Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım.. benim fsh de en son 15.98di.. bir sene öncesinde ise 10du, stres ile çok ilgili diye biliyorum. İnşallahh her şey gönlünce olsun❤
Hoşbulduk canom, tüp doktorum çok önemsemedi her ay değişir dedi sen de beni daha da rahatlattın şimdi çok sağol canım 🙏🙏

Slm kızlarrrrrr ben geldim, tatil, aile, arkadaşlarım bu süreç iyi geldi bana, 1 ay önceki adetimde canım çok sıkılmıştı çünkü, reglinin 3. Günü hem muayene olayım hem de hormon değerlerime bir baktırayım dedim, kan verdim doktoruma gittim muayenede sağ da 3 yumurta görüldü ama çok küçüktüler solda koca bir sıfır neyse dedim tahlillerimi aldım ne göreyim fsh 16 e2 12 şoka girdim fsh en yüksek 9 görmüştüm uçmuş gitmiş e2 de çökmüş allahım menapoza mı giriyorum dedim canın çok sıkıldı doktorumda değerleri çok beğenmedi önümüzdeki ay tekrar baktır dedi, o moral bozukluğuyla tüp doktorumda aldım soluğu konuştuk biraz moral verdi bana ve yeni bir tedavi planı hazırladı bir sonraki regliyle klomen veya femera artı çok düşük iğne ekleyerek gelişen yumurtayı topluycaz zaten önceki tedavilerim de de 5 yumurta büyüyordu ama dolu ya 1 ya 2 çıkıyordu, o yüzden iğnelerin bana bir artısı olmadığı sonucuna vardık, iğne kullanmayacağım için de sağlıklıyı bulana kadar her ay yumurta toplatabilcem tabi boş çıkma erken çatlama gelişmeme gibi riskleri de göze alıcam, şu an reglimi bekliyorum normalde dün olmam gerekirdi ama bu ay geç olucak çünkü 8. Gün doktorun yumurta gelişimi tekrar çağırmıştı 8. Günde daha 8 mm di normale göre geç çatlar demişti reglinin 16. Gününe kadar ovü testi yaptı koyulaşmamıştı elimde başka test yoktu ve tatildeyim diye almadım o yüzden reglim biraz geçikicez biran önce gelsin de tedaviye başlayım diye sabırsızım.
Sizler iyisinizdir ve her şey yolundadır inşallah, yeni hamişşerimiz vardır inşallah şimdi tek tek bakıcam sizlerdeki gelişmelere 😘😘😘
Hoşgeldin canım tatilin iyi gelmesine sevindim ,hayırlısıyla adet olursun da yeni tedavin başlar yumurta havuzu yaptırman iyi olur inşallah hem çok hormon almadan olmuş olur ,bizim grupta hamile olmayan kalmayacak inşallah 🤗

İkili sonucum için aradılar. Normal bir sorun yok dedi. Bunla yetinmeli miyim acabası bi de ayrıntılı ve 4lü tarama olucak.. hayırlısı bakalım❤
İyi haber kuzum ,doktorun ne diyor ya bence kafa karıştırmamak gerek zaten ayrıntılıya falan gireceksin allah korusun inşallah hepimizin bebeleri sağlıklıdır 💕

panic_attack panic_attack maşallah her şey yolunda çok güzel gidiyor, cinsiyette belli olmuş, senin gibi neşeli bir oğlun olacakmış hayırlı olsun canım
cilekliturta_33 cilekliturta_33 sana da maşallah kuzum fıstık gibi bir kızın olacakmış, her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım
@flx77 @Efembahya @seheryeli77 @suvesu canım inşallah 2020 olmadan biz de güzel haberler vericez

