1-2 ay içinde senden de güzel haberler gelecek inşAllahBen bu ay adet olursam tedaviye başlayacağız, ovulasyon testinin 10. ve 11. günü pik olmuştu. Biraz erken oldu diğer dönemlere göre. Adetim de eren gelebilir, 4-5-6 Kıbrıstayız, umarım o döneme denk gelmez adetim, hatta bebekten dolayı hiç gelmez umarım, son doğal denemem de tutar.
2 başarısız tüp bebek tedavisi gören arkadaşım, artık tedaviyi bıraktığı bir dönem hamile kaldı, iş bakmaya başlamıştı, eşiyle tatile gitti geldi, adeti gecikince kan testi yaptı, 650 değer :) Darısı bana ve tüm isteyenlerin başına
Sağol canım benimmm, teşekkürlerr :)) Olmayacaksa da tüp bebek öncesi moral depolarım, kumarda da çok kaybetmezsem tabi :)) ingiliz köyü varmış, onu görmeyi çok istiyorum bir deinşallahh son doğal denemen tutsun canım.. şimdiden iyi tatillerrr:)
İnşallah kuzummmaminn kuzumm,1-2 ay içinde senden de güzel haberler gelecek inşAllah
öyle ya da böyle,sağlıcakla gelsin de
Ay Evet canım böyle bir şey de varmış meğerse :) neyse ki bitiyor artık. Bu olumsuzluk bizim için geride kalacak yakında.teşekkür ederim canım :)hcg 2 çıktı diye de sevinebiliyor değil mi insan :)
çok şükür canım,bir daha olumsuzluk yaşamadan tedavin başarıyla sonuçlanır inşAllah
Tatil sana yarasın kuzum. İyice dinlen bol bol takını çıkar ve Regl olmadan gel :)Ben bu ay adet olursam tedaviye başlayacağız, ovulasyon testinin 10. ve 11. günü pik olmuştu. Biraz erken oldu diğer dönemlere göre. Adetim de eren gelebilir, 4-5-6 Kıbrıstayız, umarım o döneme denk gelmez adetim, hatta bebekten dolayı hiç gelmez umarım, son doğal denemem de tutar.
2 başarısız tüp bebek tedavisi gören arkadaşım, artık tedaviyi bıraktığı bir dönem hamile kaldı, iş bakmaya başlamıştı, eşiyle tatile gitti geldi, adeti gecikince kan testi yaptı, 650 değer :) Darısı bana ve tüm isteyenlerin başına
Umarım Denizimm :)Tatil sana yarasın kuzum. İyice dinlen bol bol takını çıkar ve Regl olmadan gel :)
canım şu an prp sonrası bu ay kendiliğinden deneme yapacağız olmazsa ilk adetle tüp bebek için başlayacağızBen grip geçirmede 6. günümdeyim. Burun ağız civarı kızarmalar, soyulmalar toparladı ama hala burnum tıkalı ve kötü bir öksürük var. Ne bu yahu grubun gebeleri kırılıyor sağlıktan yana. Herkese geçmiş olsun.
@Armin nasılsın kuzum, bünyen alıştı mı iyice bebelere?
Müstakbel gebeler nasılsınız? Gelişmelerden bizi haberdar edin. @Beste78dvtb @Senella seheryeli77 ilk aklıma gelenler.
İnşallah adet olmazsın hiççç gerek kalmaz tüpe müpeBen bu ay adet olursam tedaviye başlayacağız, ovulasyon testinin 10. ve 11. günü pik olmuştu. Biraz erken oldu diğer dönemlere göre. Adetim de eren gelebilir, 4-5-6 Kıbrıstayız, umarım o döneme denk gelmez adetim, hatta bebekten dolayı hiç gelmez umarım, son doğal denemem de tutar.
Ben malum, nisan ayında manasızca geciken reglimi Kıbrısta olmuş, içki kumar ve türlü günahlarla çeşnilendirdiğim yolculuğumdan hasta dönüşümde, döngünün 11.günü hamile kalmıştım. Bu bebek tutunursa Tanju Okan gibi birşey olacak herhalde demiştim burda :) Seninki de öyledir belki, haydi kehanetler titreşsinnnnnnBen bu ay adet olursam tedaviye başlayacağız, ovulasyon testinin 10. ve 11. günü pik olmuştu. Biraz erken oldu diğer dönemlere göre. Adetim de eren gelebilir, 4-5-6 Kıbrıstayız, umarım o döneme denk gelmez adetim, hatta bebekten dolayı hiç gelmez umarım, son doğal denemem de tutar.
