- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.621
geçmiş olsun canım dikkat et kendine noldu klima falan mı dokundu acaba? geçmiştir gebelikten olan yaa.. yani öyle umut ediyoruum:)
inşallahh yarın güzel haberle gel...
aapanic_attack de bugündü sanırımm bi 4 eylül kalmış aklımda
Geçmiş olsun canım yaa.. inşallah tutmasıın. Yarın alırdın ilaçlarını.: (Yarın benim kontrol. Ben de 16.haftaya girmenin şerefini gaz sancısıyla kutladım dün gece sabaha kadar. Sancı sabah geçer gibi oluyo uyuyorum, uyandığımda sanki karın kası çalışmışım gibi kas ağrısı kalıyo geriye. Bu sefer de hareket edince ağrım oluyo. Hafiften kabızlık da başladı. Doktorumu aradım az önce gene başlayacak tüm gece kıvranacam diye tetikteyim hep. Duphalac şurup ve sinbiyotik tablet kullanmaya başla dedi. Nöbetçi eczane bakınıyom şimdi.
Geçmiş olsun panikcim bide kimyon içmeyi denermisin iyi geliyor inşallah rahat bi gece geçerYarın benim kontrol. Ben de 16.haftaya girmenin şerefini gaz sancısıyla kutladım dün gece sabaha kadar. Sancı sabah geçer gibi oluyo uyuyorum, uyandığımda sanki karın kası çalışmışım gibi kas ağrısı kalıyo geriye. Bu sefer de hareket edince ağrım oluyo. Hafiften kabızlık da başladı. Doktorumu aradım az önce gene başlayacak tüm gece kıvranacam diye tetikteyim hep. Duphalac şurup ve sinbiyotik tablet kullanmaya başla dedi. Nöbetçi eczane bakınıyom şimdi.
Sonuçta önemli olan kalitesi 1-2-5-10 fark etmiyor ki kaliteli olmadıktan sonra. 5. Güne gitsin, genetikten iyi sonuçla gelsin, bir de yaşamak için hevesli olsun adet o kadar da önemli değil :)Sağol canım,iğneli tedavi olmadığı için beklentimiz 1-2 yumurta inşallah altın yumurtam bu ay gelir
Geçmiş olsun canım nasıl oldun? Gaz sancısı beter bir şey umarım ilaçlar ile çözülür ve rahatlarsınYarın benim kontrol. Ben de 16.haftaya girmenin şerefini gaz sancısıyla kutladım dün gece sabaha kadar. Sancı sabah geçer gibi oluyo uyuyorum, uyandığımda sanki karın kası çalışmışım gibi kas ağrısı kalıyo geriye. Bu sefer de hareket edince ağrım oluyo. Hafiften kabızlık da başladı. Doktorumu aradım az önce gene başlayacak tüm gece kıvranacam diye tetikteyim hep. Duphalac şurup ve sinbiyotik tablet kullanmaya başla dedi. Nöbetçi eczane bakınıyom şimdi.
Geçmiş olsun canım nasıl oldun? Gaz sancısı beter bir şey umarım ilaçlar ile çözülür ve rahatlarsın
Cuma günü yapayım diyorum bakalım pek ümidim yok ama hayırlısıAminn inşallahh❤
Ayy az kalmışş.. ne zaman yapıcaksın test
Aminn insallah, insAllah nasipSağol canım, bakalım nasıl ilerleyecek bu yeni tedavi şeklim, inşallah güzel sonuçlanırsenin de regliye az kalmış bu ayın ilk hamişi sen olursun inşallah
Hayırlısı bakalımm❤Cuma günü yapayım diyorum bakalım pek ümidim yok ama hayırlısı
Maşallahh kuzuşa gözün aydın darısı başımıza❤Biz geldikçok şükür herşey yolunda doktor bayağı inceledi kalp mide mesane parmaklar herşeyine baktı elini kafasına koymuş uyuyordu
MaşAllah kuzuya,inşAllah hepimizin sorunsuz devam eder ve sağlıkla kucağımıza alırızBiz geldikçok şükür herşey yolunda doktor bayağı inceledi kalp mide mesane parmaklar herşeyine baktı elini kafasına koymuş uyuyordu
Gözün aydın çilekli, uyusun büyüsün.Biz geldikçok şükür herşey yolunda doktor bayağı inceledi kalp mide mesane parmaklar herşeyine baktı elini kafasına koymuş uyuyordu
Sağol canım aynen darısı size herkes güzel haberlerle gelsin inşallahMaşallahh kuzuşa gözün aydın darısı başımıza❤
amiin canım sağolSağol canım aynen darısı size herkes güzel haberlerle gelsin inşallah
Ay evet yaa geçende eli kafasındaydı eşimde diyor sen bütün gün elin kafanda yatıyorsun o da seni örnek alıyorGözün aydın çilekli, uyusun büyüsün.
Pozisyonları çok tatlı olabiliyo dimi
Artık kendilerine favori uyku pozisyonu belirliyolarmış. Büyümüş de kişisel tercihler edinmiş
Amin canım hep öyle dua ediyorum bizler için ,diğer arkadaşlarada en kısa zamanda nasip olsun inşallahMaşAllah kuzuya,inşAllah hepimizin sorunsuz devam eder ve sağlıkla kucağımıza alırız
Biz geldikçok şükür herşey yolunda doktor bayağı inceledi kalp mide mesane parmaklar herşeyine baktı elini kafasına koymuş uyuyordu