-
- Konu Sahibi panic_attack
- #10.961
Canım sende doğal hamile kalanlardansın neler yaptın bilgilendirirsen seviniriz bizede yön çizer belki, Rabbım bişeyleri vesile kılıyor çünküKuzeyin oglu/kizi Guney Carolina
Oyy benim canim pozitif panikimm cok ama cok datlisin,cook tesekkur ederimmm. Iyi ki sanalda da olsa tanidim sizi.Mutlulugumu,saskinligimi paylastiniz.
Her sey gonlumuzce olsun.Cok amin
can09e su an Trde evimdeyim tatlim. Bayram icin annemlerdeydik, eve gectim simcik.
Cift cizgiyi vatan topraklarinda gordum sukur. Ama korkuyoree unutmus gibiyim napioduk simdi doktora gidiyoduk dimiAyy cok heyecanliii kizlar
Amiin canım amin..❤Sagolasin canoom aminnn.. Hepimiz icin en guzeli en hayirlisi olsun..Saglikla insallah
Nurcum belirli olarak yaptigim bir sey yoktu aslinda. Devamli kullandigim bi vitaminim ve folic asidim var.Canım sende doğal hamile kalanlardansın neler yaptın bilgilendirirsen seviniriz bizede yön çizer belki, Rabbım bişeyleri vesile kılıyor çünkü
hangi vitaminlerdi canımNurcum belirli olarak yaptigim bir sey yoktu aslinda. Devamli kullandigim bi vitaminim ve folic asidim var.
Ovulasyonu test kullanmadim telimdeki appten takip ettim
Yumurtlamadan 1 gun once ve 1 gun sonra degerlendirdik.
Hayirlisi.
Bende sorim ozamanNurcum belirli olarak yaptigim bir sey yoktu aslinda. Devamli kullandigim bi vitaminim ve folic asidim var.
Ovulasyonu test kullanmadim telimdeki appten takip ettim
Yumurtlamadan 1 gun once ve 1 gun sonra degerlendirdik.
Hayirlisi.
Hayırlısıyla sağlıkla tamamına Ersin inşallah ,kan verdin mi ?
Gözün aydın canım
Hayırlısı olsun canım hakkında en kısa zamanda bizde katılacağız bu kervana inanıyorum.Arkadaşlar test günümde yaptığım kan testi negatif maalesefmerkez ilaçları kesmemi söyledi. Kendimde değilim o yüzden gelemedim, soran herkese toplu cevap olsun. Bebeler benle kalmayı tercih etmedi
Henüz adet olmadim, ilaçları bıraktıktan bir hafta 10 gün içinde adet olursunuz dediler.
Hala beta hcg sıfırlanmadı haftada bir kan vermeye devam ediyorum canım. İki negatif sonuçtan sonra bu süreç kapanacak..Selam kızlar umarım herkes iyidir.
Hem iş bastırması, hem de sıcakları hiç sevmediğim için boş zamanlarımda homurdanıp uyukladığım bir dönem, ara ara okuyabildim. 16.haftanın içindeyim bulantı azalsa da kesilmedi, hele bu baş ağrısı denen illet hiç hız kesmedi. Neyse alıştım tabi ki böyle yaşamaya.
Gelişmeleri geç görüyorum, bazen söylenecek herşey söylenmiş oluyor, aynı şeyleri tekrar etmemek için yazmadım.
dennisgo 'nun son durumu ne oldu, ameliyat sonrası hala beta hcg yükseliyordu, durum tam anlaşılmamıştı, aradım bulamadım son haberleri...
@Effective çok can sıkıcı bir durum, için içini yemekte haklısın ama daha bilgili diğer arkadaşların dediği gibi, bunlar şimdilik sadece risk, NİPT tipi testler de risk belirtiyor sonuçta, nerde yapıldığı da önemli. Ben de çevremde duydum ense kalınlığı fazla denip sonra sapasağlam doğanlar, düşün ne kadar sık yaşanıyor ki burada bile bizzat yaşayan da var, tanıdığı yaşayan da.
