Senella Hayırlı olsun kuzum transferin. Umutsuz olma, neler neler tutunuyo hiç belli olmaz bu işler :) Kabızlığa ıkınmaya takılma onun tutunmayla bi ilgisi yok ki. Sana rahatsızlık vermesin diye kabız olmanı istemiyorlar. Düşünmemeye çalış bunları dicem ama zor biliyorum.
Armin bebitom yavrularına kavuşmuşsundur çoktan. Haftaya bi test yap da ölmeyek meraktan.
cilekliturta_33 Kız tahmin ediyoduk senin bebişi, bence kız olacak. Ayy benimki de yarın bi ipucu verse ve ölçümleri de iyi çıksa keşke. Çok korkuyom yaa risk yüksek çıkacak diye. Kafadan orta riskli gruptayız zaten.
selozy Aynen dediğin gibi 17 gündür görmüyorum bebemi. Bi gün olan bi gün hiç olmayan bulantı dışında bişi de hissetmiyorum zaten. İştahım azaldı. Enerjim düşük. Saçma sapan şeyler cazip geliyo. Makarna, börek, mantı, çay, kek, tost. Balıktan etten yemekten nefret ediyorum ööğğğk.. Bi gün kahvaltı yapıyorum bi gün mısır gevreği süt. Düzelir heralde sonra. Kilo da almıyorum. Ayrıntılı ultrasonda görünce nasıl hissedecem acaba. Siyah beyaz düz aygıtta pek bişi hissetmiyorum ben zaten kaba taslak bi cenin şeklinde. Odun muyum neyim yav :)))