Mayıs-Haziranda hamile kalanlar kimler?

Hepinizin bebişleri hayırlı olsun kızlar,umarım sağlıkla doğar hepsi.Benim de sat 17 mayıs,geçen hafta öğrendik,keseyi göremedik henüz umarım bu hafta görürüz.Kaç haftalıktır sizce bizim fasulye?=)

bence hemen dr git inşallah benimki gibi birşey yaşamassın:( benimde ilk koyu kahverengi akıntım geldi, sonra her wc de 1-2 damla kan geliyordu doktor doktor gezmemize rağmen 1 hafta sonrada düştü

geçmiş olsun öncelikle;
kahverengi lekelenmeyi bazı drlar normal buluyor.. özellikle damla damla ise senin bebeğini kaybetme nedenin başka bir şey olabilir mi?
pataloji yapıldımı, drlar sana progeston verdimi...
en yakın zamanda sağlıklı bir bebek alman dileğiyle.

geçen sene 16 agustosta erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim.. uzun ve sancılı bir dönemdi benim için . hayatım boyunca hiç bir zaman adet düzensizliği yaşamadım ama en son 12 mayısta adet oldum ve 9 haziranda adet olmam gerekirken olmadım . dokoruma muayene oldum rahimin hamile gibi duruyor ama kanda gebelik yok dedi bana cyclo progynova verdi dostinex de kullandım aradan 15 gün geçti yani bugün evde gebelik testi yaptım hamileyim Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın bugün hem evlilik yıl dönümümüz hem berat kandili hemde hamile oldugumu öğrendim Allahım Şükürler olsun

geçen sene 16 agustosta erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim.. uzun ve sancılı bir dönemdi benim için . hayatım boyunca hiç bir zaman adet düzensizliği yaşamadım ama en son 12 mayısta adet oldum ve 9 haziranda adet olmam gerekirken olmadım . dokoruma muayene oldum rahimin hamile gibi duruyor ama kanda gebelik yok dedi bana cyclo progynova verdi dostinex de kullandım aradan 15 gün geçti yani bugün evde gebelik testi yaptım hamileyim Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın bugün hem evlilik yıl dönümümüz hem berat kandili hemde hamile oldugumu öğrendim Allahım Şükürler olsun

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Gerçekten Allah herkesin bebeğini kendine bağışlasın, içinde bizimkini de.

sat nasıl hesaplıyosunuz? bende haziranda tam bilmiyorum mayıs sonu haziran başı herhalde... hepinize hayırlı olsun sağa salim alın bebişlerinizi kucaklarınıza inş.. bende pazrtsi gdcm dr a kalp atışları için bebeği görememiştik 15 gün içinde sadece keseini görebildik inş hayrlısıyla görürümm bebğimi.. Allah herkese tattrsıb bu güzel duyguyu..

Merhaba arkadaşlar benimde son adet tarihim 29.05.2012 gebelik testi yaptım pozitif çıktı ve kan testim 8949.55 çıktı sizce kaç haftalık hamileyimdir ultrasında ne zaman görülebilir bir yardımcı olabilirmisinz:17:

Merhaba arkadaşlar.
bende 6 haftalık hamileyim. kan testi sonucum 5176 çıktı. Sizce doktora gitsem ultrasonda görülebilir mi?
öptüm hepinizi:)

merhaba,
ben de ayın 25'İnde kan testi yaptırdım 23560 çıktı. 6 haftaya tekabul ediyor sanıyordum :) yarın sabah doktora gidicem. sen böyle söyleyince merak ettim, acaba benim bebeğim ne kadarlık olmuş :))

merhaba,
ben de ayın 25'İnde kan testi yaptırdım 23560 çıktı. 6 haftaya tekabul ediyor sanıyordum :) yarın sabah doktora gidicem. sen böyle söyleyince merak ettim, acaba benim bebeğim ne kadarlık olmuş :))

bende bu ayın 3 ünde yaptırdım kan testini bilmiyorum merakta ediyorum en kısa zamanda bende dr. a gitcem inşallah herşey yolundadır:1:

arkadaşlar bugün doktora gittim.sat 17 mayıs. ama kalp atışlarını duyamadık daha nokta kadar dedi doktor sizce normalmi?bugün 7+1 oldu.

benim sat 6 haziran şuan hamileyim :) bikaç gün önce minik kahve lekeler gelmişti hemen yattım çok şükür 2 gün falan sürdü şimdi kesildi lekeler.daha öncede 2 düşük yaşamıştım.allah inşallah bana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler versin

Merhaba bende aranıza yeni katıldım benim Sat 24 Mayıs 23 Haziran'da bhcg degeri 68.53 dü 29 Haziran da kontrol için gittiğimde kese görünmedi tekrar kanda gebelik baktirdik 351 di doktorum geç yumurtlama olabilir dedi 2 gün sonra tekrar kanda gebelik baktirdim 431 olmuştu maalesef kese hala ortada yok 6 temmuzdaki test degeri 2494 olmuştu doktorum sağlıklı bı gebelik gibi duruyo dedi ama 3 oldu doktora gidiyorum keseyi göremiyoruz dış gebelikten çok korkuyorum ya da büyümesinin Durmuş olmasından yarın tekrar çağırdı doktorum degerlerin 3000 in üstünde olması lqzim artık görebilecek miyim bilmiyorum Cook gerginim :(

7 temmuzda düşük yaptım kızlar progesteronum 1,3 e düştü ve bebeğimi kaybettim başına böyle bir şey gelen varmı

arkadaşlar bugün doktora gittim.sat 17 mayıs. ama kalp atışlarını duyamadık daha nokta kadar dedi doktor sizce normalmi?bugün 7+1 oldu.

inşlh duyarsın canım bende sabırsızlıkla bekliyorum ama ztn herkesin 6.haftada duyulcak diye bişe yok canım 8. haftada duyan arkadaşım var

Back