öncelikle hayırlı olsun,bence artık dr a gitme zamanın gelmişi millet çok geç gidiyor ben 1 gün geçti gitmiştim hemen gerekli testleri yapmışlardı. sende gerekli testlerini yaptır zaman kaybetme.
haver87 selamün aleyküm canım reglin kaç gün geçmişti bu tahlili yaptırdığında biraz düşük gibi ama canım zamanla yükselir inşallah belki geç yumurtlama olmuştur hayırlısıyla değerin yükselir iinnşallah[/QUOTE .!.:aleyküm selam bugün yeniden test yaptım sonucu güzel çıktı doktorum artış var dedi inşallah saglıklı bir şekilde alırım kucagma bebegimi darısı tüm bebek isteyenlere
Merhaba arkadaşlar.
bende 6 haftalık hamileyim. kan testi sonucum 5176 çıktı. Sizce doktora gitsem ultrasonda görülebilir mi?
öptüm hepinizi:)
merhaba , ben de herhangi bir aksilik olmazsa 11 şubatta bebeğimi kollarıma alacakmışım inşallah :) perşembeye (20.06) 2. randevuyu verdi dr.. kalp atışlarını duyacağız inşallah ve diğer testler olacakmış
slm kızlar ben yeni üye oldum..benımde sat 26 mayıs suan 8 haftanın ıcındeyım .6+4iken kalp atışlarını duydum ..1 ay sonra tekrar gıdecım umarım hersey yolundadır.ocak sonu bebeğimi kucağıma alırım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?