dennisgo Canın ne istiyosa ne hissediyosan yaz buraya kuzum. "Olumsuzluklardan bahsediyorum, kimse istediğini, sevincini, heyecanını paylaşamıyor" diye düşünüp kendine ket vurma. Forumun amacı bu zaten. İyi kötü ne varsa paylaşmak için burdayız.
Bi de bence senin de bahsettiğin gibi "denis alınacak, kendini kötü hissedecek" diye düşünerek güzel haberleri, heyecanları paylaşmamak da doğru değil zaten. Yani en azından sana yapılacak bi hareket değil çünkü tanıdığım kadarıyla sen böyle şeylerden etkilenecek, hasetlenecek bi kadın da değilsin. Tam tersine pozitif ve güçlü bi duruşun var. Yoksa hayranın olmazdım çünkü. Tedavilerin olumsuz sonuçlanmasına sebep olan bi etkenden biraz karmaşık bi şekilde kurtulduğunu düşünüyorum ben. Süreç net olmadı ve yeni bi operasyon daha gerekti o kadar. Sağlığın yerinde ve toparlayınca da durmak yok tüpe devam neticede. O bebek kucağına gelecek ben hep öyle hissediyorum.
Bu vesile ile de hemen dalıyorum, kıllandığım bi mevzuya. :)) Nar suyu ile ilgili gizemli bi soru soran
Senella eeeyyy senallaa! Transferin olmuş gibi bişi hissediyorum. Ne zaman oldu? Olacak mı? Ses ver saklanmaaa!
Armin senin de heyecandan şimdiden sıkışık hissettiğini düşünüyorum
Yarın kusursuz transfer hikayeni ve titreyen kafalı emojini bekliyoruz ona göre.
Herkes bi silkelensin kendine gelsin totemlerimiz titreşsin yahu. Zaten gelgitli bi ruh halim var. İçime kaçıp duruyom. Enerji gelmişken yazam dedim. Yarın zombiye dönebilirim çünkü gene.
Seviyorum sizi yoldaşlar.