Mayıs-Haziranda hamile kalanlar kimler?

benimde sat 31 mayıstı ve hamileyimmm:) dün doktordaydım, herşey yolunda dedi doktor, ama ara ara kasığımda ağrı oluyor, daha önceden düşük yaşamıştım korkutuyor bu ağrılar beni şimdi. birdahaki doktor randevum salıya, o zaman keseyi görücekmişiz inşallah.

ya ne güzel sizin hamile olduğunuzu okudukça içime umut doğuyor,ben uzun süredir bu sitenin takipçisiyim,ama ilk defa yazıyorum.kızlar hamilelerin duaları kabul olurmuş ne olur benim içinde dua edin rabbim hayırlısıyla banada anneliği tatdırsın.kızlar sizinle yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum,ben 11 aylık evliyim bu 2. evliliğim..ilk evliliğimde o kada çok o kadar çok acı çektim ki canımı zor kurtardım,ve vajinusmus dum eski eşimle cinsellik yaşamadık,hep bana hayvan gibi davrandı benimde psikojojim bozuldu cinsellikten tiksindin 2 yıl psikojojk tedavi gördüm antidepresanlar kullandım hem psikojojim düzeldi hem vajinusmus u atlattım sonra şimdiki eşimle evlendim,evlenirken tek hayalim anne olmaktı,ama hala bebişiimz yok.çok mutlu evliliğimiz var ama evde bebekde olunca tam olacak,eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu 1 ay önce.bakalım artık bundan sonra çalışmalara başlıycak, neyse kızlar başınızı ağrıttım...inşallah rabbim herkese annelik babalık duygusunu tatdırır..rabbim sizlerede hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

tahminime göre 12 mayısta hamile kaldım (anneler gününün gecesi)
sat 27 nisandı :49:

Allah isteyen herkese nasip etsin

benimde sat 31 mayıstı ve hamileyimmm:) dün doktordaydım, herşey yolunda dedi doktor, ama ara ara kasığımda ağrı oluyor, daha önceden düşük yaşamıştım korkutuyor bu ağrılar beni şimdi. birdahaki doktor randevum salıya, o zaman keseyi görücekmişiz inşallah.

ah canım bende 2 düşük yaşadım.şuan bazen bendede sanki adet olcakmışım gibi küçük ağrılar oluyo ama kötü düşünmek istemiyorum.haftaya inşlh kalp atışını duyarım bende

merhaba..benm sat tarihim 15 mayıs hamile oldugumu 26 hazrnda ögrendm kanda 53.3 çıktı .doktora gttim üç farklı şey söledi hamilelik yok dedi gelişmemiş dedi ölmüş dedi.sonra bidaha kanda baktırdım 33.327 çıktı başka doktora gttm adetin gecikio mu dedi ewet dedim geç yumurtlamadan dolayı hesapladıgın tarih yanlış dedi herşey şimili normal görünüo cuma günü kap atışları için çagırdı doktorumuz .bide sarı akıntı gelio aranızda böle bişi yaşayan varmı

merhabalar benim sat14 nisandı ama tahminimce 1 mayısta hamile kaldım. şimdi 13 haftalık hamileyim erzurumdayım ve halen kendime iyi bi doktor bulamadım

benim sat 1 hazirandı tahminimce 12 haziranda hamile kaldım.. 6. haftadayım ve ağrılarım azaldı dün 1 kere bulantım oldu sadece... dr a 1 kere gittim cuma günü tekrar gitmeyi düşünüyorum

Arkadaşlar gebeliğim dün sona erdi malesef bebeğimin kalbi durmuş :(( pazartesi günü dr kontrolüm vardı o zaman anlaşıldı Allahım bundan sonra olacak olan bebeklerime sağlık ömür versin çok üzgünüm...

Arkadaşlar gebeliğim dün sona erdi malesef bebeğimin kalbi durmuş :(( pazartesi günü dr kontrolüm vardı o zaman anlaşıldı Allahım bundan sonra olacak olan bebeklerime sağlık ömür versin çok üzgünüm...

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm demekki kısmet değilmiş herşeyin hayırlısı.Allah yeni olacak bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah.

ben varım sat 25 mayıs 13 haftalık oldu bebişim ama zor bi hamilelik geçiriyorum 2 ay sürekli bulantı kusma 7 8 kez serum tedavisi yaptırdım 5 6 gündür geçti ama şimdide diş ağrım var çok kötü cumartesi dra gitcem bakalım ne dicek dişinol sürdüm 2 kere parol yuttum eczacıya sordum umarım tedavisi olur

Bende haziran ayında gebe kalanlardanım...18 haftalık gebeyim RABBİM isteyen herkesin önce sağlıklı sonra hayırlı evlat dünyaya getirmesini nasib etsin

Ben de inşallah haziran ayında hamile kalacak olanlardanım:)
Rabbim bu mübarek ayda nasip eder inşallah.

Back