- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #11.681
Merhaba güzel insanlar.
Hamileliğimi öğrendiğimde aşı için bugüne randevu verilmişti, sağlık ocağına gittim. El doppleriyle bebeğin kalp atışını da dinliyolarmış, öyle denedi,böyle denedi,bastırdı,büktü duyamadı. Ben bebeği hissetmesem korkudan ölürdüm ama daha sabah içerde dans ediyodu, onu düşündüm sakin olmaya çalıştım. Kasıklarıma o kadar bastırdı ki asıl ondan sonra korkmaya başladım. Neyse ordan çıkıp doktoruma gittim. Muayane olmak aklımda yoktu olmuş oldum. Bebek iyi her şey yolunda, baştan topuğa 20cm olmuş,250 gr kendisi..
Aklınızda bulunsun böyle bi durumla karşılaşırsanız endişelenmeyin. Bu el dopplerleri kalp atışı alamamasıyla ünlüymüş
Kizlar yaa moralm cok bozukdoktorun isaretledgi yerde bunda kese var ama cok belli deil anca alttan bakilirsa belli olur dedi. Simdiye net belli olmaz miydi yaa yarin sabah da kan vercm bi suru test yapcaklr. Siz burda keseye benzer bisy goruo musunz ?Eki Görüntüle 2303989
merhabalar guzel bacilarimmmm
ikizlerin dicem yok ejderhalarin annesiiiiiiiidiyorum ben kendime niyeeee cunkum mide bulantısı tavan demim uzay, agrilar batmalar (banyo mu bile yapamiyorum yardimsiz cogu zaman hani masada oturup bi yemek yemek o da yok. hersey yolundaymis normalmiş ama ben perisaniin perisaniyim canları sagolsun da umarim butun aylari boyle gecirmem dogsunlar ikisini birbirine bi carparim heee bebelerimin ikiz oldugu kesinlesti kalplerini de duydum teyzeleri bugun cok duygusal bir anmış rabbim bekleyen teyzelerine de biran önce nasip etsin bu duyguyu ve dilerim kucagima alirim sağlıcakla onlari. dilerimmm ki rabbimden bu bekleyislerinizi rabbim tez vakitte kucaginiza alacaginiz sağlıklı hayırlı evlatlarla mujdeler nasip eder rabbimmmmm öyle de oldu aminnnnnn ( kendimi pek iyi hissetmedigim icin takip edemiyorum sizi hepinizi seviyor öpüyorum bidee haftaya bugun evimizeeeee gidiyoruz biz bizler mi bizler allahim bana yardım et
Amin canım hep öyle dua ediyorum bizler için ,diğer arkadaşlarada en kısa zamanda nasip olsun inşallah
Slm kızlar, bugün kontrol vardı, 3 yumurta büyümüş, Dr gayet güzel dedi güzel tabi dedim şimdiye kadar yüksek doz hormonla da zaten buna yakın oluyordu dedimaylardır boşa o kadar hormon almışım neyse, bu 3 gün 75 iu merionalle bu 3 taneyi destekleyecez ptesi tekrar kontrol, şimdilik her şey yolunda inşallah böyle devam etsin
Dun gittm dr a gordm cnm cok sukurgec tutunmada kucuk oldugu ıcın vajınal daha ıyı goruyorlar
Dun gittm dr a gordm cnm cok sukur
Selam bacilar nasilsiniz?
Ben ikinci bir kurtaj olmak durumunda kaldim. Cok siddetli agrim vardi,Hcg dususu azdi vs..
Simdi iyiyim cok sukur.
Ama cok korktum, bebek fikrini bi sure dusunemiycem korkudan sanirim
Hayirlisi ins.
Sizler nasilsiniz?
Insallah felixim.gecmıs olsun canım, parca mı kalmıs ıcınde, ınsallah hızlıca kendıne gelırsın. psıkolojık olarak da bıraz daha sogursun normal olarak bebek fıkrınden ama ıyıce dınlenıp ruhen de hazır hıssettıgınde saglıklı bır bebege kavusursun allahın ıznıyle ınsallah canım.
Geçmiş olsun canım. Ben de hala hcg sıfırlandı mı diye kan veriyorum. Gerçekten bu işlerde en temizi negatif almakmış. Negatif al yola devam et ne kadar basit..Selam bacilar nasilsiniz?
Ben ikinci bir kurtaj olmak durumunda kaldim. Cok siddetli agrim vardi,Hcg dususu azdi vs..
Simdi iyiyim cok sukur.
Ama cok korktum, bebek fikrini bi sure dusunemiycem korkudan sanirim
Hayirlisi ins.
Sizler nasilsiniz?
Aynen Denniscim sifirlanana kadar kan ver dur. Hastanede kaldim ben yeterli dusus var mi diye kontrol amacliGeçmiş olsun canım. Ben de hala hcg sıfırlandı mı diye kan veriyorum. Gerçekten bu işlerde en temizi negatif almakmış. Negatif al yola devam et ne kadar basit..
Umarım bir an önce sıfırlanır değerimiz ve kafamız rahatlar canımAynen Denniscim sifirlanana kadar kan ver dur. Hastanede kaldim ben yeterli dusus var mi diye kontrol amacli
Geçmiş olsun canım. Ben de hala hcg sıfırlandı mı diye kan veriyorum. Gerçekten bu işlerde en temizi negatif almakmış. Negatif al yola devam et ne kadar basit..
Kist olup da sökuluyo olabilir mi, ya da adetin bikac ay gecikmis miydi oncesinde?Selam kızlar. Benim Bat beklenenden 1 hafta önce geldi ve pıhtılı parça parça düşüyor yoğun birşekilde. Bugün düşen parçalardan korktum ciğer gibi. Normalmi bu durum sizce?
Geçen ay 1 hafta gecikmişti, dr kimyasal dedi buay erken geldi ama ne geldi, sanırım vucutta kan kalmadı başım dönüyo artıkKist olup da sökuluyo olabilir mi, ya da adetin bikac ay gecikmis miydi oncesinde?
Sağol canım ilk seferde olursa pek bi güzel olur ama olmazsa da devam edicem sonuna kadar
CanımBen anlamadim bu isidennisgo ve NorthCarolina Kurtaj yapiliyo temizleniyo ustune parca kaldi diye birdaha temizleniyo (kurtaj) ve hala HCG takibi yapiliyo. Nasil oluyo bu is? Burda bana ilac yoluyla dusuk yaptirdilar iki hafta sonra ulturasonla baktilar temizlenmis sukur fakat hic hcg takibi yap falan demedi hatta uzerine sordum vurgu yapa yapa. Kendini hazir hissettiginde yeniden deneyebilirsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?