- 30 Mayıs 2016
- 2.075
- 4.423
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #10.601
Ay çok şükürYok öyle bi şeey :)
Burçların Tarihleri Değişti mi? – Moyra
Burçların tarihleri değişti mi? Burçlara dair merak ettiğin her şey için Moyra websitesini ziyaret edebilirsin.www.askmoyra.com
Nasıl yaaaa balık diye ayarladım ben olmaaaaaaaz olamaaaaz bizi mi buldu bu da şimdi
Sinüzit oldum çok fena dr antibiyotik verdi korkuyorum açıkçası içiyorum mecburen ağrıdan duramıyorum, inş bişi olmaz
ben de ne kadar boğaysam eksen kayıyo hala boğayım ahahakızlar panıge gerek yok, astrolog acıklama yaptı, hıcbır sekılde burclar degısemez dogum harıtası ınsanın dogdugu ana gore cıkıyo zaten bu ıslem bızı ılgılnedırmıyor, astronomı ıle ılgılenenlerın astrolojıyı hor gormek ıcın yaptıgı bır safsata dedıler. ıcımız rahat olsun balıklar balık kaldı :) ben kendımden bılıyorum mesela, hala balıgım yavv
canım benim inşallah müjdeli haberleri beraber verelim.bat 12 agustos ama bugün yumurtlama gibi belirtiler var anlamadım akıntı oldu yine
Ben de nereden baksan teraziyim. Bi fark olsa hissederim yani. İnsan gregor samsa misali bi sabah kalkıp birden başak olsa hissetmez mi? Derin fark var azizimkızlar panıge gerek yok, astrolog acıklama yaptı, hıcbır sekılde burclar degısemez dogum harıtası ınsanın dogdugu ana gore cıkıyo zaten bu ıslem bızı ılgılnedırmıyor, astronomı ıle ılgılenenlerın astrolojıyı hor gormek ıcın yaptıgı bır safsata dedıler. ıcımız rahat olsun balıklar balık kaldı :) ben kendımden bılıyorum mesela, hala balıgım yavv
Benimki kronik,antibiyotik hiç kullanmıyorum,bıraktığında tekrarladığı için kronik durumlarda faydası zaten yok. Bence ne olur ne olmaz kullanma. Bir de henüz ilk üç aydasın.Sinüzit oldum çok fena dr antibiyotik verdi korkuyorum açıkçası içiyorum mecburen ağrıdan duramıyorum, inş bişi olmaz
Benim de kronik ama klima çarptı artık dişlerime kadar vurdu ağrı, ağrıdan uyuyamadım geçen gece onun için mecbur kaldım nefret ediyorum bu durumdan...Benimki kronik,antibiyotik hiç kullanmıyorum,bıraktığında tekrarladığı için kronik durumlarda faydası zaten yok. Bence ne olur ne olmaz kullanma. Bir de henüz ilk üç aydasın.
Bu mevsimde akut sinüzit olmuşsan klimaya maruz kalmaktan olmuş olabilir? Çalıştığın ortamda mı maruz kalıyosun? Klimalı ortamda durmasan iyi olur,kuru hava sinüsleri mahveder.
Ben her gün aksatmadan burnuma tuzlu su çekerim, bu rutine devam edersen geçecektir, hem doluluk hissi ve başındaki zonklama için de anlık rahatlama sağlar. Su kaynatılıp ılınmış su olacak.
Süt ve çikolata gibi geniz akıntısını arttıracak besinleri düzelene kadar tüketme, bi de suya okaliptus yağı damlatarak buhar tedavisi yapabilirsin.
Ne içiyosun augmentin mi?Benim de kronik ama klima çarptı artık dişlerime kadar vurdu ağrı, ağrıdan uyuyamadım geçen gece onun için mecbur kaldım nefret ediyorum bu durumdan...
Ne içiyosun augmentin mi?
Bilirim ya çene ve kulaklar bile zonkluyo, geçmiş olsun. Ağrı devam ediyo mu şuan?
Ben kullanmıyorum ama sinüzit olduğu için augmentin olabilir diye düşündüm, b sınıfı olduğunu biliyorum ve hamilelere veriliyor.AUGMENTİN cok agır bır ılac hamıleye bunu verıyorlar mı kı, benım oglumun dıslerını sararttı kalıcı bıcımde, hamıleyken ıcersenız bebek dogdugunda dıslerınde kalıcı renk bozuklukları olma ıhtımalı cok yuksek. erkegı bıle bunyesı geuclu ıken mahvedıyor bu ılac hamıleyı ne yapmaz.
Benim aklımda 7 ağustos kalmış.Geçmiş olsun kızlar. Az önce aklıma geldi Arminin transferi bu aralardaydı sanki di mi, transfer oldu mu kiii
Evet bugün ikinci gün hemen kestiNe içiyosun augmentin mi?
Bilirim ya çene ve kulaklar bile zonkluyo, geçmiş olsun. Ağrı devam ediyo mu şuan?
2 dr a danıştım ama yine de korkuyor insan ilk 3 ayda olmasaydım daha rahat olurdum da işte...Ben kullanmıyorum ama sinüzit olduğu için augmentin olabilir diye düşündüm, b sınıfı olduğunu biliyorum ve hamilelere veriliyor.
Benim hamilelik yokken bile içmediğim ağır bir ilaçtı yapabilir bence de...AUGMENTİN cok agır bır ılac hamıleye bunu verıyorlar mı kı, benım oglumun dıslerını sararttı kalıcı bıcımde, hamıleyken ıcersenız bebek dogdugunda dıslerınde kalıcı renk bozuklukları olma ıhtımalı cok yuksek. erkegı bıle bunyesı geuclu ıken mahvedıyor bu ılac hamıleyı ne yapmaz.
Ben kullanmıyorum ama sinüzit olduğu için augmentin olabilir diye düşündüm, b sınıfı olduğunu biliyorum ve hamilelere veriliyor.
Geçmiş olsun kızlar. Az önce aklıma geldi Arminin transferi bu aralardaydı sanki di mi, transfer oldu mu kiii
Ben de hatırlayamadım, inşallah güzelce alır gelir bebişlerini7 sı degıl mıydı sankı
Ben de hatırlayamadım, inşallah güzelce alır gelir bebişlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?