Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim diyet iyi gidiyor canım 1,5 kg verdim ben de. Spora da başladım. Bir iki gün yapıyorum dikiş yerlerinde ağrı varsa biraz ara verip sonra devam ediyorum. Diyete başlamak moral olarak iyi geldi çünkü hala beta hcg sıfırlanmadı. Kan verip sonucun negatif olmadığını görünce, artık diyorum ki tamam bir hafta daha diyete devam,, 1 kg eksik giderim Türkiye’ye :)
Köy yaşamı gerçekten inanılmaz ben de çok severdim, günler ne kadar uzun oluyor bir de değil mi, koşturmaca olmadığı için aynı zaman dilimi köyde farklı yaşanıyor şehirlere göre..
Süper, 1.5 kg iyi başlangıç için. Dikiş ağrın olunca ara vermekle iyi yapıyorsun, dikkat et. Hala sıfırlanmamasını neye bağlıyor doktorlar, sorabildin mi.
Kesinlikle öyle ya, erken kalkınca her anı değerlendiriyorsun, gün daha uzun geliyor, koşturmaca yok dediğin gibi, bahçeden domates, salatalık koparıp yedim ya, yetiştik neyseki :)) (arada hamileler var, affedin beniii))

Süper, 1.5 kg iyi başlangıç için. Dikiş ağrın olunca ara vermekle iyi yapıyorsun, dikkat et. Hala sıfırlanmamasını neye bağlıyor doktorlar, sorabildin mi.
Kesinlikle öyle ya, erken kalkınca her anı değerlendiriyorsun, gün daha uzun geliyor, koşturmaca yok dediğin gibi, bahçeden domates, salatalık koparıp yedim ya, yetiştik neyseki :)) (arada hamileler var, affedin beniii))
Toplamda 2,5 kg oldu bu hafta 1,5 verdim :) daha önce de çok başladım ama şimdi istikrarlı bir şekilde devam ediyorum. Sporu da eklemek çok iyi geldi.
Doktorlar belli bir oranda düşüş görünce iğne işe yaradı diyor. Hızlı ya da yavaş düşmesi ise bünye ile ilgili sanırım. Bu Cuma kendi döngüme göre adet tarihim, kardeşime göre adetten sonra sıfırlanacak. Bakalım bekliyoruz. Kendi doktoruma gitmedim daha, 17 Eylül’de randevum. Muhtemelen ona da gider tatile öyle başlarım.

Toplamda 2,5 kg oldu bu hafta 1,5 verdim :) daha önce de çok başladım ama şimdi istikrarlı bir şekilde devam ediyorum. Sporu da eklemek çok iyi geldi.
Doktorlar belli bir oranda düşüş görünce iğne işe yaradı diyor. Hızlı ya da yavaş düşmesi ise bünye ile ilgili sanırım. Bu Cuma kendi döngüme göre adet tarihim, kardeşime göre adetten sonra sıfırlanacak. Bakalım bekliyoruz. Kendi doktoruma gitmedim daha, 17 Eylül’de randevum. Muhtemelen ona da gider tatile öyle başlarım.

masallah sana kız super vermıssın, ınsallah boyle ıstıkrarlı devam edersın canım hedef kac ? spor gercelten yemekten daha cok ıse yarıyor cunku vucudu da sekıllendırıyor. tebrık edıyorum senı

masallah sana kız super vermıssın, ınsallah boyle ıstıkrarlı devam edersın canım hedef kac ? spor gercelten yemekten daha cok ıse yarıyor cunku vucudu da sekıllendırıyor. tebrık edıyorum senı
Tedavi ile 15 kg aldım canım. Hatta ameliyat sonrası 17 lere kadar çıktı o rakam. Tatilden dönerken hepsini vermiş olmayı hedefliyorum. Kesinlikle spor hem vücudu şekillendiriyor hem de ağrı,sızı, duruş bozukluğu ne varsa hepsine iyi geliyor.
Her hafta oturup kendi canımı sıkacağıma, kilolarımın canını sıkayım, çekip gitsinler dedim :)

Tedavi ile 15 kg aldım canım. Hatta ameliyat sonrası 17 lere kadar çıktı o rakam. Tatilden dönerken hepsini vermiş olmayı hedefliyorum. Kesinlikle spor hem vücudu şekillendiriyor hem de ağrı,sızı, duruş bozukluğu ne varsa hepsine iyi geliyor.
Her hafta oturup kendi canımı sıkacağıma, kilolarımın canını sıkayım, çekip gitsinler dedim :)

harıkasın, ıste bu, bu azımden kendıme de ıstıyorum, ama vakıt bulamıyorum kendıme. aksam yatmadan once ıkı sayfa kıtap okuyayım dıyorum cok zaman okuyacak gucum kalmadan yatıyorum :) ıstıkrarla devam etmenı dılıyorum canım, ruhsal olarak cok ıyı gelıyor bayanlara kılo vermek :) kendımden bılıyorum :)

harıkasın, ıste bu, bu azımden kendıme de ıstıyorum, ama vakıt bulamıyorum kendıme. aksam yatmadan once ıkı sayfa kıtap okuyayım dıyorum cok zaman okuyacak gucum kalmadan yatıyorum :) ıstıkrarla devam etmenı dılıyorum canım, ruhsal olarak cok ıyı gelıyor bayanlara kılo vermek :) kendımden bılıyorum :)
Canım
Yoğun çalışıyorsun tek koşturmacan iş de değil. O nedenle zaman bulamaman normal sayılabilir. Ama şu var ben çalışırken, işler çok yoğunken spora başlardım. Gerçekten daha enerjik oluyorsun. Ama tabiki bekardım ve annemin evindeydim. İşten spora spordan eve sabah tekrar işe şeklinde yaşardım. Başka kaygın olmayınca da zaman ayırmak kolay tabiki :)

