- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #10.981
Merhaba canım olsun epey yol katettin az kaldı bence❤Merhaba malesef kırmızı kartı aldım birdaha ki ay insallah.14 Eylül bat tarihimm
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatleHemen cikti Canooom ne hissettigimi bilmiyorum sanirim soka girdim
İnsallah canım Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızdaMerhaba canım olsun epey yol katettin az kaldı bence❤
Amin amin canım❤ en kısa zamanda hayırlısıyla inşallahh.. takviye alıyosunuz demi eşin de sen de ?İnsallah canım Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda
Amin insallah hadi sende patlat bi test mümkünse insallah çift çizgi olsunMaşallah Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallahdarısı başıma aminnn
Biraz saldım diyelim. Bayram kosturmaca sı vardı o bitti tatildeyim dönünce insallah.Amin amin canım❤ en kısa zamanda hayırlısıyla inşallahh.. takviye alıyosunuz demi eşin de sen de ?
aminnnnnnnnnnn çok cok tesekkur ederim guzellik. dilerim rabbim en yakin zamanda gönlündekini nasibin eğlesin oyle de oldu aminnnnnnnnnArmin, tebrik ediyorum sizi inşallah Kuzucuk analı babalı büyüsün Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasib eylesinamin
Tebrikler canım umarım sağlıkla alırsın kucağına.. iki gün sonraki mesajını okurken, koyulaştığını da göreceğim muhtemelen, ama silikte olsa bunda tebrik edeyim dedim.
aminnnnnnnnnnn cok sagol canisi tesekkur ederim. insallah yolunda gider hersey.Gayet iyi yükselmiş, böyle devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın umarım.
Tebrik ederimm
İnşallah canım benim inşallahAmin insallah hadi sende patlat bi test mümkünse insallah çift çizgi olsun
Merhaba canım malesef kırmızı kartı aldımbirdaha ki aya insallah
transferin ilk gunu daha hastanedeyken iki tane birden yaptilar kalcadan 3,4 gun agrisi gecmedi. sade bir kutu aldirdilar icinden ogun ikitanesi kullanildi. oksapar gunde bir prolutex 25mg gunde iki, defa arti coraspin gunde bir ve troid ilaci gunde bir estorafem sabh iki aksam iki hala devam ediyorum. tiroid degerim dusmustu ama doktorum sakin birakma hamile kalsan da devam et demisti. sen kullaniyormuduun ?
prolutex progesteron ignesi yeni nesil progesteron mus galiba bu. imom kullaniyorum folik asit icinde omega 3 te var panik bir tane onermisti eczanelerde yoktu imom almistim. senin o progestan igneyi bir kere iki doz birden vurdular felegim sasti kac gun kendime gelmedim. sen hergun nasil dayandin ona nasil yurudun oturdunEvet eutrox kullaniyorum her gün. Onun dışında akşamları aldığım Dekort diye bir ilaç var, ayrıca folic asit ve vitamin vardı. Oksapar günde 2 kullandım. Proluex progestan mi? Progestan igneyi de gün aşırı kullandım. Çok mu progestan vermişler sanki bana.
Belki de şiddetli kabızlık bundan oldu.
Doğal yolla kalan arkadaşlarin hep 2.bebekleri mi acaba? Doğalcilar ses verin. Baştaki listeye doğal tüp bebek diye yazsak mi?
Genetik sonucumuz temiz geldiBu 8 gün ne yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor. 2 dr a gittik ikisi de iyi biliniyor o kadar korkuttular ki ! Tabii kalp sorunları için takip ettiricez tehlike geçmedi ama çok şükür
gözün aydın olsun canim benim masallahhhhh masallahhhhh daha nice guzel haberlerinizeGenetik sonucumuz temiz geldiBu 8 gün ne yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor. 2 dr a gittik ikisi de iyi biliniyor o kadar korkuttular ki ! Tabii kalp sorunları için takip ettiricez tehlike geçmedi ama çok şükür
Gözün aydın canım sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallahGenetik sonucumuz temiz geldiBu 8 gün ne yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor. 2 dr a gittik ikisi de iyi biliniyor o kadar korkuttular ki ! Tabii kalp sorunları için takip ettiricez tehlike geçmedi ama çok şükür
Genetik sonucumuz temiz geldiBu 8 gün ne yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor. 2 dr a gittik ikisi de iyi biliniyor o kadar korkuttular ki ! Tabii kalp sorunları için takip ettiricez tehlike geçmedi ama çok şükür
prolutex progesteron ignesi yeni nesil progesteron mus galiba bu. imom kullaniyorum folik asit icinde omega 3 te var panik bir tane onermisti eczanelerde yoktu imom almistim. senin o progestan igneyi bir kere iki doz birden vurdular felegim sasti kac gun kendime gelmedim. sen hergun nasil dayandin ona nasil yurudun oturdun
Ben senin o söylediklerine ihtimal vermedim çünkü yakın arkadaşın 2 çocuğu için aynı şeyi söylediler oda müdahaleye izin vermedi ben öyle doğurcam dedi. Ama çocukları şuan cin gibi maviş maviş. Sen içini ferah tut Allahın izniyle birşey olmaz..Genetik sonucumuz temiz geldiBu 8 gün ne yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor. 2 dr a gittik ikisi de iyi biliniyor o kadar korkuttular ki ! Tabii kalp sorunları için takip ettiricez tehlike geçmedi ama çok şükür