Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Armin, tebrik ediyorum sizi inşallah Kuzucuk analı babalı büyüsün Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasib eylesin amin
aminnnnnnnnnnn çok cok tesekkur ederim guzellik. dilerim rabbim en yakin zamanda gönlündekini nasibin eğlesin oyle de oldu aminnnnnnnnn

Tebrikler canım umarım sağlıkla alırsın kucağına.. iki gün sonraki mesajını okurken, koyulaştığını da göreceğim muhtemelen, ama silikte olsa bunda tebrik edeyim dedim.
Gayet iyi yükselmiş, böyle devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın umarım.
aminnnnnnnnnnn cok sagol canisi tesekkur ederim. insallah yolunda gider hersey. hosgeldin daha iyi olduguna sevindim

Merhaba canım malesef kırmızı kartı aldım birdaha ki aya insallah

bır dahakı ay daha sıkı calısırsın hem bunyenı kuvvetlendırırsın daha guzel yumurtalar olur ve bırı altın yumurta olur ınsallah cancagızım. allah guzel haberlerını okumayı nasıp etsın ınsallah.

Evet eutrox kullaniyorum her gün. Onun dışında akşamları aldığım Dekort diye bir ilaç var, ayrıca folic asit ve vitamin vardı. Oksapar günde 2 kullandım. Proluex progestan mi? Progestan igneyi de gün aşırı kullandım. Çok mu progestan vermişler sanki bana.
Belki de şiddetli kabızlık bundan oldu.

Doğal yolla kalan arkadaşlarin hep 2.bebekleri mi acaba? Doğalcilar ses verin. Baştaki listeye doğal tüp bebek diye yazsak mi?

prolutex progesteron ignesi yeni nesil progesteron mus galiba bu. imom kullaniyorum folik asit icinde omega 3 te var panik bir tane onermisti eczanelerde yoktu imom almistim. senin o progestan igneyi bir kere iki doz birden vurdular felegim sasti kac gun kendime gelmedim. sen hergun nasil dayandin ona nasil yurudun oturdun

Sen yazana kadar hergün bunu yazmanı bekledim. Benim bile aklımdan çıkmadı. O kadar sevindim ki kuzum. Gözün aydın.

gözün aydın olsun canim benim masallahhhhh masallahhhhh daha nice guzel haberlerinize binlerce şükürler olsun. sağlıklıcakla kucagina almayi da nasibin eglesin oylede oldu amin

Gözün aydın canım sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah

maşallah canım ne mujdelı haber, cok mutlu oldum allah saglıkla devamını getırsın hamılelıgının ınsallah.

Ilk iğne zaten çok fenaydı. Sonra diğerleri o kadar etki yapmadi.

Hadi gözün aydın canım. Artık rahat bir nefes al.

Ben senin o söylediklerine ihtimal vermedim çünkü yakın arkadaşın 2 çocuğu için aynı şeyi söylediler oda müdahaleye izin vermedi ben öyle doğurcam dedi. Ama çocukları şuan cin gibi maviş maviş. Sen içini ferah tut Allahın izniyle birşey olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…