- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
- #10.281
Daha iyiyim çok şükür gece yatamadım çok etkilendim inşallah bunla gelmiş geçmiş olurayy iyi bebiş iyiymiş kuzumm çok geçmiş olsunn bir daha olmasın inşallahh..
şimdi nasılsın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha iyiyim çok şükür gece yatamadım çok etkilendim inşallah bunla gelmiş geçmiş olurayy iyi bebiş iyiymiş kuzumm çok geçmiş olsunn bir daha olmasın inşallahh..
şimdi nasılsın ?
Sağol canımAy görüyor musun geçmiş olsun canım ama o jel de çiziyor pis bişey...
Çok sağol canımdennisgo Denizciğim kahraman embriyon doktorunu şaşırtır ve bugün güzel haberlerini alırız umarım
cilekliturta_33 çok çok geçmiş olsun, bir daha yaşanmadan sağlıkla ilerlesin hamileliğin
amin amin son olsun inşallah.. bebiş iyi olsun da.Daha iyiyim çok şükür gece yatamadım çok etkilendim inşallah bunla gelmiş geçmiş olur
Bugünlük pek şaşırtamamış kuzum.. Salı’ya kadar vakti var ama.. hamilelik hormonları çok yüksek değil, Pazartesi tekrar kan vermemi istemiş, Salı öğlen de randevum var tekrar bakacak. Bu sağlıksız bir hamilelikse de geç tutunmaya bağlı bir şeyse de Pazartesi sonuca göre anlaşılır muhtemelen. Salı günü de durum netleşir artık.dennisgo Denizciğim kahraman embriyon doktorunu şaşırtır ve bugün güzel haberlerini alırız umarım
cilekliturta_33 çok çok geçmiş olsun, bir daha yaşanmadan sağlıkla ilerlesin hamileliğin
kaç çıkmış betaBugünlük pek şaşırtamamış kuzum.. Salı’ya kadar vakti var ama.. hamilelik hormonları çok yüksek değil, Pazartesi tekrar kan vermemi istemiş, Salı öğlen de randevum var tekrar bakacak. Bu sağlıksız bir hamilelikse de geç tutunmaya bağlı bir şeyse de Pazartesi sonuca göre anlaşılır muhtemelen. Salı günü de durum netleşir artık.
hayırlısı kuzu progesteron kaç ki acabası? inşallahh güçlenir kahraman embriyooBugünlük pek şaşırtamamış kuzum.. Salı’ya kadar vakti var ama.. hamilelik hormonları çok yüksek değil, Pazartesi tekrar kan vermemi istemiş, Salı öğlen de randevum var tekrar bakacak. Bu sağlıksız bir hamilelikse de geç tutunmaya bağlı bir şeyse de Pazartesi sonuca göre anlaşılır muhtemelen. Salı günü de durum netleşir artık.
Açıkçası merak etmiyorum ve de sormadım. Sonuçta bilip ne yapacağım. Öyle de bekleyeceğim, böyle de.. Saat ikide endokrinde randevum var. o zamana kadar merak uyanırsa bende sorarım belki.. aslında sonuçları alıp Türkiye’deki doktoru da aramayı düşündüm.. ama uzaktan ne yapacak ki dedim vazgeçtim. Kafa karışıklığı sadece.. en iyisi beklemek sankihayırlısı kuzu progesteron kaç ki acabası? inşallahh güçlenir kahraman embriyoo
Sormadım kuzum. ben böyle şüpheli durumlar yaşanınca kapatıyorum kendimi sanırım.. şu an hiç merak etmiyorum cidden.. Türkiye de böyle değildi çünkü tahlillere sen internetten baktığın için direk görüyorsun ve yorumluyorsun. Burada doktora gidiyor sadece doktor görüyor dosyana girip.. ondan alman gerekiyor. Öğleden sonra başka doktorda randevum var ona sorabilirim ama dediğim gibi bilip ne yapacağım ki, yine bekleyeceğim yine bekleyeceğim. Salı günü doktor hem kan testlerini, hem ultrasonda son durumu açıklar yolumuza devam ederiz diyorum.kaç çıkmış beta
Çok geçmiş olsun kılcal damarlara bağlı olmuş olabilir. Korkuttu sizi tabi. Neyse ki iyiymiş hep iyi olsun :)Sağol canım ya çok korkuttu şimdilik pembe azıcık,iğneyi de 3 tane bulduk bakalım anneme geldim yatıyorum biyerde okudum rahim grnişlerken Kılcal damar kanama yapıyormuş bide coraspin içince çoğaltmış olabilir
prg sonucun bilgi verebilirdi ondan sordum neyse sen merak etmiyosan sıkıntı yok sen iyi ol daAçıkçası merak etmiyorum ve de sormadım. Sonuçta bilip ne yapacağım. Öyle de bekleyeceğim, böyle de.. Saat ikide endokrinde randevum var. o zamana kadar merak uyanırsa bende sorarım belki.. aslında sonuçları alıp Türkiye’deki doktoru da aramayı düşündüm.. ama uzaktan ne yapacak ki dedim vazgeçtim. Kafa karışıklığı sadece.. en iyisi beklemek sanki
umarım bugün güzel haberler duyarsın canımSormadım kuzum. ben böyle şüpheli durumlar yaşanınca kapatıyorum kendimi sanırım.. şu an hiç merak etmiyorum cidden.. Türkiye de böyle değildi çünkü tahlillere sen internetten baktığın için direk görüyorsun ve yorumluyorsun. Burada doktora gidiyor sadece doktor görüyor dosyana girip.. ondan alman gerekiyor. Öğleden sonra başka doktorda randevum var ona sorabilirim ama dediğim gibi bilip ne yapacağım ki, yine bekleyeceğim yine bekleyeceğim. Salı günü doktor hem kan testlerini, hem ultrasonda son durumu açıklar yolumuza devam ederiz diyorum.
