Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde SAT 23 MAYIS :) hayırlı olsun buarada
bende 6.hafta 3 günlük hamileydim geçen hafta itibariyle maalesef kaybettim bebeğimi![]()
Merhaba, Bende 6 hafta 3 günlük hamileyim. Okuyunca o kadar üzüldüm ki. Çok geçmiş olsun keşke söyleyecek başka bir şeyler olsa. Benimde lekelenme şeklinde kanamam var. çok koyu kahverengi. Dr. uma gitmedim ama çok korkuyorum. Kalp atışlarınıda duyduk. Olabilir mi acaba?
bence hemen dr git inşallah benimki gibi birşey yaşamassınbenimde ilk koyu kahverengi akıntım geldi, sonra her wc de 1-2 damla kan geliyordu doktor doktor gezmemize rağmen 1 hafta sonrada düştü
ben de sadece normal evde yapılan testlerden yaptım doktora gitmedim bugun itibariyle 5 hafta oldu sanırım ne zaman gitmeliyim doktora ?
bebeğimi kaybettimbugün ultrasonda görürüm heyecanıyla gitmiştim bebeğim düşüyormuş
![]()
sat 1 mayıs. Benim 3. geliyor
bebeğimi kaybettimbugün ultrasonda görürüm heyecanıyla gitmiştim bebeğim düşüyormuş
![]()
Kızlar merhaba benim de son adet tarihi 18 Mayıs, bugün 5 tane test yaptım biri oldukça koyu poziitf çıktı diğer 4 tanesi açık
pembe. kan testi verdim 3 buçukta gidip sonucu alıcam, sizce gebelik varsa kanda çıkar mı acaba?? zaman geçmiyor şimdiden teşekkürlerrr:)
galiba bende hamileyim dün kan testi yaptırdım 22.05 çıktı
canım sen doktora git o yaptırır sana kan testi eğer hamileysen ulturasyonla kese varmı diye bakar
benim hcg düşük mü bilen varsa lütfen cvap yazsn korkuyorum daha önce iki düşük yaptm lütfennnn