1 hafta oldu girmeyeli kızlar. Umarım iyisinizdir. 2-3 gün deniz kenarına gittik, dün çay kahve limitini aşmışım biraz dalıp, biraz da yoruldum galiba tansiyonu oynak. Ama dinlendim, kafam dağıldı, herhalde bu hepsinden iyi bir hormon salgılatır bebeye, öyle umuyorum. Benimkinin cinsiyeti belli değil, bu ptesi büyük ihtimal belli olacak. Kız gibi görünüyor ama daha erken demişti doktor bir hafta önce, ama zaten önce hepsi kız gibi görünüyor, ilerki haftalarda ultrason sürprizi yapanlar erkek oluyor o yüzden kendimi iki fikre de alıştırmadım. Bekliyorum. Sağlıklı olduğunu yine duyayım da.
M mutina hayırlı uğurlu olsun canım. Kimsenin hamileliği birbirine benzemiyor işte, seninkinin yerleşmesi epey kanamalı olmuş anlaşılan. Allah tamamına erdirsin.
cilekliturta_33 geçmiş olsun. Kanama nedir bilirim malum. Bende de en son 10.haftada olmuştu. Kanama alanı gözükmediyse tahriş ya da damar vs. olabilir evet. Son olsun inşallah.
panic_attack yeri gelmişken, önceki sene Otizm vakfıyla bir çalışma içinde olmuştuk. Derneğin başındaki beyfendi ki kendisi otizmli bir kız çocuğu babası idi, genetik faktörlerin belirleyici olduğunu söylemişti. Hangi genin nasıl bir mutasyona hangi aşamada uğradığı tam tespit edilmemişti, detayları hatırlamıyorum şimdi, ama birçok gelişim bozukluğunun, nörolojik aksamanın otizm sanıldığı konusu geçmişti. Yani genetik ve doğuştan olduğu, yetiştirilmeyle çok alakası olmadığı vurgulanmıştı. Daha detay hatırlamıyorum kafa karıştırmayayım şimdi.
dennisgo canım benim, sen de benim gibisin anlaşılan kriz durumlarında. Zaten orada muayeneler daha seyrek bir de doktorlar ketum, senden öğrendiğimiz üzere, haklısın beklemekten başka çare yok. Kalp oluşmuş ve atmaya başlamış ya, bence o önemli bir eşik. İnşallah dirençli çıkar yavru, salı gününü bekleyeceğiz. Bol şans. Benim yeni doktorum tüp bebek doktorlarını biraz ezberci ve evhamlı buluyor, baa verilen kan sulandırıcıları falan kesti. Belki seninkiler gerçekten öyledir ha? İşi biraz doğaya bırakmak en iyisi, bekleyelim görelim.
ve son olarak @Armin transfer tarihi belli oldu mu canısı?