- Konu Sahibi panic_attack
- #10.361
İnşallah öyledir yaNormal. 7.hafta gelişimin en hızlı olduğu dönemmiş. Benim de olmuştu kasıkta ve göbek deliği altında tuhaf bi ağrı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledir yaNormal. 7.hafta gelişimin en hızlı olduğu dönemmiş. Benim de olmuştu kasıkta ve göbek deliği altında tuhaf bi ağrı.
Umarım canım.. hamilelik hormonları yeterince yüksek değil diyerek umudumu kırdı. Ama testi tekrar edip tekrar kontrol dediği için de bir umut var diye düşündüm. Salı günü göreceğiz bakalım..@cilekliturta_33
Canım geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Çok korkmussundur. Dikkat et kendine.
dennisgo
Canim inşallah o piti piti atan kalp salı gününe kadar hizli bir ritme kavusur ve uyuz doktorları şok eder. Rabbim büyük sana da bir mucize göstersin inşallah.
Gelmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin umarımVefalı kuzum ya hiccc atlamaz masallah. Ben hastanedeyim kuzum, dün ameliyat oldum, çapraz bagim kopukmuş meğer.
Süt her gün içiyorum zAten ama nesquik içmiyordum onu da eklerim süte, kaybedecek neyim var ki :) teşekkür ederim canım paylaştığın için..Canım iş arkadaşımın da bebeği 1 hafta geriden gidiyordu, doktoru nesquik ve süt iç demiş, 1 hafta içinde çok çok iyi gelişti bebeği, denesen mi sende canım, doktoru önerdiği için, sonucunu çok iyi şekilde aldığı için, tüm hepsine şahit olduğum için rahatlıkla paylaşıyorum bu bilgiyi
İyi eğlenceler canım.. denizsiz, sıcak kumlarda, bol koca ilgisi ile geçen bu tatilinde..sicak kumlardan merhabaaaa koca denize sokmuyor mikrop filan kaparmisim dusa götürüp getiriyor. hic bukadar iyi gelecegini sanmiyordum cok keyifli geçiyor koca pervane etrafımda . pazar donus net cekmiyor plajda evde zaten yok hepiniz iyisiniz mi guzel bacılarım
Ben her transferden sonra patates kızartması yiyorum :) gelenek haline geldi..Ben dayanamayıp hamburgerle kızarmış pattis yemiştim bikere,mmmm nefisti! Ama yanında ayran içtim. Gazlı içecekleri ve paketlenmiş her türlü gıdayı tüketmemeye çalış. Çok yağlı şekerli tuzlu tüketme.
Çok da abartmamak lazım canımın çektiğini yiyorum ama vücuduma hiçbi faydası olmayacak bişeyi de asla yemem. Abur cubur hiç yemiyorum
Ben fırında hiç yağ koymadan yapıyorum. Kızartmadan farkı olmuyor.. onu da şeker normalse en fazla 120 gr giyebiliyorum..Evet cips filan yeme.Patatesi haşlayıp baharatlayıp yesen mutlu etmez mi? :)
Etmezse çook nadir kızartabilirsin tabi.
Çok severim ama bu aralar bulantıdan aklıma gelmiyo.Ben her transferden sonra patates kızartması yiyorum :) gelenek haline geldi..
Çorba zaten ne kadar tutacak ki? Ama peynir yoğurt yiyebilmek güzel sonuçta protein seni uzun süre tok tutar ve sanırım bulantıya da iyi geliyor.Çok severim ama bu aralar bulantıdan aklıma gelmiyo.
Ana yemek yiyemiyorum hep bi atıştırma hali.
Bugün haşlanmış patates yedim, 2 saat sonra acıktım çorba içtim. Şuan evrende yemek istediğim hiçbişey yok, öyle bi iştahsızlık :)
İyi ki peynir ve yoğurt var,hiçbişey yiyemesem de onları hep yiyorum
Çok severim ama bu aralar bulantıdan aklıma gelmiyo.
Ana yemek yiyemiyorum hep bi atıştırma hali.
Bugün haşlanmış patates yedim, 2 saat sonra acıktım çorba içtim. Şuan evrende yemek istediğim hiçbişey yok, öyle bi iştahsızlık :)
İyi ki peynir ve yoğurt var,hiçbişey yiyemesem de onları hep yiyorum
Benim de 9. haftada başladı. Öncesinde koku hassasiyeti dışında bişey yoktu. Bi ay boyunca bulandı ve artık gidiyo sanırım.Aynı durumdayım son birkaç gündür. Ana yemekle bağım kesildi. Kahvaltı, pattis, çorba, ayran, sandviç çay takılıyorum. Bulantım yok diyodum ya. Hay ben o ağzımı! 10.haftada bulantı mı başlar yaa. Neyse ki aşırı değil. Diş fırçalama esnası hariç henüz öğürmedim.
