- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.961
ben daha 1,4 oldumsağol canııım.. şimdiye kadar 1,7lt içmişim akşama 3ü buldururuz heralde..
bende günde 2,5 civarı içmeye çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben daha 1,4 oldumsağol canııım.. şimdiye kadar 1,7lt içmişim akşama 3ü buldururuz heralde..
3ü bulması lazımmış kuzum. Bir ara bulantıdan içemedim ondan mı oldu acaba?ben daha 1,4 oldum
bende günde 2,5 civarı içmeye çalışıyorum
Evet haklısın ,çok şükür canımyeter ki çözümü olan sıkıntılarımız olsun olacaksa da canım,bugünümüze şükürler olsun
Öneriler için çok teşekkürler. Evet sana da olmuştu hatırladım. Şuan sırtıma vuruyo, servisteyim oturmak zorundayım, sanki patlıycam.
Böyle bi sıkışmaya sebep olcak hiçbişey yemedim. Zaten insan napar da böyle olabilir bilmiyorum.
ben de kum döküyomuşum kızlar.. suyu artır dedi.. bebeğe zararı var mı sadece su artırmakla geçer mi bi yorumda bulunmadılar. hani derler ya yanlarım ağrıyor heh işte o var..
Ben vajinal kullandım ve tahriş yapmadı. Hiç bi yan etki yapmadı, iyi düşün iyi olsun.Evet işte ya akşam az su içeceğim ,gün içine yayarım suyu ,ağızdan alınca da beni çok fena yapıyor bi deneyeyim bakalım 3 ay kadar crinone jel kullandım o da gıcık bişeydi
Geçmiş olsun , bitkisel bikaç şey önerirdim ama hepsi hamilelikte sakıncalı. Bol su iç, bebeğe zarar vermez korkmasağol canııım.. şimdiye kadar 1,7lt içmişim akşama 3ü buldururuz heralde..
Tamam canım o şekilde yapacağım teşekkür ederimBen vajinal kullandım ve tahriş yapmadı. Hiç bi yan etki yapmadı, iyi düşün iyi olsun.
Sen gece hangi saatler arası en uzun uyku süren olduğuna dikkat edip kullan bence, mesela 2 de tuvaletin geliyor sonra 5-6ya kadar uyuyosun diyelim, 2de fitili uygularsan yeterli olur. Tüm gece kalmasına da gerek yok yeterince erisin kafi
Hadi gözün aydın olsun❤ fotoyu bizde göreydik o vakitPerinatolog kısmını da temiz atlattık çok şükür hamdolsun.
Yarım saat inceledi, ölçtü baktı. "Herhangi bi sorun yok, asla yüzde yüz garanti veremeyiz ama pimpirikli olmana gerek yok, gayet sağlıklı görünüyor" dedi. Progesteron ve kan sulandırıcıyı bıraktırdı. Coraspin'i sordum ona da gerek yok dedi. Kendi doktorum coraspin'in kullanılması taraftarı, sanırım kullanıcam.
İlk renkli ve 3 boyutlu fotomuzu da aldık. Herkes bana benzetti çok sevindirik oldum, dudak burun hokka gibi
Darısı bebişi yolda olan ve pozitifi bekleyen hepiciinizin başına olsun Sırayla hep güzel haberler alalım burda.
Geçmiş olsun canım oluyor bazensağol kuzum hazır su kullanıyoruz zaten işte de evde de.. anlamadım neden oldu? üşütmekten olabilir demi?
Sağol canım ya..Geçmiş olsun canım oluyor bazen
Ay inşallah canım ya ister istemez endişe ettim bi haftada nasıl kısaldı anlamadım, sen nasıl oldun ?
Kısa zamanda iyileşirsin inşallah canım ya bide işe gidiyorsun sanırım allah kolaylık versin ,herkes iyi olsunBen grip geçirmede 6. günümdeyim. Burun ağız civarı kızarmalar, soyulmalar toparladı ama hala burnum tıkalı ve kötü bir öksürük var. Ne bu yahu grubun gebeleri kırılıyor sağlıktan yana. Herkese geçmiş olsun.
Armin nasılsın kuzum, bünyen alıştı mı iyice bebelere?
Müstakbel gebeler nasılsınız? Gelişmelerden bizi haberdar edin. @Beste78 dvtb Senella seheryeli77 ilk aklıma gelenler.
Endişelenme canım senin için tabiki çok özel ve önemli bir durum ama doktorunun bilgi ve tecrübesi ile sorunsuz bir şekilde aşılacaktır benceBugün kontrol vardı ,ayrıntılı da çok şükür herşey yolunda rahim ağzı uzunluğunu ölçtü 26 mm çıktı geçen hafta 31 mm di ,alt sınır 25 mm doktor telaş etmeyelim ama dikkat edelim dedi progestan ve iğne bide istirahat dedi sanırım dün çok yürüdüm acaba ondan mı bilemedim ama benim moralim bozuldu haftaya Tekrar ölçecek inşallah daha iyi olur
Geçmiş olsun canım. Umarım bir an önce geçer. O ağrı da ne rahatsız edici bir ağrı. Ama işte annelik nasıl bir şeyse insan nelere katlanıyor..ben de kum döküyomuşum kızlar.. suyu artır dedi.. bebeğe zararı var mı sadece su artırmakla geçer mi bi yorumda bulunmadılar. hani derler ya yanlarım ağrıyor heh işte o var..
Geçmiş olsun canım. Umarım bir an önce toparlarsın. Mevsim geçişlerinde grip zAten zor oluyor hamileyken biraz daha zor olmalı. Dinlenme şansın oluyor mu? Biliyorsun en iyi ilacı dinlenmekBen grip geçirmede 6. günümdeyim. Burun ağız civarı kızarmalar, soyulmalar toparladı ama hala burnum tıkalı ve kötü bir öksürük var. Ne bu yahu grubun gebeleri kırılıyor sağlıktan yana. Herkese geçmiş olsun.
Armin nasılsın kuzum, bünyen alıştı mı iyice bebelere?
Müstakbel gebeler nasılsınız? Gelişmelerden bizi haberdar edin. @Beste78 dvtb Senella seheryeli77 ilk aklıma gelenler.
Bu sadece bir gaz sıkışması senin hastalıkla alakası yok değil mi canım? Geçmiş olsun..Korkunç gaz ağrısı yaşıyorum. Hep sağ kaburgamın altında sıkışma olurdu yine öyle. Sanki kaburgam basınca dayanamayıp fırlıycak. Ağlıcam o derece
Napcaz buna ya?
Sağol denisim inşallah geçer bir an önce.. ❤ seni de okudum az önce 2ye düşmüş ne zmn geliyorsunuz kısmetseGeçmiş olsun canım. Umarım bir an önce geçer. O ağrı da ne rahatsız edici bir ağrı. Ama işte annelik nasıl bir şeyse insan nelere katlanıyor..
Sağol denniscim inşallah normale dönerEndişelenme canım senin için tabiki çok özel ve önemli bir durum ama doktorunun bilgi ve tecrübesi ile sorunsuz bir şekilde aşılacaktır bence