Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kuzumm şansın bol Allah yardımcın olsun amiinnnnn

Bebeleri al gel seni seviyoruz armin . Burdan bi dolu pozitif enerji gönderiyoruz

Hayırlı oldun canım

Allah yardımcın olsun Armin ,sağlıkla kavuş bebelerine inşAllah

aramızdaki yeni gizli hamile sensin ha :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım,bu işlerin kuralı yok,
Allah nasip ettiyse sen kabız olsan da olacak,kanaman olsa da olacak
ferah tut gönlünü

Valla kayısı mayısı duphalac hiçbir şey fayda etmedi.
Olan oldu kötü bir gün geçirdim. Iki gündür duphalac gene içiyorum bana misin demiyor. Bakalım nasibimde ne var görecez. Ama dediğim hevesim kırıldı açıkçası.

Hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyoruz. Kaç gün sonra test yapacaksın?

Teşekkür ederim. Sağol canim, 10 gün var daha. :)

Hadi bakalım kolay gelsin. Sansin bol olsun. Bebelerine kavuş bir an önce. Amin dedim öyle de oldu.

aramızdaki yeni gizli hamile sensin ha :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım,bu işlerin kuralı yok,
Allah nasip ettiyse sen kabız olsan da olacak,kanaman olsa da olacak
ferah tut gönlünü

Sağol canım, gizli hamile modasına uyayım dedim ama panik ortaya çıkardı. nasip kısmet yaşayıp göreceğiz :)

Allah hayırlı haber almanı nasip etsin canım inşallah sımsıkı tutunsun

cilekliturta_33 kuzu sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Sağol canım bende yazacaktım ,bugün doktor kontrolü vardı 12.hafta çok şükür bugünlere geldik bizimki uyuyordu doktor uyandırmaya çalıştı kalktım yürüdüm falan ellerini yüzünü kapatmış şapşik ense kalınlığı burun kemiği ölçtü çok şükür iyi dedi bayağı inceledi Demir ilacı d vitamini omega 3 ekledi 2 hafta sonra Kontrol progestan iki hafta devam dedi saç boyama izni çıktı bi 500 gr vermişim ana bişey demedi ,bu sefer Kıza benzetti İlişki 2-3 hafta daha yasak böyle işte canım sen nasılsın nasıl gidiyor ?

maşallah kuzuşaa
ense ve buruna çok sevindim kan verdin mi peki ikili için ? yoksa yapılmayacak mıydı?
sen zaten boyatıcam diyordun:)

ben de idare eder kuzum bulantılar devam kızımda böyle olmamıştım.. arada endişe geliyor göndermeye çalışıyorum falann.. inşallahh iyidir:)

bebelerının ve senın yolunuz acık olsun canımmmm ne guzell heyecanlar

hayırlısıyla yuce rabbım verecek mucızenı kuzum ınsallah cok ınanıyorum

canım actıvıa denesene onlar ıyı gelıyor hem ılac degıl bır zaarrı yok

Sağol canım yok kan vermedim embriyonun genetiğine bakıldığı için tüp bebek doktoru da kendi doktorumda gerek yok dediler ,sonra perinataloga da gönderecekmiş o da detaylı inceler dedi ,bende dün hiç hamile gibi hissetmiyorum diye endişe ediyordum galiba endişe kaygı bizi bırakmayacak

anladım ayrıntılı ultrasondan bahsediyor sanırım.. her şey yolunda aslında biz endişeliyiz maalesef inşallahh bir an önce geçer sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız canım.. e bunların sebepleri de belli daha önceki kayıplar.. beyin olumsuzu düşünmeye daha yatkın sanırım :/

Senella Hayırlı olsun kuzum transferin. Umutsuz olma, neler neler tutunuyo hiç belli olmaz bu işler :) Kabızlığa ıkınmaya takılma onun tutunmayla bi ilgisi yok ki. Sana rahatsızlık vermesin diye kabız olmanı istemiyorlar. Düşünmemeye çalış bunları dicem ama zor biliyorum.

