mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler

İdradı dökünce belirdi hemen 1 dk bile dolmadan
Tebrikler ozmn :)Bildigim kadariyla idrar testlerinde hatali cikanlar negatif sonuclar oluyor. Bgn bir kan testi yaptir ve folik asit kullanmaya basla hemen :) Ben hamile kalmadan folbiol kullaniyordum. Doktorum folic-1 yazdi daha hafif diye

Tebrikler ozmn :)Bildigim kadariyla idrar testlerinde hatali cikanlar negatif sonuclar oluyor. Bgn bir kan testi yaptir ve folik asit kullanmaya basla hemen :) Ben hamile kalmadan folbiol kullaniyordum. Doktorum folic-1 yazdi daha hafif diye
Bende folik asit kullanıyorum devam etmeli miyim şimdi folbiol 5mg

Tez zmnda git :) Ben 5. Haftamda gittigimde kahverengi kanamam olmustu korktum apar topar gittim doktora megerse yerlesme kanamasiymis. Daha kucuk oldugu icin ustten ultrasonda gozukmedi alttan olanla bakti doktor keseyi gordu :) sonra istenen testleri yazdi. Aklinda bulunsun ozelde testler 700 flndi ben ayni gun devlete gidip dahiliye doktoruna hepsini yazdirdim onada para vermedik :) insallah saglikli sihatli alirsin kucagina ufakligi :)

Teşekkür ederim cevap veren herekese içimi rahatlattınız çok saolun :)

kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi işim gereği devamlı ayaktayım neden olabilir ne önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…