Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sende doğal hamile kalanlardansın neler yaptın bilgilendirirsen seviniriz bizede yön çizer belki, Rabbım bişeyleri vesile kılıyor çünkü

Canım sende doğal hamile kalanlardansın neler yaptın bilgilendirirsen seviniriz bizede yön çizer belki, Rabbım bişeyleri vesile kılıyor çünkü
Nurcum belirli olarak yaptigim bir sey yoktu aslinda. Devamli kullandigim bi vitaminim ve folic asidim var.
Ovulasyonu test kullanmadim telimdeki appten takip ettim
Yumurtlamadan 1 gun once ve 1 gun sonra degerlendirdik.
Hayirlisi.

Nurcum belirli olarak yaptigim bir sey yoktu aslinda. Devamli kullandigim bi vitaminim ve folic asidim var.
Hayirlisi.
hangi vitaminlerdi canım

bi de hangi uygulama

Hayirlisi.
Bende sorim ozamanhangi vitamin ve folicasiti kullandın canım , gerçi herkesin sıkıntısı ayrı seninde rezervlerde sıkıntı vardı? Bazen moral oluyor insana işte bir umut

Hayırlısı olsun canım hakkında en kısa zamanda bizde katılacağız bu kervana inanıyorum.

Hala beta hcg sıfırlanmadı haftada bir kan vermeye devam ediyorum canım. İki negatif sonuçtan sonra bu süreç kapanacak..

Haklısın burada bir gündemi herkes kendi mutluluğu ya da üzüntüsü gibi yaşıyor ve yalnız olmadığını hissetme duygusu da hepimize değişik zamanlarda güç veriyor.
Benim içinse, konu aslında hamile kalıp kalamamak değildi canım, sanırım kendimi yanlış ifade ettim. Sürekli bir olumsuzluk gelişiyordu ve burada tekrar tekrar negatif şeyler yazmayı istemedim. Sonrasında başka şeyler oldu ve yazmamak, aynı gündemde, aynı döngüyü konuşmaktan vazgeçmek bana iyi geldi. Herkesin bir sorunla baş etme şekli farklı oluyor aslında. Yeter ki hepimiz kendimize uygun reçeteyi bulalım ve kendimizi iyileştirmeyi bilelim. Benim yöntemim de konuşarak cevap bulamayacağım bu süreç ile ilgili uzaklaşmak oldu. Hala bitmiş değil ama en azından bir rutine girdi artık etkilenmiyorum.

inşallah çok çok daha iyi olursun guzelım

Sanırım ben kendimi doğru ifade edemedim son yazdıklarımda canım. Ama uzun lafın kısası, kendi gündemimle burada olmak istememek bir yana, kendim de yazarak düşünerek bu meselede boşa kürek çekmek istemedim. Gelişene yaşadım, olanları, böylece sona yaklaştığımızı düşünüyorum. Henüz bitmedi ama en azından bir rutine girdi. Gerisi de gelecektir

Umarım test sonucun içini rahatlatacak şekilde olumlu sonuçlanmıştır canım. Geriden gelmiyorum diğer mesajlarını görmedim henüz ama yazmadan edemedim..

Tebrikler canım umarım sağlıkla alırsın kucağına.. iki gün sonraki mesajını okurken, koyulaştığını da göreceğim muhtemelen, ama silikte olsa bunda tebrik edeyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…