- Konu Sahibi panic_attack
- #10.321
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versinOlmaz mi hiç uyumadan oldu sabah, morfinli iğneler vs anlık rahatlattı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versinOlmaz mi hiç uyumadan oldu sabah, morfinli iğneler vs anlık rahatlattı
Canım iş arkadaşımın da bebeği 1 hafta geriden gidiyordu, doktoru nesquik ve süt iç demiş, 1 hafta içinde çok çok iyi gelişti bebeği, denesen mi sende canım, doktoru önerdiği için, sonucunu çok iyi şekilde aldığı için, tüm hepsine şahit olduğum için rahatlıkla paylaşıyorum bu bilgiyiTeşekkürler canım salı gününe kadar sakince beklemekten başka yapacak bir şey yok. Şu an kontrole gittiğim doktor tüp bebek doktorum değil, riskli gebeliklere bakıyor, hamileliğin 3. - 6. ayındaki detaylı ultrasonları çekip kontrolleri yapıyor. Uzun uzun baktı zaten.. bugün insülin başlayacaktım, endokrin randevum vardı. Başlamasam mı diye konuşuldu, bir hafta geriden gidiyor demiş, başlanacak Salı günü duruma göre kesilecek ya da devam edilecek dedi diyabet hemşiresi. Bekliyoruz bakalım..
Teşekkür ederim canım evet allah bidaha yaşatmasın o korkuyucilekliturta_33
Canım geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Çok korkmussundur. Dikkat et kendine.
@dennisgo
Canim inşallah o piti piti atan kalp salı gününe kadar hizli bir ritme kavusur ve uyuz doktorları şok eder. Rabbim büyük sana da bir mucize göstersin inşallah.
Hakkaten ya sonuna kadar elimiz yüreğimizde olacak10.haftada bi garabetlik mi var acaba? 10.haftadan sonra içiniz daha rahat olsun diyolar hep. Önce ilk 6 hafta önemli diyolar, sonra 10 hafta. Sonra 12 olur o. Sonra 24. Ohooo bitmez bu 40 hafta kardeş.
Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşmen dileğiyleVefalı kuzum ya hiccc atlamaz masallah. Ben hastanedeyim kuzum, dün ameliyat oldum, çapraz bagim kopukmuş meğer.
Slm Arminim, iyi tatiller, güzelce güneşlen dinlen, manzaranın tadını çıkar, ama bence de girme denize, ben de doktora sormuştum transfer öncesi girebilir miyim diye, önermemişti. Bu sezon da böyle olsun artık napalımSeneye yazın inşallah minnaklarımızla giderizsicak kumlardan merhabaaaa koca denize sokmuyor mikrop filan kaparmisim dusa götürüp getiriyor. hic bukadar iyi gelecegini sanmiyordum cok keyifli geçiyor koca pervane etrafımda . pazar donus net cekmiyor plajda evde zaten yok hepiniz iyisiniz mi guzel bacılarım
Tabiki böyle bi durumda hemen yerleşme kanamasını olduğuna inanmak isteriz :)selam kızlar ben bi şey soracağım
ya normalde 23 temmuzda adet olmam gerekiyordu 21 temmuzda oldum 3 gün sürdü normalde 6 gün sürüyordu
şimdi dün bitti sağ kasığımda sanki yumurtlama ağrısı gibi ağrım var göğüslerim ağrıyor
neden olabilir sizce?
evet canım normal adet kanaması gibiydiTabiki böyle bi durumda hemen yerleşme kanamasını olduğuna inanmak isteriz :)
Kanaman normal miydi?
Hamilelik yoksa bir çok sebebi olabilir. İlk defa mı 6 günden az sürdüevet canım normal adet kanaması gibiydi
yok canım iki üç aydır böyle ama göğüslerim sönerdi adetten sonra şimdi hala şiş ve ağrılıHamilelik yoksa bir çok sebebi olabilir. İlk defa mı 6 günden az sürdü
Geçmiş olsun mevlam şifa versinVefalı kuzum ya hiccc atlamaz masallah. Ben hastanedeyim kuzum, dün ameliyat oldum, çapraz bagim kopukmuş meğer.
10.haftada bi garabetlik mi var acaba? 10.haftadan sonra içiniz daha rahat olsun diyolar hep. Önce ilk 6 hafta önemli diyolar, sonra 10 hafta. Sonra 12 olur o. Sonra 24. Ohooo bitmez bu 40 hafta kardeş.
Vefalı kuzum ya hiccc atlamaz masallah. Ben hastanedeyim kuzum, dün ameliyat oldum, çapraz bagim kopukmuş meğer.
yok canım iki üç aydır böyle ama göğüslerim sönerdi adetten sonra şimdi hala şiş ve ağrılı
Canım iş arkadaşımın da bebeği 1 hafta geriden gidiyordu, doktoru nesquik ve süt iç demiş, 1 hafta içinde çok çok iyi gelişti bebeği, denesen mi sende canım, doktoru önerdiği için, sonucunu çok iyi şekilde aldığı için, tüm hepsine şahit olduğum için rahatlıkla paylaşıyorum bu bilgiyi
sicak kumlardan merhabaaaa koca denize sokmuyor mikrop filan kaparmisim dusa götürüp getiriyor. hic bukadar iyi gelecegini sanmiyordum cok keyifli geçiyor koca pervane etrafımda . pazar donus net cekmiyor plajda evde zaten yok hepiniz iyisiniz mi guzel bacılarım
selam kızlar ben bi şey soracağım
ya normalde 23 temmuzda adet olmam gerekiyordu 21 temmuzda oldum 3 gün sürdü normalde 6 gün sürüyordu
şimdi dün bitti sağ kasığımda sanki yumurtlama ağrısı gibi ağrım var göğüslerim ağrıyor
neden olabilir sizce?
Aynısı bendede olmuştu. Tam süresinde regl olmadığın için göğüsler geçmiyor, sürmesi gereken süreden kısa olduğu için göğüslerin ağrı şiş oluyor. Bidahaki adette düzeliyor. İnşallah bidahakine adet olmazsın bebiş beklersinyok canım iki üç aydır böyle ama göğüslerim sönerdi adetten sonra şimdi hala şiş ve ağrılı