• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BURÇLARIN YENİ TARİHLERİ

OĞLAK : 19 Ocak - 15 Şubat

KOVA : 16 Şubat - 11 Mart

BALIK : 12 Mart - 18 Nisan

KOÇ : 19 Nisan - 13 Mayıs

BOĞA : 14 Mayıs - 20 Haziran

İKİZLER : 21 Haziran- 19 Temmuz

YENGEÇ : 20 Temmuz-19 Ağustos

ASLAN : 20 Ağustos - 15 Eylül

BAŞAK : 16 Eylül - 30 Ekim

TERAZİ : 23 Ekim - 22 Kasım

AKREP : 23 Kasım - 29 Kasım

YILAN : 29 Kasım - 17 Aralık

YAY : 18 Aralık - 18 Ocak

panic_attack panic_attack ahaha şimdi nolacaaak :)) :p

Amaan her sene aynı geyik haber. Nasa diyolar bi de ahaha Adamlar astromiyle ilgileniyoz astrolojiyle değil diyo bizim millet düzenli olarak yılan burcunu kakalıyo. Benim çocuum her türlü kova burcu olacak. İstedikleri kadar burç uydursunlar. 😎

Amaan her sene aynı geyik haber. Nasa diyolar bi de ahaha Adamlar astromiyle ilgileniyoz astrolojiyle değil diyo bizim millet düzenli olarak yılan burcunu kakalıyo. Benim çocuum her türlü kova burcu olacak. İstedikleri kadar burç uydursunlar. 😎

Sen tut burca göre bebe ayarla tutup burçları değiştirsinler olacak iş mi :) bu burcu değiştiren kimse kendi burcunu beğenmiyor değiştirmek için burç sıkıştırmış sağa sola :)

Sen tut burca göre bebe ayarla tutup burçları değiştirsinler olacak iş mi :) bu burcu değiştiren kimse kendi burcunu beğenmiyor değiştirmek için burç sıkıştırmış sağa sola :)
hayır bi de yılan burcu eklemişler gııı :D
erken gelirse buna göre oğlak olucakk panikcim :)) ki sezaryen olur muhtemelen
sen tut o vakit en azından 15ini geçsin

caneee burcu bilmem de senin bebenin o tatlis fotosunu gördüm aşık oldum baka kaldim rabbim nicelerini nasip etsin💐
ayy canımm sen de görüceksin elbette 7sine az kaldıııı ay hadi inşallahh:KK200:
valla biz de ağladık :) hatta babasının da gözleri sulandı kızardı.. kuzu baba sende ağladın dedi yok kızım gözüm kaşındı diyo bababa :))

BURÇLARIN YENİ TARİHLERİ

ne yanı ben kova mı oldum sımdı :( sıl bastan kendımı mı degıstırcem noolcak yavv, en guzelı eskı turk takvımıymıs yaa bır yılda doganların hepsı aynı burc :)

Bikaç yılda bi burçlar değişti diye haber geliyo nasıl olcak,insanın burcu değişir miymiş.
Yeni doğanların buna göreyse benim çocuk belki oğlak olacak derken yay bile olabilir.
Yaa burcunu yidiğim:KK16:

sadece turkıye de degısse anlarım, yanı sonucta okula baslıyosun 4. sınıfa gelene kadar 4 kere egıtım sıstemı degıısıyo bıze gayet normal ama nasa ne halt yemeye degıstırmıs yahu, nasanın basına bır turk mu gectı soyleyın cabukkk

14.haftadan bildiriyoruumm:KK16:
Perşembe kontrolüm vardı şehir dışına çıkacağım için bugün gittim.
Bi problem gözükmüyo lekelenme de devam etmiyo, ama progestana ikinci bi emre kadar devam edicem.
Rahim ağzı bazen bu kadar erken de açılabilirmiş, kontrol etti sorun yokmuş.
Biraz rahatlamaya başlıyorum. Hala ana yemek yiyememekle beraber iştahım düzelmeye başladı. Bulantı sorunları bitti, ağır kokular ve yiyecekler hariç beni rahatsız eden bişey yok.
Doktoruma gün içinde yediklerimi söyledim,işte hayalimdeki hamile dedi :KK48: çok yemeye gerek yok, çeşit yiyosun süper dedi. Biraz sen hiçbişi yemiyosun bu çocuk nası büyücekçilerin etkisinde kalmış gibiydim rahatladım :D
Ciddi kabızlık yaşadım kuru meyvelerle çözdüm. Aman bu haftalara dikkat.
Cinsiyetini 16.hafta kontrolünde öğrenicez,doktor emin olamadı. Beklemek de çok güzel.
Bebek artık kendini baya belli ediyo, göbeğim büyüyo. Hala kesin olarak çatlak önleyici olarak ne kullanıcağımdan emin değilim. :110:
Tüylenme yapmayacak doğal yağlardan meselaaa siz neler düşünüyosunuz?

hayır bi de yılan burcu eklemişler gııı :KK70:
erken gelirse buna göre oğlak olucakk panikcim :)) ki sezaryen olur muhtemelen
sen tut o vakit en azından 15ini geçsin

Kendi kendine plansız gelecem ben diye tutturmazsa 11 Şubat veya 14 Şubat iyidir. Ciddi ciddi tüm dünya komple değişimi kabul eder tüm kaynaklar değişirse 16'sında doğururuk no problem. Yeter ki 36 haftayı doldurmadan fırlamasın :KK17:

Bence bu haberi yapan yengeç veya balık burcu. İkizler de olabilir. 😁

BURÇLARIN YENİ TARİHLERİ

Nasıl yaaaa balık diye ayarladım ben olmaaaaaaaz olamaaaaz bizi mi buldu bu da şimdi 🙄

14.haftadan bildiriyoruumm:KK16:
Perşembe kontrolüm vardı şehir dışına çıkacağım için bugün gittim.
Bi problem gözükmüyo lekelenme de devam etmiyo, ama progestana ikinci bi emre kadar devam edicem.
Rahim ağzı bazen bu kadar erken de açılabilirmiş, kontrol etti sorun yokmuş.
Biraz rahatlamaya başlıyorum. Hala ana yemek yiyememekle beraber iştahım düzelmeye başladı. Bulantı sorunları bitti, ağır kokular ve yiyecekler hariç beni rahatsız eden bişey yok.
Doktoruma gün içinde yediklerimi söyledim,işte hayalimdeki hamile dedi :KK48: çok yemeye gerek yok, çeşit yiyosun süper dedi. Biraz sen hiçbişi yemiyosun bu çocuk nası büyücekçilerin etkisinde kalmış gibiydim rahatladım :KK70:
Ciddi kabızlık yaşadım kuru meyvelerle çözdüm. Aman bu haftalara dikkat.
Cinsiyetini 16.hafta kontrolünde öğrenicez,doktor emin olamadı. Beklemek de çok güzel.
Bebek artık kendini baya belli ediyo, göbeğim büyüyo. Hala kesin olarak çatlak önleyici olarak ne kullanıcağımdan emin değilim. :110:
Tüylenme yapmayacak doğal yağlardan meselaaa siz neler düşünüyosunuz?
Mustela aldım ama daha kullanmadım

Back