- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #10.301
Açıkçası merak etmiyorum ve de sormadım. Sonuçta bilip ne yapacağım. Öyle de bekleyeceğim, böyle de.. Saat ikide endokrinde randevum var. o zamana kadar merak uyanırsa bende sorarım belki.. aslında sonuçları alıp Türkiye’deki doktoru da aramayı düşündüm.. ama uzaktan ne yapacak ki dedim vazgeçtim. Kafa karışıklığı sadece.. en iyisi beklemek sanki
Bende olumsuz giden durumlarda geleni karşılamam üzerine kurulu bir savunma mekanizması var. Nerede kazandığımı biliyorum ama daha önemlisi çok avantajını gördüm. Şu an Pazartesi kan testi Salı da kontrolü beklemek gerekiyor hemen kabul edip bekleme moduna geçerim. Ki şu an öyle yaptım. Öğrenmek istememiş olmam muhtemelen yapacak bir şey olmamasından canım.keske Turkıyedekı doktoru arasan canım tabı kı bısey yapamaz ama en azından ne olup bıttıgını ve bos yere mı uzuldugunu anlarsın, su an olup bıtenı ogrenmek anlamak, ıkınıc cougundakı hamılelıgınde en azından daha tecrubelı ve bılıgı olarak yoluna devam etmenı saglar, yasadıklarımızın hepsı bıreseyler ogrenmemız ve bır daha dıkkatlı olmamız ıcın bır tecrube canım benım. sen su an moral bozuklugu ıle herseye bosvermıs gıbı bır ruh halındesın sankı, anlıyorum bıtkınsın belkı ama, turk doktorundan da bılgı al bence ımkanın varsa canım
Geçmiş olsun mevlam korusunDaha iyiyim çok şükür gece yatamadım çok etkilendim inşallah bunla gelmiş geçmiş olur
Bende olumsuz giden durumlarda geleni karşılamam üzerine kurulu bir savunma mekanizması var. Nerede kazandığımı biliyorum ama daha önemlisi çok avantajını gördüm. Şu an Pazartesi kan testi Salı da kontrolü beklemek gerekiyor hemen kabul edip bekleme moduna geçerim. Ki şu an öyle yaptım. Öğrenmek istememiş olmam muhtemelen yapacak bir şey olmamasından canım.
Teşekkürler canım salı gününe kadar sakince beklemekten başka yapacak bir şey yok. Şu an kontrole gittiğim doktor tüp bebek doktorum değil, riskli gebeliklere bakıyor, hamileliğin 3. - 6. ayındaki detaylı ultrasonları çekip kontrolleri yapıyor. Uzun uzun baktı zaten.. bugün insülin başlayacaktım, endokrin randevum vardı. Başlamasam mı diye konuşuldu, bir hafta geriden gidiyor demiş, başlanacak Salı günü duruma göre kesilecek ya da devam edilecek dedi diyabet hemşiresi. Bekliyoruz bakalım..1 hafta oldu girmeyeli kızlar. Umarım iyisinizdir. 2-3 gün deniz kenarına gittik, dün çay kahve limitini aşmışım biraz dalıp, biraz da yoruldum galiba tansiyonu oynak. Ama dinlendim, kafam dağıldı, herhalde bu hepsinden iyi bir hormon salgılatır bebeye, öyle umuyorum. Benimkinin cinsiyeti belli değil, bu ptesi büyük ihtimal belli olacak. Kız gibi görünüyor ama daha erken demişti doktor bir hafta önce, ama zaten önce hepsi kız gibi görünüyor, ilerki haftalarda ultrason sürprizi yapanlar erkek oluyor o yüzden kendimi iki fikre de alıştırmadım. Bekliyorum. Sağlıklı olduğunu yine duyayım da.
M mutina hayırlı uğurlu olsun canım. Kimsenin hamileliği birbirine benzemiyor işte, seninkinin yerleşmesi epey kanamalı olmuş anlaşılan. Allah tamamına erdirsin.
cilekliturta_33 geçmiş olsun. Kanama nedir bilirim malum. Bende de en son 10.haftada olmuştu. Kanama alanı gözükmediyse tahriş ya da damar vs. olabilir evet. Son olsun inşallah.
panic_attack yeri gelmişken, önceki sene Otizm vakfıyla bir çalışma içinde olmuştuk. Derneğin başındaki beyfendi ki kendisi otizmli bir kız çocuğu babası idi, genetik faktörlerin belirleyici olduğunu söylemişti. Hangi genin nasıl bir mutasyona hangi aşamada uğradığı tam tespit edilmemişti, detayları hatırlamıyorum şimdi, ama birçok gelişim bozukluğunun, nörolojik aksamanın otizm sanıldığı konusu geçmişti. Yani genetik ve doğuştan olduğu, yetiştirilmeyle çok alakası olmadığı vurgulanmıştı. Daha detay hatırlamıyorum kafa karıştırmayayım şimdi.