Benim de 9. haftada başladı. Öncesinde koku hassasiyeti dışında bişey yoktu. Bi ay boyunca bulandı ve artık gidiyo sanırım.
Ben de hiç öğürmedim , iştahım çok azaldı o kadar. Omega 3 içmeye başladıktan sonra iki gün tarifsiz bulantı yaşadım ve kestim, kesince düzeldim. Bulantı varken omega 3 tetiklermiş, bu önemli bilgiyi de araya serpiştireyim.Bulantılar geçene kadar içilmese iyiyimiş yani. Doktor da bana iyi de sen bana midem bulanıyo demedin ki dedi. Ben de bulantı ilacı filan içmeye niyetim olmadığından söylemeye gerek duymamıştım
Ben ilk üç ayı -1 kiloyla kapadım. Ama zaten Ocak ayında sigarayı bıraktıktan sonra 7 kilo almıştım,o nedenle hamile kaldığım kilom ideal kilom değildi. Senelerdir 57 kiloya sabitlenmiş şekilde mutlu mesut yaşarken şuan 63kiloyum. Boyum 175, şuan indeksim iyi. Bakalım ilerki aylarda ne olucak.Hmm demek ki benim doktor da ondan omega 3'e hemen başlama dedi.
Ben de veririm yakında kilo. 51 ölçtü en son. Gayet güzel dedi doktor. İlk 3 ay kilo alma dedi. Totalde kaç kilo alacam neye benzeyecem 9.ayda çok merak ediyorum.
Benim de bir arkadaşımın önerilerini olduğu gibi iletiyorumailesinde çatlama hep olduğu halde kendisi bolca kilo almasına rağmen hiç çatlamamışHafiften çıkmaya başladı benim de göbek. Lierac diye bi çatlak önleyici jel varmış pek övmüşler. Ondan sipariş ettim. Başlarım sürmeye. Normalde her duş sonrası bebe yağı kullanırdım zaten ama bu daha iyi deyolaa. selozy
beraber ovulasyon yapiyorduk simdi hamilesin ne guzel bizede nasip olur insallah sende hayirlisiyla cok saglikli bi gebelik gecirip kucagina alirsin insallahBenim de 9. haftada başladı. Öncesinde koku hassasiyeti dışında bişey yoktu. Bi ay boyunca bulandı ve artık gidiyo sanırım.
Ben de hiç öğürmedim , iştahım çok azaldı o kadar. Omega 3 içmeye başladıktan sonra iki gün tarifsiz bulantı yaşadım ve kestim, kesince düzeldim. Bulantı varken omega 3 tetiklermiş, bu önemli bilgiyi de araya serpiştireyim.Bulantılar geçene kadar içilmese iyiyimiş yani. Doktor da bana iyi de sen bana midem bulanıyo demedin ki dedi. Ben de bulantı ilacı filan içmeye niyetim olmadığından söylemeye gerek duymamıştım
Aa çok mutlu oldum teşekkür ederim ankacımberaber ovulasyon yapiyorduk simdi hamilesin ne guzel bizede nasip olur insallah sende hayirlisiyla cok saglikli bi gebelik gecirip kucagina alirsin insallah
bata gun sayiyorum doktor muayenesi hormon testleri falan normal cikinca icim rahatladi bu ay kafam cok rahat kismet gerisi insallah gebelikte de pesinizden gelip sizin tecrubelerinizden yararlanirim yineAa çok mutlu oldum teşekkür ederim ankacım
Umarım sen de en yakın zamanda isteğine kavuşursun. Nasıl gidiyo?
Eşin de test yaptırdı mı? Olmaması için sebep yok o zaman umarım çabucak olurbata gun sayiyorum doktor muayenesi hormon testleri falan normal cikinca icim rahatladi bu ay kafam cok rahat kismet gerisi insallah gebelikte de pesinizden gelip sizin tecrubelerinizden yararlanirim yine
amin canim insallah evet ikimizdede bi sorun yok cok sukurEşin de test yaptırdı mı? Olmaması için sebep yok o zaman umarım çabucak olur