can09e can09e kuzummmm tebrikler seninki de erkek miş çok sevindim, herşeyde yolundaymış hep böyle güzel devam etsin
@NorthCarolina ayyyy yeni hamişimiz varmış, hayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin inşallah.
@Armin gözün aydın kuzummmm hem de ikiz çok güzel bir haber, herşey su gibi akıp gitmiş, bundan sonra da hep böyle devam etsin inşallah
selozy selozy canım senin de herşey yolundaymış yolun yarısına gelmişsin kalan yarısıda böyle güzel geçsin
@Senella canım bu süreçte sen de bir transfer yaşamışsın, ne mutlu donmuş seni bekleyen bebişin var inşallah kucağına alacağın yavrun o olsun
@dvtb canım yumurta sayısı her ay değişiyor ama bence çok bekleme tüp tedavisi için, 40 yaş sonrası süreç çok daha zorlaşıyor inan
@dennisgo canım çoookkk üzüldüm can sıkıcı bir süreç yaşamışsın ama hepsi bitmiş ve sen daha güçlenerek bu süreci tamamlamışsın, senin de donmuş embriyon evlat olucak sana inşallah
@Effective iyi ki son mesajlarınızdan başlamışım, geçmiş olsun canım şükür sonucun iyi gelmiş yakın arkadaşım benze bir sorun yaşamıştı bir dünya tahlil yaptırdılar şükür şimdi gayet sağlıklı bebeği, sen de sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Sağol canım inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alalım ve diğer arkadaşlardan da ,12 ve 14.haftada kız dedi öyledir herhalde 😍

İyi haber kuzum ,doktorun ne diyor ya bence kafa karıştırmamak gerek zaten ayrıntılıya falan gireceksin allah korusun inşallah hepimizin bebeleri sağlıklıdır 💕
Evet süper haber oldu bana da. Dr. Risk çıkarsa konuşuruz demişti, amniyosentez veya yurtdışında yapılan testten demişti ikili için %80 85 doğruluk oranı dedi.. inşallahh sağlıklıdırlar amiiinnn ❤

Slm kızlarrrrrr ben geldim, tatil, aile, arkadaşlarım bu süreç iyi geldi bana, 1 ay önceki adetimde canım çok sıkılmıştı çünkü, reglinin 3. Günü hem muayene olayım hem de hormon değerlerime bir baktırayım dedim, kan verdim doktoruma gittim muayenede sağ da 3 yumurta görüldü ama çok küçüktüler solda koca bir sıfır neyse dedim tahlillerimi aldım ne göreyim fsh 16 e2 12 şoka girdim fsh en yüksek 9 görmüştüm uçmuş gitmiş e2 de çökmüş allahım menapoza mı giriyorum dedim canın çok sıkıldı doktorumda değerleri çok beğenmedi önümüzdeki ay tekrar baktır dedi, o moral bozukluğuyla tüp doktorumda aldım soluğu konuştuk biraz moral verdi bana ve yeni bir tedavi planı hazırladı bir sonraki regliyle klomen veya femera artı çok düşük iğne ekleyerek gelişen yumurtayı topluycaz zaten önceki tedavilerim de de 5 yumurta büyüyordu ama dolu ya 1 ya 2 çıkıyordu, o yüzden iğnelerin bana bir artısı olmadığı sonucuna vardık, iğne kullanmayacağım için de sağlıklıyı bulana kadar her ay yumurta toplatabilcem tabi boş çıkma erken çatlama gelişmeme gibi riskleri de göze alıcam, şu an reglimi bekliyorum normalde dün olmam gerekirdi ama bu ay geç olucak çünkü 8. Gün doktorun yumurta gelişimi tekrar çağırmıştı 8. Günde daha 8 mm di normale göre geç çatlar demişti reglinin 16. Gününe kadar ovü testi yaptı koyulaşmamıştı elimde başka test yoktu ve tatildeyim diye almadım o yüzden reglim biraz geçikicez biran önce gelsin de tedaviye başlayım diye sabırsızım.
Sizler iyisinizdir ve her şey yolundadır inşallah, yeni hamişşerimiz vardır inşallah şimdi tek tek bakıcam sizlerdeki gelişmelere 😘😘😘
inşallah en kısa zamanda sağlıcakla bebişini kucağına alırsın. Tüp bebek nerde başladın beste?

