- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #10.621
AUGMENTİN cok agır bır ılac hamıleye bunu verıyorlar mı kı, benım oglumun dıslerını sararttı kalıcı bıcımde, hamıleyken ıcersenız bebek dogdugunda dıslerınde kalıcı renk bozuklukları olma ıhtımalı cok yuksek. erkegı bıle bunyesı geuclu ıken mahvedıyor bu ılac hamıleyı ne yapmaz.
Aynı fikirdeyim.
Off mlsf...ustelık hamıleyken bulantı ılacı dahıl agrı kesıcı ve folık asıt bıle ıcmedım, dıs doktoru oglum ıcın dedı kı hamılelıkte ıcılen ılaclardan kalıcı sarı leke oldu. ılacı cocuguma 3,5 yasına kadar doktorlar cok vermıstı, ılacın yan etkısı ender de olsa dıslerı lekelemek, ustelık zararsız etkılerınden bırı bu. aynı ılacı doktorlar zararsız dıye yazdıkları ıcın hemen herkese seker gıbı dagıtıyorlar, esım kalıbı falan saglam hastalıgı olmayan bunyesı gayet kuvvetlı bırı, dısı ıcın verdıler ve kullandıgının 2. gununde ılacın yan etkılerını gorduk genıtal bolgede uyusukluk hıssı ıle pert oldu adam. bır de dusun kı zar zor tutunmaya buyumeye calısan hucrelerı ne yapabılır. doktorların bızım basımıza gelen hıcbır acıyı cıddıye aldıgı yok tıbbi birer vakayız sonuçta maalesef
Ben hamileliğin başından beri hiç ilaç kullanmadım, mecbur da kalabilirdim neyse ki kalmadım. Takviye almaktan dahi hoşlanmam ve şuan hiçbi takviye kullanmıyorum. Doktorum da neyseki her hastasına aynı reçeteyi uygulayanlardan değil,şuan hiçbişeye ihtiyacın yok ,böyle beslenmeye devam et sağlıklı ol dedi.ustelık hamıleyken bulantı ılacı dahıl agrı kesıcı ve folık asıt bıle ıcmedım, dıs doktoru oglum ıcın dedı kı hamılelıkte ıcılen ılaclardan kalıcı sarı leke oldu. ılacı cocuguma 3,5 yasına kadar doktorlar cok vermıstı, ılacın yan etkısı ender de olsa dıslerı lekelemek, ustelık zararsız etkılerınden bırı bu. aynı ılacı doktorlar zararsız dıye yazdıkları ıcın hemen herkese seker gıbı dagıtıyorlar, esım kalıbı falan saglam hastalıgı olmayan bunyesı gayet kuvvetlı bırı, dısı ıcın verdıler ve kullandıgının 2. gununde ılacın yan etkılerını gorduk genıtal bolgede uyusukluk hıssı ıle pert oldu adam. bır de dusun kı zar zor tutunmaya buyumeye calısan hucrelerı ne yapabılır. doktorların bızım basımıza gelen hıcbır acıyı cıddıye aldıgı yok tıbbi birer vakayız sonuçta maalesef
Ben hamileliğin başından beri hiç ilaç kullanmadım, mecbur da kalabilirdim neyse ki kalmadım. Takviye almaktan dahi hoşlanmam ve şuan hiçbi takviye kullanmıyorum. Doktorum da neyseki her hastasına aynı reçeteyi uygulayanlardan değil,şuan hiçbişeye ihtiyacın yok ,böyle beslenmeye devam et sağlıklı ol dedi.
Neyse effective'i de fazla korkutmayalım ama :) Bence buhar tedavisi ve tuzlu suyu kesinlikle denemelisin
Tuzlu su yapıyorum canım iyi geliyordu öncedenBen hamileliğin başından beri hiç ilaç kullanmadım, mecbur da kalabilirdim neyse ki kalmadım. Takviye almaktan dahi hoşlanmam ve şuan hiçbi takviye kullanmıyorum. Doktorum da neyseki her hastasına aynı reçeteyi uygulayanlardan değil,şuan hiçbişeye ihtiyacın yok ,böyle beslenmeye devam et sağlıklı ol dedi.
