Mayıs-Haziranda hamile kalanlar kimler?

bende 6.hafta 3 günlük hamileydim geçen hafta itibariyle maalesef kaybettim bebeğimi:(

Merhaba, Bende 6 hafta 3 günlük hamileyim. Okuyunca o kadar üzüldüm ki. Çok geçmiş olsun keşke söyleyecek başka bir şeyler olsa. Benimde lekelenme şeklinde kanamam var. çok koyu kahverengi. Dr. uma gitmedim ama çok korkuyorum. Kalp atışlarınıda duyduk. Olabilir mi acaba?

Merhaba, Bende 6 hafta 3 günlük hamileyim. Okuyunca o kadar üzüldüm ki. Çok geçmiş olsun keşke söyleyecek başka bir şeyler olsa. Benimde lekelenme şeklinde kanamam var. çok koyu kahverengi. Dr. uma gitmedim ama çok korkuyorum. Kalp atışlarınıda duyduk. Olabilir mi acaba?

bence hemen dr git inşallah benimki gibi birşey yaşamassın:( benimde ilk koyu kahverengi akıntım geldi, sonra her wc de 1-2 damla kan geliyordu doktor doktor gezmemize rağmen 1 hafta sonrada düştü

merhaba ,

hamileliğinizde evde yapılan testte po<zitif çıktı..
peki?ilk doktora gittiğiniz nasıl muayene yapıyor?
ayrıca şimdi kan tahlili mi yapmalıyım??

bence hemen dr git inşallah benimki gibi birşey yaşamassın:( benimde ilk koyu kahverengi akıntım geldi, sonra her wc de 1-2 damla kan geliyordu doktor doktor gezmemize rağmen 1 hafta sonrada düştü

ben de sadece normal evde yapılan testlerden yaptım doktora gitmedim bugun itibariyle 5 hafta oldu sanırım ne zaman gitmeliyim doktora ?

ben de sadece normal evde yapılan testlerden yaptım doktora gitmedim bugun itibariyle 5 hafta oldu sanırım ne zaman gitmeliyim doktora ?

öncelikle hayırlı olsun,bence artık dr a gitme zamanın gelmişi millet çok geç gidiyor ben 1 gün geçti gitmiştim hemen gerekli testleri yapmışlardı. sende gerekli testlerini yaptır zaman kaybetme.

Son düzenleme:
hepınızın hamılelıgı hayırlı olsun tugba kan testı yaptır deger 1500 olunca kese görünüyor dra gıtmen gerekır ozaman

galiba bende hamileyim dün kan testi yaptırdım 22.05 çıktı
canım sen doktora git o yaptırır sana kan testi eğer hamileysen ulturasyonla kese varmı diye bakar
benim hcg düşük mü bilen varsa lütfen cvap yazsn korkuyorum daha önce iki düşük yaptm lütfennnn

sat 1 mayıs. Benim 3. geliyor

Kızlar merhaba benim de son adet tarihi 18 Mayıs, bugün 5 tane test yaptım biri oldukça koyu poziitf çıktı diğer 4 tanesi açık pembe. kan testi verdim 3 buçukta gidip sonucu alıcam, sizce gebelik varsa kanda çıkar mı acaba?? zaman geçmiyor şimdiden teşekkürlerrr:)

Kızlar merhaba benim de son adet tarihi 18 Mayıs, bugün 5 tane test yaptım biri oldukça koyu poziitf çıktı diğer 4 tanesi açık
pembe. kan testi verdim 3 buçukta gidip sonucu alıcam, sizce gebelik varsa kanda çıkar mı acaba?? zaman geçmiyor şimdiden teşekkürlerrr:)

meraba canım muhtemelen hamilesin testte silik bile çıksa hamilelik olmuş olyor kan tahlilinde idrar testinden daha iyi sonuç çıkar şimdiden hayırlı olsun:)

galiba bende hamileyim dün kan testi yaptırdım 22.05 çıktı
canım sen doktora git o yaptırır sana kan testi eğer hamileysen ulturasyonla kese varmı diye bakar
benim hcg düşük mü bilen varsa lütfen cvap yazsn korkuyorum daha önce iki düşük yaptm lütfennnn

selamün aleyküm canım reglin kaç gün geçmişti bu tahlili yaptırdığında biraz düşük gibi ama canım zamanla yükselir inşallah belki geç yumurtlama olmuştur hayırlısıyla değerin yükselir iinnşallah

Back