Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hcg 2 çıktı diye de sevinebiliyor değil mi insan :)
çok şükür canım,bir daha olumsuzluk yaşamadan tedavin başarıyla sonuçlanır inşAllah

aminn kuzumm,1-2 ay içinde senden de güzel haberler gelecek inşAllah
öyle ya da böyle,sağlıcakla gelsin de

hcg 2 çıktı diye de sevinebiliyor değil mi insan :)
çok şükür canım,bir daha olumsuzluk yaşamadan tedavin başarıyla sonuçlanır inşAllah
Ay Evet canım böyle bir şey de varmış meğerse :) neyse ki bitiyor artık. Bu olumsuzluk bizim için geride kalacak yakında.teşekkür ederim canım :)

Tatil sana yarasın kuzum. İyice dinlen bol bol takını çıkar ve Regl olmadan gel :)

canım şu an prp sonrası bu ay kendiliğinden deneme yapacağız olmazsa ilk adetle tüp bebek için başlayacağız

İnşallah adet olmazsın hiççç gerek kalmaz tüpe müpeen doğalından kıbrıstan patlatırsın müjdeyi. Öyle düşünelim öyle olsun

Ben malum, nisan ayında manasızca geciken reglimi Kıbrısta olmuş, içki kumar ve türlü günahlarla çeşnilendirdiğim yolculuğumdan hasta dönüşümde, döngünün 11.günü hamile kalmıştım. Bu bebek tutunursa Tanju Okan gibi birşey olacak herhalde demiştim burda :) Seninki de öyledir belki, haydi kehanetler titreşsinnnnnn

Tanju Okan deyince hatırladım yaaa :)) son içkimi ben de kıbrısta içerim umarımmm, titreşsin valla:) Artık doğal olmazsa da dönüşte tüp bebekle ilk denemede tutsun, o da başım gözüm üstüne

uzun zamandan berı yenı gırıyorum, umarım içini ferahlatacak güzel haberlerle gelirsin canım, Allah yardımcı olsun inşallah.

cem yılmaz keyili geldiyse demek, hadi anne ben de geleyim de beraber izleyelim burdan görüntü pek net değil diyordur :)

maşallah, gözünaydın, bundan sonrası da sağlıkla gelsin inşallah

12 den sonra genelde hafifler canım, bebekler sağlıklı olsun da sen de kendını toparlayacaksın ınsallah bır kac hafta sonra bulantı sorunun duzelınce

amiiiin kuzum, senden müjdeli haberler bekliyoruz, dualarımız seninle

Prp işlemini nasıl yaptılar bilgi verebilirsin kuzum?
canım öcesinde fsh e2 ve prolaktin hormanlarıma bakıldı

yüksekti onlar ilaç ve takviyelerle olması gerekn seviyeye getirildi

sonrasında randevu aldık Şanlıurfa Lotus hastanesi ile bağlantılı Ankara Gürgan klinikten ki klinik sahibi ve kurucusu Timur gürgan işlemi bizzat kendisi yapıyor

randevu sonrasında işlem Ankara'da yapılıyor işlemin yapılacağı günden bi gün öcesinde arıyorlar ve belli bi saat aç kalman gerekiyor ertesi gün yani işlem günü tekrar fsh bakılıyor sonra sizden kan alınıyor işlemden geçiyor anestezi altında uygulanıyor

biz ilgi ve alakadan çok memnun kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…