Neyse effective'i de fazla korkutmayalım ama :) Bence buhar tedavisi ve tuzlu suyu kesinlikle denemelisin
Tabi tabi niyetini biliyorum, bilgilendirmen örnek vermen çok iyi oldu :) çok teşekkür ederiz.buhar tedavısı ve tuzlu su dedıgın gıbı onu baya rahatlatcaktır, yanlıs anlasılmasın, korkutmak gıbı bı amacım yok, hepımız artık az cok bırbırımızın nıyetını anlıyoruz, amacımız bırbırımıe destek olmak. Ben cok uzuldum yasadıgıma, bızım ustumuzde herseyı denıyorlar , doktora guvenıp kullandıgım ıcın ılacları cok pısmanım cocugun en ön ıkı dısınde sapsarı leke ve ılerde kaplama yapılması lazım, yegenım damak dudak yarıgı dogdu ve annesıne hamılelıgının ılk 40 gunu ıcınde antıbıyotık ılac verdı doktor cocuga etkısı olmaz dıyerek, sonra genetıktır dedıler ama tanınan bılınen hıcbır akrabada bu tur bır rahatsızlık yok. 30 yasına kadar hep amelıyat oldu ama buyuyene kadar cocugun psıkolojısı ne oldu gel de bıze sor. ınsallah ılac kullanmak zorunda kalmadan, zorlanmadan kolay hamılelıkler gecırırsınız hepınız canım. tek demek ıstedıgım doktorlara cok da guvenmemek lazım. bak ne guzel doktorun varmıs demıs ıhtıyacın yok kullanma, sonucta o ılaclar kımseye zarar vermese de bobrekten atılırken bobregı yoruyor. allah hayırlı dogumlar versın hepıcıgınıze ınsallah.
Tabi tabi niyetini biliyorum, bilgilendirmen örnek vermen çok iyi oldu :) çok teşekkür ederiz.
Effective artık ilacı kullanmış sonuçta onu düşündüm bi an,kötü şeylerden bahsedince etkilenir diye çekindim, hassas olduğunu hissedebiliyorum. İnsan bu süreçte her olumsuz ayrıntıya oturup ağlayabilcek halde oluyo
Armin nar suyunu içtin 'di mi transfere kadar. Transferden sonra da içiliyormuydu ki acep?
aynısı bendede var sol kasıkta tek noktada batıp duruyor onunla beraber akıntı varbenım de bat 10-12 agustos arası ama 3 gun acaıp akıntı ve ksaık sancısı oldu, bugun de sol kasgımda bacagıma vuran ve yurudukce zorlayan bır agrı var.
dennisgo Canın ne istiyosa ne hissediyosan yaz buraya kuzum. "Olumsuzluklardan bahsediyorum, kimse istediğini, sevincini, heyecanını paylaşamıyor" diye düşünüp kendine ket vurma. Forumun amacı bu zaten. İyi kötü ne varsa paylaşmak için burdayız.
Bi de bence senin de bahsettiğin gibi "denis alınacak, kendini kötü hissedecek" diye düşünerek güzel haberleri, heyecanları paylaşmamak da doğru değil zaten. Yani en azından sana yapılacak bi hareket değil çünkü tanıdığım kadarıyla sen böyle şeylerden etkilenecek, hasetlenecek bi kadın da değilsin. Tam tersine pozitif ve güçlü bi duruşun var. Yoksa hayranın olmazdım çünkü. Tedavilerin olumsuz sonuçlanmasına sebep olan bi etkenden biraz karmaşık bi şekilde kurtulduğunu düşünüyorum ben. Süreç net olmadı ve yeni bi operasyon daha gerekti o kadar. Sağlığın yerinde ve toparlayınca da durmak yok tüpe devam neticede. O bebek kucağına gelecek ben hep öyle hissediyorum.