İkili sonucum için aradılar. Normal bir sorun yok dedi. Bunla yetinmeli miyim acabası bi de ayrıntılı ve 4lü tarama olucak.. hayırlısı bakalım❤
Gözün aydın canım,Benim bildiğim en önemlisi ayrıntılı usg ama içine sinmiyorsa diğer kan tahlillerinide yaptır, nift test yaptırmayı düşünüyormusun

Hoşgeldin canım tatilin iyi gelmesine sevindim ,hayırlısıyla adet olursun da yeni tedavin başlar yumurta havuzu yaptırman iyi olur inşallah hem çok hormon almadan olmuş olur ,bizim grupta hamile olmayan kalmayacak inşallah 🤗
İnşallah canım, havuz gibi yapmıycaz aslında toplanacak döllencek gelişimine göre teste göndericem, bu arada hemen adetle tekrar aynı süreci devam ettireceğiz sağlıklıyı bulana kadar, umarım kısa zamanda buluruz 🙏

İnşallah canım, havuz gibi yapmıycaz aslında toplanacak döllencek gelişimine göre teste göndericem, bu arada hemen adetle tekrar aynı süreci devam ettireceğiz sağlıklıyı bulana kadar, umarım kısa zamanda buluruz 🙏
Anladımmm inşallah her toplanan sağlıkla döllensin herşey yolunda gitsin canım benim

inşallah en kısa zamanda sağlıcakla bebişini kucağına alırsın. Tüp bebek nerde başladın beste?
Bak seni unutmuşum çok özür canım, antalyada aynı yerde devam edicem canım, istanbul düşündüm ama benim merkezimle bir sorunum yok sorun benim yumurtalarda yeni tedavi planını ist da yaptırmam çok zor olur benim için git gel, daha fazla vakit kaybetmek, hormon almak istemiyorum artık, sen de kimyasal geçirmişsin sanırım şimdi baktım geçmiş olsun, bir de soğan kürü yapmışsın sanırım ben soğan kürü yaptığımda kir bitiminde bende acayip bir kanama yapmıştı pembe pembe doktora gittim enfeksiyon olmuş 2 kutu antibiyotik bitirmiştim düzelsin diye herkes iltihap enfeksiyon içim yapar ben de tam tersi etki yaptı, sen de kullanırken dikkat et, senin planın ne taşınıyormuşsun hayırlı olsun yeni şehir sana uğurlu gelsin bebiş getirsin inşallah 🙏🙏

Sağol canım.. aynen o kadar para veremem sanırım ayrıca... ayrıntılı 4lü yeter inşallahh.
Risk görünmüyorsa yeterli bence ikili de en büyük risk yaş riski yüksek çıkıyor diye biliyorum, diğerleri normalse sıkıntı yok, ekstra bir şey olursa bana haber ver yakın arkadaşım bu nift tesleri çalışmaya başlamış ondan indirimli bir fiyat alabilirim, tabi bu durum buradaki tüm arkadaşlarım için geçerli, aklınızda olsun kızlar

Risk görünmüyorsa yeterli bence ikili de en büyük risk yaş riski yüksek çıkıyor diye biliyorum, diğerleri normalse sıkıntı yok, ekstra bir şey olursa bana haber ver yakın arkadaşım bu nift tesleri çalışmaya başlamış ondan indirimli bir fiyat alabilirim, tabi bu durum buradaki tüm arkadaşlarım için geçerli, aklınızda olsun kızlar
İnşallah gerek kalmasın kuzum ama aklımda bulunsun çok teşekkür ederim❤

Merhabalar nasılsınız canolar? :KK52:Ben iyiyim. Dün kontrolüm vardı, her şey yolunda. Artık kafa çapı, göbek çapı gibi ölçümlerle haftası hesaplanıyor. Biri iki gün ileri,biri bi gün geri genel olarak haftasıyla uyumluymuş. Ayrıntılı ultrason randevumu da aldım, 20 eylülde yapılacak. İştahım normal, hala aynı kilodayım. Artık sırt üstü uzandığımda bebek hareketlerini hissedebiliyorum. Başta emin olamadım hiç bebek nasıl kıpırdar nasıl hissedilir fikrim bile yoktu, ama tekrar tekrar olunca anladım ki bu bebek! :KK16:
Halsizlik azalsa da devam ediyo, sıcaklar biraz olsun azalınca onun da düzeleceğini ümit ediyorum. Hepinize mutlu haberler diliyorum :dua::KK49:
İyi olmanıza sevindim inşallah ayrıntılı da iyi geçer ,bende bu iştahsızlığı sıcaklığa da bağlıyorum artık serinlesin hava ,ay ne güzel bi histir yakında bizde hissederiz inşallah :KK66: kilo almamana doktor bi yorum yaptı mı bende aynıyım panicde aynıyım diyordu

X