Merhaba kızlar bugün gittik görüştük eski tahlillerim ve tetkikleri inceledi muayene etti adetin 3.günü gittiğim bayan dr 3 yumurta görmüştü bugün adetin 6.günü tek yumurta gördü kafam karıştı biraz

Tahlil verdik eşimle birlikte

Bi de takviye ilaçlar verdi hemen başla adetin 12.günü gel tekrar bakalım dedi

Hamişler dua edin de bizlerde aranıza katılalım inşallah 🤲🤲🤲

İkili test yaptırdım Sonic 1/1814 çıktı hekim normal ama istersen nifty testi var onida yaptırabilirsiniz ama onda da birşey çıkacağını düşünmüyorum ama sende kimyasal gebelik olmuştu bi bakalım ama birşey çıkacağını sanmıyorum dedi çokta pahalı ne yapacağımızı bilemiyoruz sizlerden bilgi almak istedim

Ben de cumartesi günü tüp bebek doktoru Aret Kamar ile görüştüm, samimi, sıcak,babacan,bilgili,dinleyen biri gibi ilk izlenim
Tüm tetkiklere tek tek baktı, aralık 2017 de çekildiğim hsg yi yenilememi söyledi, muayene etti, çikolata kisti ve miyom bizi olumsuz etkilemez, yumurtalar iyi yumurta üretiyor, tek olumsuz şey yaş faktörü, 43 yaşından sonra %10 a iniyor tüp bebekte şans, zaman kaybetme dedi, tahliller verdi eşim ve benim için. Onları yaptırıp, hsg çektirip gideceğiz tekrar. Yumurta üretimi iyi olduğu için sadece hapla değil, hap+düşük doz iğne uygulamayı düşünüyorum sizde dedi. Adetimin 14. günü olduğu için hsg için uygun dönemde değilim, eylül adetinden sonra hsg çekimi, tahliller ile gideceğiz, aksilik olmazsa Ekim adetiyle tüp bebeğe başlayacağız. Acıbadem Ercan beyle Aret hoca arasında kalmıştım, sanırım Aret bey olacak. 2 yakınım var iki doktora da gidip olumlu sonuç alan
Timur Gürganı duymuştum iyi diye, pek bilgim yok
hayirli ugurlu olsun gülomm bu aşamaların hepsini guzel guzel gecip bebegini alip cikicaksin belki de bebekleriniiiiiiii. rabbimmmmm kucagina alacagin yavrunun yada yavrularinin mujdesiyle güldürsün yüzünü 😅🙏🏼 öyle de oldu aminnnnn

Merhaba kızlar bugün gittik görüştük eski tahlillerim ve tetkikleri inceledi muayene etti adetin 3.günü gittiğim bayan dr 3 yumurta görmüştü bugün adetin 6.günü tek yumurta gördü kafam karıştı biraz

🙏🏼 actim ellerimi duami ettim sana hepinize rabbim kucaginiza alacaginiz yavrularinizla mujdelsin ve hepinimizinkini tamamina erdirsin saglikla öyle de oldu aminnnnnnnnn 🙏🏼

Hadi bakalım tedavin güzel sonuçlansın, Timur gürgan kliniğine mi gittin, onun makalelerini çok okumuştum
Benim tanıdığım Acıbadem Ercan beye gitme konusunda ısrar ediyor, 1 defa daha gideceğim Ercan beyle görüşmeye
Arkadaşımın tüp bebek doktoru var, bahçeciyle çalışıyor, Aytun hanım, sevdiğim tek kadın doktor:) bana tüp ve yumurtan buluşmuyor sanki diyen doktor, aynı zamanda Aşk yeniden dizisinde oynayan sarı minik arkadaşımın ikizleri, Aytun hn doğurttu, ama kafamı karıştırmayacağım, ya İstanbul tüp bebek merkezi Aret bey ya da Acıbadem Fulya Ercan bey
Hayırlısı olsun hepimiz için

hadi inşallah hayırlısıyla bır dahakı mujde verenlerden bırı de sen olursun canım, yolun acık olsun ınsallah

Hadi bakalım tedavin güzel sonuçlansın, Timur gürgan kliniğine mi gittin, onun makalelerini çok okumuştum
Benim tanıdığım Acıbadem Ercan beye gitme konusunda ısrar ediyor, 1 defa daha gideceğim Ercan beyle görüşmeye
Arkadaşımın tüp bebek doktoru var, bahçeciyle çalışıyor, Aytun hanım, sevdiğim tek kadın doktor:) bana tüp ve yumurtan buluşmuyor sanki diyen doktor, aynı zamanda Aşk yeniden dizisinde oynayan sarı minik arkadaşımın ikizleri, Aytun hn doğurttu, ama kafamı karıştırmayacağım, ya İstanbul tüp bebek merkezi Aret bey ya da Acıbadem Fulya Ercan bey
Hayırlısı olsun hepimiz için
:KK200: :KK200: :KK200:

en kısa zamanda hamiş haberini müjdelersin burda inşallah 🙏

Dosya ekte

Eklentiler

• IMG_20190827_104117.jpg
    IMG_20190827_104117.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 45
X