- 19 Kasım 2017
- 1.927
- 3.844
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.661
Slm kızlar, bugün kontrol vardı, 3 yumurta büyümüş, Dr gayet güzel dedi güzel tabi dedim şimdiye kadar yüksek doz hormonla da zaten buna yakın oluyordu dedimaylardır boşa o kadar hormon almışım neyse, bu 3 gün 75 iu merionalle bu 3 taneyi destekleyecez ptesi tekrar kontrol, şimdilik her şey yolunda inşallah böyle devam etsin
Bugun kan verdim hcg 70.. sanırım 3 hafta daha buradayım ve diyetteyim. Muhtemelen Türkiye’ ye 4. Tedaviye başladığım kiloda geleceğim. Bu da fena bir şey değil. Daha az diyet daha çok özlediğim tatlarla geçecektir tatil.
İki negatif almadan bırakmıyorlar. Haftaya negatifse bir hafta daha bekleyeceğim. O nedenle minimum 3 hafta dedim. Konuşsam Türkiye de yaptırıp test sonucu yollarım belki ama 18 Eylül’de randevum vardı.Ağustos’ta gelemediğim için iptal etmedim. Bu hafta da pozitif olunca ona da gider öyle gelirim diyorum artık.. tatile gitmeyeceğim için çok da fark etmiyor bir kaç hafta. Sadece 5-6 Ekim’de orada olmam gereken önemli bir durum var ona yetişirim umarım.Oh maşallah yumoslara ölçüleri nasılmış peki söyledi mi? Muhtemelen 3 gün sonra cetrotide verebilir.
Güzel olacak inşallah tedavin :)
Hcg düşmezse bırakmıyor mu ordaki doktorlar. Burda da düşmesini takip edebilirsin. Havalar guzelken gel bence :) 70 e düşmüşse 1 hafta içinde sıfırlanır sanki.
Umarım kaliteli yumurtlardır ve kaliteli embriyolar olarak 5. Güne giderler canım :)Slm kızlar, bugün kontrol vardı, 3 yumurta büyümüş, Dr gayet güzel dedi güzel tabi dedim şimdiye kadar yüksek doz hormonla da zaten buna yakın oluyordu dedimaylardır boşa o kadar hormon almışım neyse, bu 3 gün 75 iu merionalle bu 3 taneyi destekleyecez ptesi tekrar kontrol, şimdilik her şey yolunda inşallah böyle devam etsin
Sağol canımm çok şükürMaşallah prensese, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim çileklim
Oh maşallah yumoslara ölçüleri nasılmış peki söyledi mi? Muhtemelen 3 gün sonra cetrotide verebilir.
Güzel olacak inşallah tedavin :)
6-9-10 mm canım, bizim merkez cetrotide kullanmıyor onun yerine progesteron veriyor yumurtalar çatlamasın diye, bu akşam onuda içmeye başlıyorum, inşallah güzel devam etsin canım, senin yeni transfer ne zaman planlanıyor
Hcg düşmezse bırakmıyor mu ordaki doktorlar. Burda da düşmesini takip edebilirsin. Havalar guzelken gel bence :) 70 e düşmüşse 1 hafta içinde sıfırlanır sanki.
Umarım öyledir deniscim,Umarım kaliteli yumurtlardır ve kaliteli embriyolar olarak 5. Güne giderler canım :)
Hadi hayırlısı biri altınUmarım öyledir deniscim,
Amin canım, Allah hayırlısını versin. Yaklaşık 2 yıldır ya ben şehir dışında. Yada o oluyor veya ben hasta oluyom. Vardır onda bi hayır diyorum artık.Üzülme vardır Rabbim in Bi bildiği. Bizimde öyle olmustu yaklaşık 8 ay boyuncagünlerimlerimde hep Bi aksilikler olmuştu. Allah cocuk sahibi olmamızı istemiyor diyordum. Sonra dan hamile kaldım iki kez onlarında kaybettim. Şimdi günlerimde aksilikler cıkmıyor beraberiz ama hamilelik olmuyor. Kaderde ne varsa onu yasıyoruz biz ne yaparsak yapalım. Rabbim hepimize hayırlı yazgılar yazsın insallah
Çooook güzel ilerlesin inşallah onlar, ilk seferde bebiş müjdesini verirsin canımSlm kızlar, bugün kontrol vardı, 3 yumurta büyümüş, Dr gayet güzel dedi güzel tabi dedim şimdiye kadar yüksek doz hormonla da zaten buna yakın oluyordu dedimaylardır boşa o kadar hormon almışım neyse, bu 3 gün 75 iu merionalle bu 3 taneyi destekleyecez ptesi tekrar kontrol, şimdilik her şey yolunda inşallah böyle devam etsin
Gözün aydın canım, artık için rahatlamıştır her şey yolunda gidiyor, hep böyle gitsin inşallahAy bu çok utangaç acaba kız mı ki
Bizim kız her muayenede gayet cüretkar pozlar verir, bence alakası yokValla herkes göstermiyo diye öyle diyo ama bence erkek.
İnşallah öyle olur canımHadi hayırlısı biri altınolsun inşallah
Sağol canım ilk seferde olursa pek bi güzel olur ama olmazsa da devam edicem sonuna kadarÇooook güzel ilerlesin inşallah onlar, ilk seferde bebiş müjdesini verirsin canım
Histereskobi yıl kaça yaptırdınız Bülent trastaBen bulent tırasta hıstereskopı oldum basarılı olmustı cnm cok cana yakın bırı cokmhastası oluyor tup bebek konusunda yaptıklarını medyadan duyuyorum acıkcası o konuda bılemıyorum
Kasımda 5 bucuk verdım cnmHistereskobi yıl kaça yaptırdınız Bülent trasta
Ne güzel haber bu Beste, bazen deneme yanılma yoluyla asıl tedavi şekli bulunuyor, bu defa öyle oldu bence. Güzel haberler alacağız senden, inanıyorum.Slm kızlar, bugün kontrol vardı, 3 yumurta büyümüş, Dr gayet güzel dedi güzel tabi dedim şimdiye kadar yüksek doz hormonla da zaten buna yakın oluyordu dedimaylardır boşa o kadar hormon almışım neyse, bu 3 gün 75 iu merionalle bu 3 taneyi destekleyecez ptesi tekrar kontrol, şimdilik her şey yolunda inşallah böyle devam etsin
Sağol canım, inşallah ben de güzel haberler veririm, benim durumumda olanlara umut ışığı olurumNe güzel haber bu Beste, bazen deneme yanılma yoluyla asıl tedavi şekli bulunuyor, bu defa öyle oldu bence. Güzel haberler alacağız senden, inanıyorum.
Bugün nasıl geçti kontrolün
Umarım her şey böyle güzel gitmeye devam ederSağol canım, inşallah ben de güzel haberler veririm, benim durumumda olanlara umut ışığı olurumBugün de kontrol vardı büyümeye devam ediyorlar Çarşamba kontrol büyük ihtimal cuma ya da cumartesi opu olur
Kızlar sonunda reglim geldi pazartesi için randevu aldım yeni serüvenim başlıyor, pazartesi gelişmeleri yazarım