Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oh maşallah yumoslara ölçüleri nasılmış peki söyledi mi? Muhtemelen 3 gün sonra cetrotide verebilir.
Güzel olacak inşallah tedavin :)

Hcg düşmezse bırakmıyor mu ordaki doktorlar. Burda da düşmesini takip edebilirsin. Havalar guzelken gel bence :) 70 e düşmüşse 1 hafta içinde sıfırlanır sanki.

İki negatif almadan bırakmıyorlar. Haftaya negatifse bir hafta daha bekleyeceğim. O nedenle minimum 3 hafta dedim. Konuşsam Türkiye de yaptırıp test sonucu yollarım belki ama 18 Eylül’de randevum vardı.Ağustos’ta gelemediğim için iptal etmedim. Bu hafta da pozitif olunca ona da gider öyle gelirim diyorum artık.. tatile gitmeyeceğim için çok da fark etmiyor bir kaç hafta. Sadece 5-6 Ekim’de orada olmam gereken önemli bir durum var ona yetişirim umarım.

Umarım kaliteli yumurtlardır ve kaliteli embriyolar olarak 5. Güne giderler canım :)

Amin canım, Allah hayırlısını versin. Yaklaşık 2 yıldır ya ben şehir dışında. Yada o oluyor veya ben hasta oluyom. Vardır onda bi hayır diyorum artık.

Çooook güzel ilerlesin inşallah onlar, ilk seferde bebiş müjdesini verirsin canım

Ne güzel haber bu Beste, bazen deneme yanılma yoluyla asıl tedavi şekli bulunuyor, bu defa öyle oldu bence. Güzel haberler alacağız senden, inanıyorum.
Bugün nasıl geçti kontrolün

Ne güzel haber bu Beste, bazen deneme yanılma yoluyla asıl tedavi şekli bulunuyor, bu defa öyle oldu bence. Güzel haberler alacağız senden, inanıyorum.
Bugün nasıl geçti kontrolün
Sağol canım, inşallah ben de güzel haberler veririm, benim durumumda olanlara umut ışığı olurum Bugün de kontrol vardı büyümeye devam ediyorlar Çarşamba kontrol büyük ihtimal cuma ya da cumartesi opu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…