Bu vesile ile de hemen dalıyorum, kıllandığım bi mevzuya. :)) Nar suyu ile ilgili gizemli bi soru soranSenella eeeyyy senallaa! Transferin olmuş gibi bişi hissediyorum. Ne zaman oldu? Olacak mı? Ses ver saklanmaaa!
Armin senin de heyecandan şimdiden sıkışık hissettiğini düşünüyorum Yarın kusursuz transfer hikayeni ve titreyen kafalı emojini bekliyoruz ona göre.
Herkes bi silkelensin kendine gelsin totemlerimiz titreşsin yahu. Zaten gelgitli bi ruh halim var. İçime kaçıp duruyom. Enerji gelmişken yazam dedim. Yarın zombiye dönebilirim çünkü gene.
Seviyorum sizi yoldaşlar.
dennisgo Canın ne istiyosa ne hissediyosan yaz buraya kuzum. "Olumsuzluklardan bahsediyorum, kimse istediğini, sevincini, heyecanını paylaşamıyor" diye düşünüp kendine ket vurma. Forumun amacı bu zaten. İyi kötü ne varsa paylaşmak için burdayız.
Bi de bence senin de bahsettiğin gibi "denis alınacak, kendini kötü hissedecek" diye düşünerek güzel haberleri, heyecanları paylaşmamak da doğru değil zaten. Yani en azından sana yapılacak bi hareket değil çünkü tanıdığım kadarıyla sen böyle şeylerden etkilenecek, hasetlenecek bi kadın da değilsin. Tam tersine pozitif ve güçlü bi duruşun var. Yoksa hayranın olmazdım çünkü. Tedavilerin olumsuz sonuçlanmasına sebep olan bi etkenden biraz karmaşık bi şekilde kurtulduğunu düşünüyorum ben. Süreç net olmadı ve yeni bi operasyon daha gerekti o kadar. Sağlığın yerinde ve toparlayınca da durmak yok tüpe devam neticede. O bebek kucağına gelecek ben hep öyle hissediyorum.
Bu vesile ile de hemen dalıyorum, kıllandığım bi mevzuya. :)) Nar suyu ile ilgili gizemli bi soru soranSenella eeeyyy senallaa! Transferin olmuş gibi bişi hissediyorum. Ne zaman oldu? Olacak mı? Ses ver saklanmaaa!
Armin senin de heyecandan şimdiden sıkışık hissettiğini düşünüyorum Yarın kusursuz transfer hikayeni ve titreyen kafalı emojini bekliyoruz ona göre.
Herkes bi silkelensin kendine gelsin totemlerimiz titreşsin yahu. Zaten gelgitli bi ruh halim var. İçime kaçıp duruyom. Enerji gelmişken yazam dedim. Yarın zombiye dönebilirim çünkü gene.
Seviyorum sizi yoldaşlar.
Yaaaa, hadi hayırlı olsunnnSen var ya sen :) evet transfer oldum ama transferin 2.günü sen ıkınma kabız olma dediler ya inadına ol. Bir kabızlık yaşadım ikinmanin da kralını aynı zamandaO yüzden tadım kaçtı hevesim kalmadı buralara gelemedim. Şayet olursa mucize olacağı kesin. Amin dedim öyle de oldu amin. Zaten 3.gün embriyosu taze transfer istatistiklere göre ihtimal düşük. Ama mevlam büyük. :) Bir mucize bekliyorum artık :)
Hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyoruz. Kaç gün sonra test yapacaksın?Sen var ya sen :) evet transfer oldum ama transferin 2.günü sen ıkınma kabız olma dediler ya inadına ol. Bir kabızlık yaşadım ikinmanin da kralını aynı zamandaO yüzden tadım kaçtı hevesim kalmadı buralara gelemedim. Şayet olursa mucize olacağı kesin. Amin dedim öyle de oldu amin. Zaten 3.gün embriyosu taze transfer istatistiklere göre ihtimal düşük. Ama mevlam büyük. :) Bir mucize bekliyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?