Armin bebitom yavrularına kavuşmuşsundur çoktan. Haftaya bi test yap da ölmeyek meraktan.

cilekliturta_33 Kız tahmin ediyoduk senin bebişi, bence kız olacak. Ayy benimki de yarın bi ipucu verse ve ölçümleri de iyi çıksa keşke. Çok korkuyom yaa risk yüksek çıkacak diye. Kafadan orta riskli gruptayız zaten.

selozy Aynen dediğin gibi 17 gündür görmüyorum bebemi. Bi gün olan bi gün hiç olmayan bulantı dışında bişi de hissetmiyorum zaten. İştahım azaldı. Enerjim düşük. Saçma sapan şeyler cazip geliyo. Makarna, börek, mantı, çay, kek, tost. Balıktan etten yemekten nefret ediyorum ööğğğk.. Bi gün kahvaltı yapıyorum bi gün mısır gevreği süt. Düzelir heralde sonra. Kilo da almıyorum. Ayrıntılı ultrasonda görünce nasıl hissedecem acaba. Siyah beyaz düz aygıtta pek bişi hissetmiyorum ben zaten kaba taslak bi cenin şeklinde. Odun muyum neyim yav :)))

Allah hayırlı haber almanı nasip etsin canım inşallah sımsıkı tutunsun

Amin canım Inşallah.

hayırlısıyla yuce rabbım verecek mucızenı kuzum ınsallah cok ınanıyorum

Amin amin inşallah. Artık pozitiflikleri ve enerjileri, dualari hep birlikte bu hafta armin, ben, seheryeli, sen ve supriz hamileyim diyen grubumuzdaki diger arkadaşlara yolluyoruz.

canım actıvıa denesene onlar ıyı gelıyor hem ılac degıl bır zaarrı yok

Aaa tamam bunu bir alayim unutmayım da sağol canım.

Tutunmayla ilgisi yok mu? Beni kandirmiyorsun di mi :) Aryik basimiza geldi yapcak bisey kaderimizi yasiycaz :)

Artik öğrendiğine göre sorularıma hazır olmalısın.
Bu croine jel benden şu gibi akiyor gün içinde. Bu ara ise gidiyorum mecbur.
Sonra kan sulandırıcı ıgneler çok yakıyor formül var mi?
Protein ağırlıklı beslenmenin dışında ne yemeli, kabız etmeyecek tabi.

Kandırmıyorum kız deli :) İlgisi yok. Tutanacak embriyo sen ıkınsan da hoplasan da zıplasan da tutunacak ve yerleşecek zaten. Bana doktor rahmin yapısını ve embriyonun olduğu yeri maket üzerinde göstermişti. Düşeceği bi alan yok yani rahim duruş itibariyle ters dönsen de öyle bi yapıda değil. Bi de dağın tepesine bırakılan toz zerresi olarak düşün dedi transfer edilen embriyoyu. Ne etkileyecek yani o çamur gibi ortamda zerreciği? Bizim düşme dediğimiz şey tabi fiziksel olarak aşağı yuvarlanan inen bişi gibi düşünülüyo ama işin aslı yine aynı yerdeyken yerleştiği dokuyla olan bağını kesmesi. O da sağlıksız olduğu için veya şiddetli darbeyle mümkünmüş. Türk filmlerinde öyle olmuyo tabi

Kan sulandırıcıyı yaparken etimi iyice sıkıştırıyorum, dik batırıp hafif eti gevşetiyorum ve yavaş yavaş enjekte ediyorum o zaman az yakıyo.

Mercimek, bakliyat, bol yeşillik, semizotu, salata, lifli gıdalar yani. Tam buğday ekmeği, Yoğurt, sulu meyve, meyve suyu, balık, acı biber ve bol su. Kırmızı et kabızlığı arttırabilir bence. O yüzden etten alacağın proteini yeşil mercimek salatasından da alabilirsin. Hem bağırsakları çalıştırır.

Bi de sindirim ve bağışıklık için yararlı bakteriler içeren Vinalac multivitamini kullan. Ben onu kullandığımdan beri hiç kabız olmuyorum aylardır progesteron kullanmama rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…