Ayyy umarım nurrr :))İnşallah adet olmazsın hiççç gerek kalmaz tüpe müpeen doğalından kıbrıstan patlatırsın müjdeyi. Öyle düşünelim öyle olsun
Tanju Okan deyince hatırladım yaaa :)) son içkimi ben de kıbrısta içerim umarımmm, titreşsin valla:) Artık doğal olmazsa da dönüşte tüp bebekle ilk denemede tutsun, o da başım gözüm üstüneBen malum, nisan ayında manasızca geciken reglimi Kıbrısta olmuş, içki kumar ve türlü günahlarla çeşnilendirdiğim yolculuğumdan hasta dönüşümde, döngünün 11.günü hamile kalmıştım. Bu bebek tutunursa Tanju Okan gibi birşey olacak herhalde demiştim burda :) Seninki de öyledir belki, haydi kehanetler titreşsinnnnnn
Bebeğin gelişimi normal, organlar normal, kalbinde ve bağırsağında ufak birer leke var ama bu ensede ödem yapacak boyutta değil dedi dr , fetal dna da bakılmayan bir kromozom bozukluğu ya da bir genetik hastalık olabilirmiş bizim fetal dna çok kapsamlı değildi ama en kesin sonuç verendi Down fln için. Amniyo önerebilir de o da genetik hastalığa teşhis koyamaz 150 tane böyle durum olabilirmiş amniyo derse değer mi risk almaya bilemiyorum 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım ne diyecek
Dinlenince düzelir kuzum takma kafana bol bol uzan ve bence de progesteronu vajinal kullan.
Benim de bugün 17:30da perinatolog randevum var. Çok iyi bi prof. Ama gıcık ve ters deyolaa bakalım tartışacaz mı
Benim 3-4 gün önce Lutinus fitilim ve kan sulandırıcı iğnem bitti, yenisini de almadım. Onun yerine coraspin içiyorum. "20.haftaya kadar keyfi kullanalım sonra bırakıp coraspin'e geçeriz" demişti benim doktor, 19 hafta bitti zaten. 3-4 günden bi şey olmaz diyerekten kafama göre iş yaptım ama bakalım perinatolog ne diyecek.
Dün Cem Yılmaz'ın gösterisine gittik. Gülme krizlerimden ilk defa hafif ağrım oldu. Dedim doğuracam heral oturduğum yerden gülem derken. Ve tesadüf mü bilmiyorum dün geceden beri de hareketleri çok net hissediyorum artık. Dönüyo, takla atıyo, bi şeyler yapıyo kendince. Şu an bile kıpraşıyo 2 dakkada bir. Bi şey anlatmaya çalışıyo galiba. İyidir inşallah :)
Perinatolog kısmını da temiz atlattık çok şükür hamdolsun.
Yarım saat inceledi, ölçtü baktı. "Herhangi bi sorun yok, asla yüzde yüz garanti veremeyiz ama pimpirikli olmana gerek yok, gayet sağlıklı görünüyor" dedi. Progesteron ve kan sulandırıcıyı bıraktırdı. Coraspin'i sordum ona da gerek yok dedi. Kendi doktorum coraspin'in kullanılması taraftarı, sanırım kullanıcam.
İlk renkli ve 3 boyutlu fotomuzu da aldık. Herkes bana benzetti çok sevindirik oldum, dudak burun hokka gibi
Darısı bebişi yolda olan ve pozitifi bekleyen hepiciinizin başına olsunSırayla hep güzel haberler alalım burda.
nerdeeee o günler lutfen artik gelsinler tükendimhastanedeyim yine kac gun oldu 4,5 mi 5,6 gun mu bilmiyorum gunlerdir burdayim ilaclari kestiler bugun aksama cikicam ve yine kusmaya basladim bebekler cok iyi allaha sukur. her gordugumde kıpır kıpırlar masallah ultrasonda. telefona bakmak bile mide bulantimi azdiyor nezaman gecicekk nasil gecicek 11 haftaya gun aldik 13 de biter mi bi deyin bana
Ben bu ay adet olursam tedaviye başlayacağız, ovulasyon testinin 10. ve 11. günü pik olmuştu. Biraz erken oldu diğer dönemlere göre. Adetim de eren gelebilir, 4-5-6 Kıbrıstayız, umarım o döneme denk gelmez adetim, hatta bebekten dolayı hiç gelmez umarım, son doğal denemem de tutar.
Sağol canım benimmmamiiiin kuzum, senden müjdeli haberler bekliyoruz, dualarımız seninle
Prp işlemini nasıl yaptılar bilgi verebilirsin kuzum?canım şu an prp sonrası bu ay kendiliğinden deneme yapacağız olmazsa ilk adetle tüp bebek için başlayacağız
canım öcesinde fsh e2 ve prolaktin hormanlarıma bakıldıPrp işlemini nasıl yaptılar bilgi verebilirsin kuzum?