Sağol canım korku geçmiyor sürekli bakıyorum bişey var mı diyeÇok geçmiş olsun kılcal damarlara bağlı olmuş olabilir. Korkuttu sizi tabi. Neyse ki iyiymiş hep iyi olsun :)
Canım
Randevu saatinde giremedik, kalabalıktı biraz. İyi şeyler duymadık. Kalp atışını beğenmedi doktor ve çok da sağlıklı görmedi. Sonradan düzelebilir ama çok da beklemiyorum dedi. Önce haftaya Salı görelim dedi. Sonra kan verdim. Yarın sonuca göre ne yapacağımıza karar verecek
çok geçmiş olsun Rabbim size bağışlasın inşallah aminnnKızlar kanamam oldu hastanedeyim ,çok şükür bebek iyi kalp atışını duyduk
Otururken birden içimden bişey boşaldı WC ye gittim kan ,peçeteye siliyorum devamı geliyor doktoru aradım hastaneye git geliyorum dedi ömrümden ömür gitti doktor baktı bebek iyi kanama alanı yok bişey bulamayınca jelden olabilir dedi şimdi serum takıldı bulunmayan bi iğne proluton onu başka hastadan buldu eşim almaya gitti onu yapacaklar çok korktuk çok ,rabbim kimseye yaşatmasın inşallah devamı gelmez allah yavrularımızı korusun dua edin kızlar
geçmiş olsun Rabbim size bağışlasın inşallah aminnnCanım
Randevu saatinde giremedik, kalabalıktı biraz. İyi şeyler duymadık. Kalp atışını beğenmedi doktor ve çok da sağlıklı görmedi. Sonradan düzelebilir ama çok da beklemiyorum dedi. Önce haftaya Salı görelim dedi. Sonra kan verdim. Yarın sonuca göre ne yapacağımıza karar verecek
Umarım düzelir canım. Doktorumuz değişti ilk kez tanıştık ama benim de ilk tepkim böyleydi. Bu kadar sert olmaya gerek yok insan azıcık topu yumuşatır dedim çıktıktan sonra. Eşim de belki bu mevcut durumun yumuşatılmış halidir dedi. Gerçekten çok uzun baktı, tekrar tekrar benzer şeyler konuşuldu. Ama özet kalp atışını beğenmedim, beklediğimiz gibi değil oldu. Beta hcg, progestan ve kan uyuşmazlığı testleri istemiş. Yarın haberleşeceğiz bakalım
Bebeğin yakınlarında kanama alanı yokmuş ya çok şükür önemli olan oSağol canım korku geçmiyor sürekli bakıyorum bişey var mı diye
Kızlar kanamam oldu hastanedeyim ,çok şükür bebek iyi kalp atışını duyduk
Otururken birden içimden bişey boşaldı WC ye gittim kan ,peçeteye siliyorum devamı geliyor doktoru aradım hastaneye git geliyorum dedi ömrümden ömür gitti doktor baktı bebek iyi kanama alanı yok bişey bulamayınca jelden olabilir dedi şimdi serum takıldı bulunmayan bi iğne proluton onu başka hastadan buldu eşim almaya gitti onu yapacaklar çok korktuk çok ,rabbim kimseye yaşatmasın inşallah devamı gelmez allah yavrularımızı korusun dua edin kızlar