• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dennisgo dennisgo Denizciğim kahraman embriyon doktorunu şaşırtır ve bugün güzel haberlerini alırız umarım
cilekliturta_33 cilekliturta_33 çok çok geçmiş olsun, bir daha yaşanmadan sağlıkla ilerlesin hamileliğin
Bugünlük pek şaşırtamamış kuzum.. Salı’ya kadar vakti var ama.. hamilelik hormonları çok yüksek değil, Pazartesi tekrar kan vermemi istemiş, Salı öğlen de randevum var tekrar bakacak. Bu sağlıksız bir hamilelikse de geç tutunmaya bağlı bir şeyse de Pazartesi sonuca göre anlaşılır muhtemelen. Salı günü de durum netleşir artık.

Bugünlük pek şaşırtamamış kuzum.. Salı’ya kadar vakti var ama.. hamilelik hormonları çok yüksek değil, Pazartesi tekrar kan vermemi istemiş, Salı öğlen de randevum var tekrar bakacak. Bu sağlıksız bir hamilelikse de geç tutunmaya bağlı bir şeyse de Pazartesi sonuca göre anlaşılır muhtemelen. Salı günü de durum netleşir artık.
kaç çıkmış beta

hayırlısı kuzu progesteron kaç ki acabası? inşallahh güçlenir kahraman embriyoo

hayırlısı kuzu progesteron kaç ki acabası? inşallahh güçlenir kahraman embriyoo
Açıkçası merak etmiyorum ve de sormadım. Sonuçta bilip ne yapacağım. Öyle de bekleyeceğim, böyle de.. Saat ikide endokrinde randevum var. o zamana kadar merak uyanırsa bende sorarım belki.. aslında sonuçları alıp Türkiye’deki doktoru da aramayı düşündüm.. ama uzaktan ne yapacak ki dedim vazgeçtim. Kafa karışıklığı sadece.. en iyisi beklemek sanki

kaç çıkmış beta
Sormadım kuzum. ben böyle şüpheli durumlar yaşanınca kapatıyorum kendimi sanırım.. şu an hiç merak etmiyorum cidden.. Türkiye de böyle değildi çünkü tahlillere sen internetten baktığın için direk görüyorsun ve yorumluyorsun. Burada doktora gidiyor sadece doktor görüyor dosyana girip.. ondan alman gerekiyor. Öğleden sonra başka doktorda randevum var ona sorabilirim ama dediğim gibi bilip ne yapacağım ki, yine bekleyeceğim yine bekleyeceğim. Salı günü doktor hem kan testlerini, hem ultrasonda son durumu açıklar yolumuza devam ederiz diyorum.

Sağol canım ya çok korkuttu şimdilik pembe azıcık,iğneyi de 3 tane bulduk bakalım anneme geldim yatıyorum biyerde okudum rahim grnişlerken Kılcal damar kanama yapıyormuş bide coraspin içince çoğaltmış olabilir
Çok geçmiş olsun kılcal damarlara bağlı olmuş olabilir. Korkuttu sizi tabi. Neyse ki iyiymiş hep iyi olsun :)

Açıkçası merak etmiyorum ve de sormadım. Sonuçta bilip ne yapacağım. Öyle de bekleyeceğim, böyle de.. Saat ikide endokrinde randevum var. o zamana kadar merak uyanırsa bende sorarım belki.. aslında sonuçları alıp Türkiye’deki doktoru da aramayı düşündüm.. ama uzaktan ne yapacak ki dedim vazgeçtim. Kafa karışıklığı sadece.. en iyisi beklemek sanki
prg sonucun bilgi verebilirdi ondan sordum neyse sen merak etmiyosan sıkıntı yok sen iyi ol da

Sormadım kuzum. ben böyle şüpheli durumlar yaşanınca kapatıyorum kendimi sanırım.. şu an hiç merak etmiyorum cidden.. Türkiye de böyle değildi çünkü tahlillere sen internetten baktığın için direk görüyorsun ve yorumluyorsun. Burada doktora gidiyor sadece doktor görüyor dosyana girip.. ondan alman gerekiyor. Öğleden sonra başka doktorda randevum var ona sorabilirim ama dediğim gibi bilip ne yapacağım ki, yine bekleyeceğim yine bekleyeceğim. Salı günü doktor hem kan testlerini, hem ultrasonda son durumu açıklar yolumuza devam ederiz diyorum.
umarım bugün güzel haberler duyarsın canım

