Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence hemen dr git inşallah benimki gibi birşey yaşamassınbenimde ilk koyu kahverengi akıntım geldi, sonra her wc de 1-2 damla kan geliyordu doktor doktor gezmemize rağmen 1 hafta sonrada düştü
geçen sene 16 agustosta erken doğum sonucu bebeğimi kaybettim.. uzun ve sancılı bir dönemdi benim için . hayatım boyunca hiç bir zaman adet düzensizliği yaşamadım ama en son 12 mayısta adet oldum ve 9 haziranda adet olmam gerekirken olmadım . dokoruma muayene oldum rahimin hamile gibi duruyor ama kanda gebelik yok dedi bana cyclo progynova verdi dostinex de kullandım aradan 15 gün geçti yani bugün evde gebelik testi yaptım hamileyim Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın bugün hem evlilik yıl dönümümüz hem berat kandili hemde hamile oldugumu öğrendim Allahım Şükürler olsun
Merhaba arkadaşlar.
bende 6 haftalık hamileyim. kan testi sonucum 5176 çıktı. Sizce doktora gitsem ultrasonda görülebilir mi?
öptüm hepinizi:)
merhaba,
ben de ayın 25'İnde kan testi yaptırdım 23560 çıktı. 6 haftaya tekabul ediyor sanıyordum :) yarın sabah doktora gidicem. sen böyle söyleyince merak ettim, acaba benim bebeğim ne kadarlık olmuş :))
bende bu ayın 3 ünde yaptırdım kan testini bilmiyorum merakta ediyorum en kısa zamanda bende dr. a gitcem inşallah herşey yolundadır![]()
arkadaşlar bugün doktora gittim.sat 17 mayıs. ama kalp atışlarını duyamadık daha nokta kadar dedi doktor sizce normalmi?bugün 7+1 oldu.