ben de foruma ilk yazdığım gün gidip kan testi verdim, ilk gün 10,62 çıktı, 2. gün 92,83 çıktı veeeeee ben de sonunda hamileyim:) olmayanlar lütfen üzülüp kafaya takmasın bebişler geleceği zamanı kendileri belirliyorlar galiba, onca ay yumurtlamamı takip ettim, kendimi, kocamı yedim bitirdim ve iş değiştirmeye karar verdiğim gün hamile olduğumu öğrendim:) sanırım elinden geleni yapıp tevekkül etmek en iyisi ve doğrusu..umarım benimle birlikte isteyen tüm anne adayları bebeklerinin kokusunu doya doya alırlar:) bu arada eşime 1 paket proxeed, evicap ve larginine içirdim, kendim de bu ay rahim filmi çektirdim bence siz de bunları deneyin, yüksek ihtimalle bunlar da işe yaradı. birde vücut sıcaklığınızı ölçün ve yükselmeye başladığı gün ve takip eden 3 günü değerlendirin, belin altına mutlaka yastık koyun ve eşiniz ilişkiden hemen sonra biraz beklesin bu da spermlerin vücudunuzda kalmasını sağlıyor,bacakları kaldırmak bilinenin aksine işe yaramıyor hatta bacakları kaldırıcam diye vücudun rahatını bozmak çok gereksiz, biraz yüksek bir yastık yeterli. ilişkiden sonra mümkünse sabaha kadar kalkmayın, yastığın 1 saat kalması yeterli tabi:) umarım faydalı olmuştur. bi süre uğraşan kontrolfrik biri olarak bunları yaparsanız ve her şey de normalse en geç bir yılın sonunda olur diye umut ediyorum:)
hepinize iyi akşamlar kızlar:)