Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım iş arkadaşımın da bebeği 1 hafta geriden gidiyordu, doktoru nesquik ve süt iç demiş, 1 hafta içinde çok çok iyi gelişti bebeği, denesen mi sende canım, doktoru önerdiği için, sonucunu çok iyi şekilde aldığı için, tüm hepsine şahit olduğum için rahatlıkla paylaşıyorum bu bilgiyi

Teşekkür ederim canım evet allah bidaha yaşatmasın o korkuyu

10.haftada bi garabetlik mi var acaba? 10.haftadan sonra içiniz daha rahat olsun diyolar hep. Önce ilk 6 hafta önemli diyolar, sonra 10 hafta. Sonra 12 olur o. Sonra 24. Ohooo bitmez bu 40 hafta kardeş.
Hakkaten ya sonuna kadar elimiz yüreğimizde olacak

sicak kumlardan merhabaaaa koca denize sokmuyor mikrop filan kaparmisim dusa götürüp getiriyor. hic bukadar iyi gelecegini sanmiyordum cok keyifli geçiyor koca pervane etrafımda . pazar donus net cekmiyor plajda evde zaten yok hepiniz iyisiniz mi guzel bacılarım

Bu durumu kullan Arminciğim:)) Klomen kullandım bu ay, pazartesi, çarşamba ve bugün kontrolüm vardı, yumurta çatlamış kendiliğinden, iğneye gerek kalmadı neyseki. Dün lambada yapmıştık, lambadaya devam sonra heyecanlı, keyifli bekleyişte sıra :))
Bence de denize, havuza girme kuzum, iyi yapıyor

Slm Arminim, iyi tatiller, güzelce güneşlen dinlen, manzaranın tadını çıkar, ama bence de girme denize, ben de doktora sormuştum transfer öncesi girebilir miyim diye, önermemişti. Bu sezon da böyle olsun artık napalımSeneye yazın inşallah minnaklarımızla gideriz

selam kızlar ben bi şey soracağım

ya normalde 23 temmuzda adet olmam gerekiyordu 21 temmuzda oldum 3 gün sürdü normalde 6 gün sürüyordu

şimdi dün bitti sağ kasığımda sanki yumurtlama ağrısı gibi ağrım var göğüslerim ağrıyor

neden olabilir sizce?

Tabiki böyle bi durumda hemen yerleşme kanamasını olduğuna inanmak isteriz :)
Kanaman normal miydi?

10.haftada bi garabetlik mi var acaba? 10.haftadan sonra içiniz daha rahat olsun diyolar hep. Önce ilk 6 hafta önemli diyolar, sonra 10 hafta. Sonra 12 olur o. Sonra 24. Ohooo bitmez bu 40 hafta kardeş.

işin özeti, 40 hafta diken üzerinde oturacaksın :) analıkkkk analıkkkk

yok canım iki üç aydır böyle ama göğüslerim sönerdi adetten sonra şimdi hala şiş ve ağrılı

kan degerlerın ıcın ılac kullanıyorsan adet suresını 7 gunden 1 gune kadar dusurebılıyor, kendımden bılıyorum, bu ay benım de adetım bır hafta erken geldı :) havalardandır dedık :) psıkolojımız de etkılıyor, en azından lambadalara erken baslayacaksın dıye kendımızı avutuyoruz :) canım ınsallah bu lambadalarda bebısıne kavusursun

Eee bu nesquik ile süt bizde içsek bizimde yumurtalarımızı büyütür mu acaba. Bebeği büyütürse yumurtayi hayli hayli :) denemek lazım.

Girme zaten denize iyi keyifler :)

Yerleşme de olabilir. Yumurtalar çatlamamışta olabilir. Benim adet günü 25 27 mm iki adet yumurtam vardı. Ve yumurtlamadan sonra kaşık ağrımda hala vardı göğüslerimde duyarlılıkta.

yok canım iki üç aydır böyle ama göğüslerim sönerdi adetten sonra şimdi hala şiş ve ağrılı
Aynısı bendede olmuştu. Tam süresinde regl olmadığın için göğüsler geçmiyor, sürmesi gereken süreden kısa olduğu için göğüslerin ağrı şiş oluyor. Bidahaki adette düzeliyor. İnşallah bidahakine adet olmazsın bebiş beklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…