Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi gözün aydın bizim de iyi olsun inşallahh❤ kalp sorunu mu var mı yoksa olabilecek problemden mi bahsediyosun? İnşallahh sağlıkla doğurucaz hepimiz❤
Kız erkek söylediler mi?

Çok sevindim gözün aydın :)
Ayrıntılı ultrasonda tüm organları incelenir tamamen rahatlarsın. Bazen 20.haftaya kadar kalınlık haftasıyla uyumlu hale gelebiliyomuş, o da iyi işaret :)

Cok sevindim :) Bak iste sadece ense kalinligi ile anlasilmiyor bu. Biz de kisa bir tatile cikmistik, benim de hep aklimdaydi. Donunce bakayim hemen diyordum kendi kendime. Gecmis olsun, bu 8 gun nazarlik olsun :)

Hadi gözün aydın bizim de iyi olsun inşallahh❤ kalp sorunu mu var mı yoksa olabilecek problemden mi bahsediyosun? İnşallahh sağlıkla doğurucaz hepimiz❤
Kız erkek söylediler mi?
Ense kalınlığı olunca kalpte problem olabiliyormuş şu anda bir sorun yok kalbinde ama bebiş küçük henüz ayrıntılıda belli olacak.

Ay canım çok şükür ömründen ömür gitmiştir ,insan doktorun ağzından çıkacak iki kelimeye bakıyor yaa herşey çok güzel olacak Allah’ın izniyle

Çok sevindim canım.. umarım bu 8 gün son zorluktur senin için ve bundan sonrası keyifli bir hamilelik olur senin için..

seheryeli77 cok tesekkur ederim canim hayirlisiyla saglikla insallah. Sana da en kisa zamanda nasip etsin Allahim. Aminnn

@nur0606 canim dun aksam kuzenimin dugunu vardi giremedim hic kusura bakma gec cavap veriyorum Ben yurtdisinda yasiyorum canim,ordan multivitamin tablet almistim kendim, folic asidi de kadin doktorum vermisti

Ya gerçekten çok sevindim, Allah kimseye yaşatmasın, korktun ama sonucu iyi oldu çok şükür
Yurt dışında mı yapıldı test, yurt içinde mi

Doğal yolla kalan arkadaşlarin hep 2.bebekleri mi acaba? Doğalcilar ses verin. Baştaki listeye doğal tüp bebek diye yazsak mi?

Senella benim ilk denemem kimyasalla sonuclandi ve ikinci deneme tuttu normal yolla. Gunde iki tablet balik yagi + folic asit 500 / iyot 150 (benim bulundugum yerde bunlari bi tablet seklinde satiliyodu ondan aldim)+ D vitamini ve doktorum bana demir vitamini almami soylemisti.
Bu yazdiklarimi esimede icirdim hergun.
Aradada B12 vitamini iciyodum. Hamile kaldiktan sonra balik yagini icemedim beni cok etkiledi, ama digerlerine hala devam ediyorum. D +B12 vitamini ara ara iciyorum. Ben telefonumdaki aplikasyondan (FLO) yumurtlamayi takip ettim. Uydumu uymadimi bilmiyorum ama ilk defa reglimin son gununde iliskiye girmistik belkide erken yumurtluyodum ( 28-29 gun dongum var). Birde iliski sonrasi yatip uyudum. Sabah dus aldim. Umarim bilgiler isinize yarar. Allahim olmayan herkeze nasip etsin.

dennisgo Umarim kendini daha iyi hissedersin arkadasim. Simdilik yazin tadini cikar ve dogayla toprakla butunles. Bana cok iyi gelmisti ciceklerle ugrasmak ve yurumek.

Armin ve NorthCarolina Gozunuz aydin Saglicakla bebislerimizi kucagimiza almak dilegiyle insallah.

Ne kadar cok kisi hamile kalmis :) 12 kisi (ben dahil) hamile yahu. Masallah herkese, hamile kalmayan kalmasin.

cok cok teşekkür ederim aminnnnnn insallah boyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…