dennisgo canım benim, sen de benim gibisin anlaşılan kriz durumlarında. Zaten orada muayeneler daha seyrek bir de doktorlar ketum, senden öğrendiğimiz üzere, haklısın beklemekten başka çare yok. Kalp oluşmuş ve atmaya başlamış ya, bence o önemli bir eşik. İnşallah dirençli çıkar yavru, salı gününü bekleyeceğiz. Bol şans. Benim yeni doktorum tüp bebek doktorlarını biraz ezberci ve evhamlı buluyor, baa verilen kan sulandırıcıları falan kesti. Belki seninkiler gerçekten öyledir ha? İşi biraz doğaya bırakmak en iyisi, bekleyelim görelim.
ve son olarak @Armin transfer tarihi belli oldu mu canısı?
Pozitif düşünmüyorum belki ama negatif de değilim canım. Bence pazartesi test yapılıp Salı günü tekrar kontrol edilecek olması eğer geç tutunma ise toparlamak için yeterli bir süre. Hala düzelmiyorsa, zaten sorun vardır ona da yapacak bir şey yok yolumuza devam edeceğiz..sen kendın ıcın en ıyısını bılırsın canım benım. bır tek sunu ısterım kı, o bekleme modunda kotu dusunme, senın pozıtıf olmandan guc alarak bugune kadar calıstı durdu yavrucak, belkı mınnak, belkı gec yerlestı annesı, usudu dondu soguklarda, ona guzel haberlerını alana kadar yıne pozıtıf ve guclu duygularını yolla denızım.
Teşekkür ederim amin Meryemcim, inşallah sağlıkla hayırlısıyla sonu da güzel olur1 hafta oldu girmeyeli kızlar. Umarım iyisinizdir. 2-3 gün deniz kenarına gittik, dün çay kahve limitini aşmışım biraz dalıp, biraz da yoruldum galiba tansiyonu oynak. Ama dinlendim, kafam dağıldı, herhalde bu hepsinden iyi bir hormon salgılatır bebeye, öyle umuyorum. Benimkinin cinsiyeti belli değil, bu ptesi büyük ihtimal belli olacak. Kız gibi görünüyor ama daha erken demişti doktor bir hafta önce, ama zaten önce hepsi kız gibi görünüyor, ilerki haftalarda ultrason sürprizi yapanlar erkek oluyor o yüzden kendimi iki fikre de alıştırmadım. Bekliyorum. Sağlıklı olduğunu yine duyayım da.
M mutina hayırlı uğurlu olsun canım. Kimsenin hamileliği birbirine benzemiyor işte, seninkinin yerleşmesi epey kanamalı olmuş anlaşılan. Allah tamamına erdirsin.
cilekliturta_33 geçmiş olsun. Kanama nedir bilirim malum. Bende de en son 10.haftada olmuştu. Kanama alanı gözükmediyse tahriş ya da damar vs. olabilir evet. Son olsun inşallah.
panic_attack yeri gelmişken, önceki sene Otizm vakfıyla bir çalışma içinde olmuştuk. Derneğin başındaki beyfendi ki kendisi otizmli bir kız çocuğu babası idi, genetik faktörlerin belirleyici olduğunu söylemişti. Hangi genin nasıl bir mutasyona hangi aşamada uğradığı tam tespit edilmemişti, detayları hatırlamıyorum şimdi, ama birçok gelişim bozukluğunun, nörolojik aksamanın otizm sanıldığı konusu geçmişti. Yani genetik ve doğuştan olduğu, yetiştirilmeyle çok alakası olmadığı vurgulanmıştı. Daha detay hatırlamıyorum kafa karıştırmayayım şimdi.
dennisgo canım benim, sen de benim gibisin anlaşılan kriz durumlarında. Zaten orada muayeneler daha seyrek bir de doktorlar ketum, senden öğrendiğimiz üzere, haklısın beklemekten başka çare yok. Kalp oluşmuş ve atmaya başlamış ya, bence o önemli bir eşik. İnşallah dirençli çıkar yavru, salı gününü bekleyeceğiz. Bol şans. Benim yeni doktorum tüp bebek doktorlarını biraz ezberci ve evhamlı buluyor, baa verilen kan sulandırıcıları falan kesti. Belki seninkiler gerçekten öyledir ha? İşi biraz doğaya bırakmak en iyisi, bekleyelim görelim.
