- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
- #10.581
Yaa tabi senin gızbenim mi bebenin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa tabi senin gızbenim mi bebenin mi
benim kuzunun da kova olur bu tescillenirseYaa tabi senin gız
BURÇLARIN YENİ TARİHLERİ
OĞLAK : 19 Ocak - 15 Şubat
KOVA : 16 Şubat - 11 Mart
BALIK : 12 Mart - 18 Nisan
KOÇ : 19 Nisan - 13 Mayıs
BOĞA : 14 Mayıs - 20 Haziran
İKİZLER : 21 Haziran- 19 Temmuz
YENGEÇ : 20 Temmuz-19 Ağustos
ASLAN : 20 Ağustos - 15 Eylül
BAŞAK : 16 Eylül - 30 Ekim
TERAZİ : 23 Ekim - 22 Kasım
AKREP : 23 Kasım - 29 Kasım
YILAN : 29 Kasım - 17 Aralık
YAY : 18 Aralık - 18 Ocak
panic_attack ahaha şimdi nolacaaak :))
caneee burcu bilmem de senin bebenin o tatlis fotosunu gördüm aşık oldum baka kaldim rabbim nicelerini nasip etsinbenim kuzunun da kova olur bu tescillenirse
Amaan her sene aynı geyik haber. Nasa diyolar bi de ahaha Adamlar astromiyle ilgileniyoz astrolojiyle değil diyo bizim millet düzenli olarak yılan burcunu kakalıyo. Benim çocuum her türlü kova burcu olacak. İstedikleri kadar burç uydursunlar.
Amaan her sene aynı geyik haber. Nasa diyolar bi de ahaha Adamlar astromiyle ilgileniyoz astrolojiyle değil diyo bizim millet düzenli olarak yılan burcunu kakalıyo. Benim çocuum her türlü kova burcu olacak. İstedikleri kadar burç uydursunlar.
hayır bi de yılan burcu eklemişler gıııSen tut burca göre bebe ayarla tutup burçları değiştirsinler olacak iş mi :) bu burcu değiştiren kimse kendi burcunu beğenmiyor değiştirmek için burç sıkıştırmış sağa sola :)
ayy canımm sen de görüceksin elbette 7sine az kaldıııı ay hadi inşallahhcaneee burcu bilmem de senin bebenin o tatlis fotosunu gördüm aşık oldum baka kaldim rabbim nicelerini nasip etsin
BURÇLARIN YENİ TARİHLERİ
Bikaç yılda bi burçlar değişti diye haber geliyo nasıl olcak,insanın burcu değişir miymiş.
Yeni doğanların buna göreyse benim çocuk belki oğlak olacak derken yay bile olabilir.
Yaa burcunu yidiğim
hayır bi de yılan burcu eklemişler gııı
erken gelirse buna göre oğlak olucakk panikcim :)) ki sezaryen olur muhtemelen
sen tut o vakit en azından 15ini geçsin
yok canım yaa şaka bunlarne yanı ben kova mı oldum sımdı sıl bastan kendımı mı degıstırcem noolcak yavv, en guzelı eskı turk takvımıymıs yaa bır yılda doganların hepsı aynı burc :)
Sen tut burca göre bebe ayarla tutup burçları değiştirsinler olacak iş mi :) bu burcu değiştiren kimse kendi burcunu beğenmiyor değiştirmek için burç sıkıştırmış sağa sola :)
yok canım yaa şaka bunlar
Nasıl yaaaa balık diye ayarladım ben olmaaaaaaaz olamaaaaz bizi mi buldu bu da şimdiBURÇLARIN YENİ TARİHLERİ
Mustela aldım ama daha kullanmadım14.haftadan bildiriyoruumm
Perşembe kontrolüm vardı şehir dışına çıkacağım için bugün gittim.
Bi problem gözükmüyo lekelenme de devam etmiyo, ama progestana ikinci bi emre kadar devam edicem.
Rahim ağzı bazen bu kadar erken de açılabilirmiş, kontrol etti sorun yokmuş.
Biraz rahatlamaya başlıyorum. Hala ana yemek yiyememekle beraber iştahım düzelmeye başladı. Bulantı sorunları bitti, ağır kokular ve yiyecekler hariç beni rahatsız eden bişey yok.
Doktoruma gün içinde yediklerimi söyledim,işte hayalimdeki hamile dedi çok yemeye gerek yok, çeşit yiyosun süper dedi. Biraz sen hiçbişi yemiyosun bu çocuk nası büyücekçilerin etkisinde kalmış gibiydim rahatladım
Ciddi kabızlık yaşadım kuru meyvelerle çözdüm. Aman bu haftalara dikkat.
Cinsiyetini 16.hafta kontrolünde öğrenicez,doktor emin olamadı. Beklemek de çok güzel.
Bebek artık kendini baya belli ediyo, göbeğim büyüyo. Hala kesin olarak çatlak önleyici olarak ne kullanıcağımdan emin değilim.
Tüylenme yapmayacak doğal yağlardan meselaaa siz neler düşünüyosunuz?
Çok geçmiş olsun. Zararlı olsa vermezler rahat olun, inşallah çabucak atlatırsınızSinüzit oldum çok fena dr antibiyotik verdi korkuyorum açıkçası içiyorum mecburen ağrıdan duramıyorum, inş bişi olmaz
canım benim inşallah müjdeli haberleri beraber verelim.bat 12 agustos ama bugün yumurtlama gibi belirtiler var anlamadım akıntı oldu yineinşallah bebişinin belirtileridir canım, mujdelı haberı yakındır umarım.
Nasıl yaaaa balık diye ayarladım ben olmaaaaaaaz olamaaaaz bizi mi buldu bu da şimdi