Canım
Randevu saatinde giremedik, kalabalıktı biraz. İyi şeyler duymadık. Kalp atışını beğenmedi doktor ve çok da sağlıklı görmedi. Sonradan düzelebilir ama çok da beklemiyorum dedi. Önce haftaya Salı görelim dedi. Sonra kan verdim. Yarın sonuca göre ne yapacağımıza karar verecek

yenı gırdım nasıl gectı gorusmen dıye merak ettıgımden. canım kalp atısını duydun belkı makıensınde falan sıkıntı vardır ne demek kı begnememek, bazı doktorlar cok moral bozucu olumsuz olabılıyor, salıya kadar bı zaman tanıdıysa haftasıyla uyumu yakalmadı mı dıye bekleyecek buyuk ıhtımal, olumlu dusun ne olur vucuduna olumlu enerjılerı cek, su an nasıl bır stresle bekledıgını ve bu haftanın cok zor gececegını bılıyorum ve anlıyorum, ama kalp atısını duydun, o sese tutunarak dua et olumlama yap, bızler de senın ıcın dua edıyoruz esin de sen de EL MÜBDİ esmasını hergun oku 56 kere oku en az. allah yavrunun buyumesını hızlandırıp sana bagıslayacaktır emınım ben.

Kızlar kanamam oldu hastanedeyim ,çok şükür bebek iyi kalp atışını duyduk
Otururken birden içimden bişey boşaldı WC ye gittim kan ,peçeteye siliyorum devamı geliyor doktoru aradım hastaneye git geliyorum dedi ömrümden ömür gitti doktor baktı bebek iyi kanama alanı yok bişey bulamayınca jelden olabilir dedi şimdi serum takıldı bulunmayan bi iğne proluton onu başka hastadan buldu eşim almaya gitti onu yapacaklar çok korktuk çok ,rabbim kimseye yaşatmasın inşallah devamı gelmez allah yavrularımızı korusun dua edin kızlar
çok geçmiş olsun Rabbim size bağışlasın inşallah aminnn :dua::dua::dua:

Canım
Randevu saatinde giremedik, kalabalıktı biraz. İyi şeyler duymadık. Kalp atışını beğenmedi doktor ve çok da sağlıklı görmedi. Sonradan düzelebilir ama çok da beklemiyorum dedi. Önce haftaya Salı görelim dedi. Sonra kan verdim. Yarın sonuca göre ne yapacağımıza karar verecek
geçmiş olsun Rabbim size bağışlasın inşallah aminnn :dua: :dua: :dua:

Umarım düzelir canım. Doktorumuz değişti ilk kez tanıştık ama benim de ilk tepkim böyleydi. Bu kadar sert olmaya gerek yok insan azıcık topu yumuşatır dedim çıktıktan sonra. Eşim de belki bu mevcut durumun yumuşatılmış halidir dedi. Gerçekten çok uzun baktı, tekrar tekrar benzer şeyler konuşuldu. Ama özet kalp atışını beğenmedim, beklediğimiz gibi değil oldu. Beta hcg, progestan ve kan uyuşmazlığı testleri istemiş. Yarın haberleşeceğiz bakalım

doktorlar, bazı seyler bekledıklerınden ters gıderse hastalar onlara hesap sormasın dıye sanırım hep daha kotusunu soyleyıp ınsanların umıtlerını köreltiyorlar, sonrasında sonuclar ıyı cıkarsa kendılerı de sorumluluk almamıs ve ben bılıyordum demıstım deme hakkına sahıp oluyorlar. kalp atısını duydugun ıcın dıyorum kı umıt var, karamsar olma, sen ıcındekı yavrunu umıdınle besle ve sıcak tut, senın onu ne kadar ıstedıgını sevdıgını o hıssedecektır, allah da onu sana saglıkla kavusturacaktır inşallah denızımsen bolbol esma cek, olumlu dusun, bılıyorum zor ama, senın enerjın tamamen ona gıdıyor su an, guzel enerjı yolla ne olur.

Kızlar kanamam oldu hastanedeyim ,çok şükür bebek iyi kalp atışını duyduk
Otururken birden içimden bişey boşaldı WC ye gittim kan ,peçeteye siliyorum devamı geliyor doktoru aradım hastaneye git geliyorum dedi ömrümden ömür gitti doktor baktı bebek iyi kanama alanı yok bişey bulamayınca jelden olabilir dedi şimdi serum takıldı bulunmayan bi iğne proluton onu başka hastadan buldu eşim almaya gitti onu yapacaklar çok korktuk çok ,rabbim kimseye yaşatmasın inşallah devamı gelmez allah yavrularımızı korusun dua edin kızlar

aa canım gecmıs olsun, allah korusun, cok korkmussundur, allah bır daha yasatmasın. ınsallah sımdı hersey yolundadır. dualarımız tum hamıslerımızın saglıkla yavrularına kavusması ıcın canım.

Back