@Senella iyi şanslar şekerim. Ve @Armin, kız deli Armin! Girdin artık bir yola, tedavin de kolay güzel ilerledi, biliyorum zor ama azıcık zihnini rahat bırak anacım, düşünceler Yıldız Tilbe gibi deli deli dansetmesin kafanda. Bir de söyleyeyim o rüya işi hamilelik boyunca devam ediyor ilginç repertuvarlarla, kaçış yok. Yorucu şeyler de yapma kafa dağıtıcam diye o ayrı.
İyi bayramlar, tatiller olsun, kendinize iyi bakın canlarım, amanın, sevgiler.
Haklısın burada bir gündemi herkes kendi mutluluğu ya da üzüntüsü gibi yaşıyor ve yalnız olmadığını hissetme duygusu da hepimize değişik zamanlarda güç veriyor.canım benım senın ruh halın ne olursa olsun derdın veya mutlulugun ne olursa olsun kı bu sadece hamıelık ve cocukla ılgılı degıl, urda paylasmalısın cunku bu sayfa sadece hamıle kaldım kalamadım sayfası degıl kı, uzuldugumuz veya guldugumu herseyı buraya yazıyoruz, kac kısıyle bu kadar yogun paylasım yapabılırıyoruz kı, hepımız bırbırımıze cogu zaman farkında olmadan gozumuzden yas gelerek dua edıyoruz, bır sevıncı okurkencevremızdekılerın delı mı ne demesıne aldırıs etmeden oley beee dıye sevınc narası atıyoruz. tabı kı gundemını bızımle paylasacaksın, bız de yerı geldıgınde belkı hosuna gıtmeyen yorum da yapabılecegız anlamadıgımız bısey oldugu ıcın ama burada hep bırlıkte konusacagız. senı sevdıgımız ıcın sen bızımle paylasım yapmadıgında merak edıp yaa nooooldu bızım kıza acaba dıye merakla uzuluecegız de. hep bırlıkte yenıden baslayacagız canım , sevgıyle
Haklısın burada bir gündemi herkes kendi mutluluğu ya da üzüntüsü gibi yaşıyor ve yalnız olmadığını hissetme duygusu da hepimize değişik zamanlarda güç veriyor.
Benim içinse, konu aslında hamile kalıp kalamamak değildi canım, sanırım kendimi yanlış ifade ettim. Sürekli bir olumsuzluk gelişiyordu ve burada tekrar tekrar negatif şeyler yazmayı istemedim. Sonrasında başka şeyler oldu ve yazmamak, aynı gündemde, aynı döngüyü konuşmaktan vazgeçmek bana iyi geldi. Herkesin bir sorunla baş etme şekli farklı oluyor aslında. Yeter ki hepimiz kendimize uygun reçeteyi bulalım ve kendimizi iyileştirmeyi bilelim. Benim yöntemim de konuşarak cevap bulamayacağım bu süreç ile ilgili uzaklaşmak oldu. Hala bitmiş değil ama en azından bir rutine girdi artık etkilenmiyorum.
Sanırım ben kendimi doğru ifade edemedim son yazdıklarımda canım. Ama uzun lafın kısası, kendi gündemimle burada olmak istememek bir yana, kendim de yazarak düşünerek bu meselede boşa kürek çekmek istemedim. Gelişene yaşadım, olanları, böylece sona yaklaştığımızı düşünüyorum. Henüz bitmedi ama en azından bir rutine girdi. Gerisi de gelecektirdennisgo Canın ne istiyosa ne hissediyosan yaz buraya kuzum. "Olumsuzluklardan bahsediyorum, kimse istediğini, sevincini, heyecanını paylaşamıyor" diye düşünüp kendine ket vurma. Forumun amacı bu zaten. İyi kötü ne varsa paylaşmak için burdayız.