Sonunda bi yorum alabildik sanki bi hafta geriden gidiyor demiş dimi doğru anladım? Eğer sorun sadece buysa zaten geç döllendiğini kan tahlilinden biliyorduk. Belki tahmin edilenden bi hafta küçüktür o kadar. Ne bileyim elimizde çok bilgi yok, biraz daha beklemek gerekecek evet, bu bebek seni çok bekletti inşallah sonu çok güzel olsunTeşekkürler canım salı gününe kadar sakince beklemekten başka yapacak bir şey yok. Şu an kontrole gittiğim doktor tüp bebek doktorum değil, riskli gebeliklere bakıyor, hamileliğin 3. - 6. ayındaki detaylı ultrasonları çekip kontrolleri yapıyor. Uzun uzun baktı zaten.. bugün insülin başlayacaktım, endokrin randevum vardı. Başlamasam mı diye konuşuldu, bir hafta geriden gidiyor demiş, başlanacak Salı günü duruma göre kesilecek ya da devam edilecek dedi diyabet hemşiresi. Bekliyoruz bakalım..
Bilmiyorum canım yaşayıp göreceğiz. Ama kan testine bakıp bir hafta geriden geliyor diyor da keseye bakıp diyemiyor mu? Dün geriden geliyor kalp yavaş atıyor ama bekleyelim demedi. Sonuçta bir yargıya varmayıp testi de ultrasonu da tekrarlaması iyi bir şey ama benim bebeye çok iş düşüyor güzel şeyler duyabilmemiz içinSonunda bi yorum alabildik sanki bi hafta geriden gidiyor demiş dimi doğru anladım? Eğer sorun sadece buysa zaten geç döllendiğini kan tahlilinden biliyorduk. Belki tahmin edilenden bi hafta küçüktür o kadar. Ne bileyim elimizde çok bilgi yok, biraz daha beklemek gerekecek evet, bu bebek seni çok bekletti inşallah sonu çok güzel olsun
Çok teşekkür ederim aminnnçok geçmiş olsun Rabbim size bağışlasın inşallah aminnn
Sağol canım amin Allah’a emanetGeçmiş olsun mevlam korusun
İyiyim çok şükür sürekli yatıyorum insan çok etkileniyor her WC gidiş korkuyla Allah’a sığınıyorumaa canım gecmıs olsun, allah korusun, cok korkmussundur, allah bır daha yasatmasın. ınsallah sımdı hersey yolundadır. dualarımız tum hamıslerımızın saglıkla yavrularına kavusması ıcın canım.
İyi olmana sevindim tatil iyi gelmez mi hiç seneye bebeğinle gitmek nasip olur inşallah canım benimde 10.hafta ve sen geldin aklıma bayrama denk gelmişti bide ,inşallah devamı gelmez bakalım sağol kendine iyi bak kuzum1 hafta oldu girmeyeli kızlar. Umarım iyisinizdir. 2-3 gün deniz kenarına gittik, dün çay kahve limitini aşmışım biraz dalıp, biraz da yoruldum galiba tansiyonu oynak. Ama dinlendim, kafam dağıldı, herhalde bu hepsinden iyi bir hormon salgılatır bebeye, öyle umuyorum. Benimkinin cinsiyeti belli değil, bu ptesi büyük ihtimal belli olacak. Kız gibi görünüyor ama daha erken demişti doktor bir hafta önce, ama zaten önce hepsi kız gibi görünüyor, ilerki haftalarda ultrason sürprizi yapanlar erkek oluyor o yüzden kendimi iki fikre de alıştırmadım. Bekliyorum. Sağlıklı olduğunu yine duyayım da.
İyi olmana sevindim tatil iyi gelmez mi hiç seneye bebeğinle gitmek nasip olur inşallah canım benimde 10.hafta ve sen geldin aklıma bayrama denk gelmişti bide ,inşallah devamı gelmez bakalım sağol kendine iyi bak kuzum
Kuzuum geçmiş olsun şifa ile çık inşallah. Var mı ağrı sızı?Vefalı kuzum ya hiccc atlamaz masallah. Ben hastanedeyim kuzum, dün ameliyat oldum, çapraz bagim kopukmuş meğer.
Kuzuum geçmiş olsun şifa ile çık inşallah. Var mı ağrı sızı?
Ya iğne bile fayda etmedi demek. :/ ama geçicek biraz zaman..❤Olmaz mi hiç uyumadan oldu sabah, morfinli iğneler vs anlık rahatlattı
Ya iğne bile fayda etmedi demek. :/ ama geçicek biraz zaman..❤
Geçmiş olsunVefalı kuzum ya hiccc atlamaz masallah. Ben hastanedeyim kuzum, dün ameliyat oldum, çapraz bagim kopukmuş meğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?