- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.641
Selam armincim bugün aklımdaydın sesi çıkmıyor dedim.yaaa gözün aydın ikiz anası sağlıkla rabbim tamamına erdirsin inşallah yaa sorma o bulantılar insanı Perişan ediyor umarım çabuk geçsinmerhabalar guzel bacilarimmmm
ikizlerin dicem yok ejderhalarin annesiiiiiiiidiyorum ben kendime niyeeee cunkum mide bulantısı tavan demim uzay,agrilar batmalar (banyo mu bile yapamiyorum yardimsiz cogu zaman hani masada oturup bi yemek yemek o da yok. hersey yolundaymis normalmiş ama ben perisaniin perisaniyim canları sagolsun da umarim butun aylari boyle gecirmem dogsunlar ikisini birbirine bi carparim heee bebelerimin ikiz oldugu kesinlesti kalplerini de duydum teyzeleri bugun cok duygusal bir anmış rabbim bekleyen teyzelerine de biran önce nasip etsin bu duyguyu ve dilerim kucagima alirim sağlıcakla onlari. dilerimmm ki rabbimden bu bekleyislerinizi rabbim tez vakitte kucaginiza alacaginiz sağlıklı hayırlı evlatlarla mujdeler nasip eder rabbimmmmm öyle de oldu aminnnnnn ( kendimi pek iyi hissetmedigim icin takip edemiyorum sizi hepinizi seviyor öpüyorum bidee haftaya bugun evimizeeeee gidiyoruz biz bizler mi bizler allahim bana yardım et