Bi de bence senin de bahsettiğin gibi "denis alınacak, kendini kötü hissedecek" diye düşünerek güzel haberleri, heyecanları paylaşmamak da doğru değil zaten. Yani en azından sana yapılacak bi hareket değil çünkü tanıdığım kadarıyla sen böyle şeylerden etkilenecek, hasetlenecek bi kadın da değilsin. Tam tersine pozitif ve güçlü bi duruşun var. Yoksa hayranın olmazdım çünkü. Tedavilerin olumsuz sonuçlanmasına sebep olan bi etkenden biraz karmaşık bi şekilde kurtulduğunu düşünüyorum ben. Süreç net olmadı ve yeni bi operasyon daha gerekti o kadar. Sağlığın yerinde ve toparlayınca da durmak yok tüpe devam neticede. O bebek kucağına gelecek ben hep öyle hissediyorum.
Bu vesile ile de hemen dalıyorum, kıllandığım bi mevzuya. :)) Nar suyu ile ilgili gizemli bi soru soran @Senella eeeyyy senallaa! Transferin olmuş gibi bişi hissediyorum. Ne zaman oldu? Olacak mı? Ses ver saklanmaaa!
@Armin senin de heyecandan şimdiden sıkışık hissettiğini düşünüyorumYarın kusursuz transfer hikayeni ve titreyen kafalı emojini bekliyoruz ona göre.
Herkes bi silkelensin kendine gelsin totemlerimiz titreşsin yahu. Zaten gelgitli bi ruh halim var. İçime kaçıp duruyom. Enerji gelmişken yazam dedim. Yarın zombiye dönebilirim çünkü gene.
Seviyorum sizi yoldaşlar.
Umarım test sonucun içini rahatlatacak şekilde olumlu sonuçlanmıştır canım. Geriden gelmiyorum diğer mesajlarını görmedim henüz ama yazmadan edemedim..Bugün dr kontrolümüz vardı detaylı ultrasonla baktı ikili test olacaktı aslında ense kalınlığı aşırı fazla çıktı kan bile vermeye gerek duymadı doğrudan cvs dedi kabul etmedik NIPT yaptırdık başka bir yerde bir haftaya çıkacak sonuç umudum yok ama, bütün gün ağlamaktan içim çıktı takvimi de sildim galiba...
Benim diyetisyen kardeşimin kronik kabızlık sorununu dereotlu kefir ile çözmüştü.. belki senin de işine yarar canımTamam bunu da deneyeyim bakalım. Ilaç bile fayda etmeyince bişeyin fayda etmeyeceğini düşünüyorum.
Tebrikler canım umarım sağlıkla alırsın kucağına.. iki gün sonraki mesajını okurken, koyulaştığını da göreceğim muhtemelen, ama silikte olsa bunda tebrik edeyim dedim.kizlarrrrrrrrrr panikkkkkkk senellaaaaaa besteeeee ozgurrrrrrr caneeeee seheryeliiiiiiii dvtttttt cilekliturtaaa meryemmmmmm suuuuuu iste hepinizzzzzzzzzzzzz bacilarim heycanliyim nikler etiketlerrbi bakin 5 si gün ilk 5 dakika testi Eki Görüntüle 2298051
Gayet iyi yükselmiş, böyle devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın umarım.verdim sence sizce durum nedir ? Eki Görüntüle 2298366
Tebrikler canım umarım sağlıkla kucağına alırsın..
Merhaba malesef kırmızı kartı aldım birdaha ki ay insallah.14 Eylül bat tarihimm
Merhaba canım malesef kırmızı kartı aldımhayırlısıyla ınsallah gelmemıstır, hamılesındır canım
Benimde tam denk geldi insallah senin denk gelmez ve insallah hamilesindirher ay daha erken gelıyor :) tatılıme regl denk getırmeye calısıyor vucudum, haın bunyem benım :)