- Konu Sahibi TazmaniaMonster
-
Arkadaşlar son zamanlarda bir prof.un kitabı çıktı Karatay Diyeti diye ben o kitabı aldım okuyorum.çok şaşırtıcı ezberbozan bilgiler var.mesela o kadın ara öğünleri önermiyor.ara öğün yapmazsan vücut ara öğün ihtiyacını kendi yağlarından karşılar diyor.meyve dahil içinde şeker olan hiç bir şeyi önermiyor.unlu mamüllerin hiç birini önermiyor.çavdar kepek ne olursa olsun ekmek yemeyin diyor.ilginç yani.özellikle ara öğün meselesinde yazdıkları çok mantıklı geldi bana.kendisi zaten diyetisyen değil kalp yada iç hastalıkları uzmanı.bilgi vereyim dedim.
:):) inşallah kızın olursa belki koyarsın :):)
Arkadaşlar son zamanlarda bir prof.un kitabı çıktı Karatay Diyeti diye ben o kitabı aldım okuyorum.çok şaşırtıcı ezberbozan bilgiler var.mesela o kadın ara öğünleri önermiyor.ara öğün yapmazsan vücut ara öğün ihtiyacını kendi yağlarından karşılar diyor.meyve dahil içinde şeker olan hiç bir şeyi önermiyor.unlu mamüllerin hiç birini önermiyor.çavdar kepek ne olursa olsun ekmek yemeyin diyor.ilginç yani.özellikle ara öğün meselesinde yazdıkları çok mantıklı geldi bana.kendisi zaten diyetisyen değil kalp yada iç hastalıkları uzmanı.bilgi vereyim dedim.
ne iyi yaptın selam vermekle hg. cnmbaşlığınızı görünce bi merhaba demek istedim...
bende geçen sene mayıs ayında hamile kalmıştım kızıma...şimdi 3 aylık olduk umarım isteyen herkes bu mutluluğu tadar...
kızlar stresten uzak durmaya çalışın bende bi ara çok takmıştımm ne zaman kafama takmadım hamile kaldım
rRabbim hakkımızda hayırlsını versin inş...
benim eşimde iç hastalıkları uzmanı ama bi faydasını görmedim kızlar :):):) sadece kilo vermelisin diyor ama gözümün önünde yemekleri götürüyor :):):)
Liste yapalım mı arkadaşlar ?
motivasyonumuz artar böylece ne dersiniz
tamam ama sende yaptığın hataları bize yazki azcık kulağını çekelim. tatlı yemek yasak mesela:)benide kilo konusunda motive etmeyi unutmayın sakın günlük :)
tamam ama sende yaptığın hataları bize yazki azcık kulağını çekelim. tatlı yemek yasak mesela:)
:):) hatasız kul olmaz canım :)
hg. demir dr.kontrollerini oldun mu cnm.sorun görünüyormu yoksa sebepsiz mi?selam kızlar bende bebek istiyorum
zaten her ay istiyorum ama bi türlü olmuyo, 2009 ağustostan beri her ay istiyorum
amacın güzelliğini düşün aldığın her dilimde
tez vakitte nasip olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşayy canım onu düşününce tek lokma bile geçmiyor ki boğazımdan :)) çok istiyorum yaaaa böyle bebegimi kucağıma alıp kokusu içime çekmeyi çok istiyorum :)
Gunaydın arkadaslar
Ekmeksız bır hayat olamaz!
Bunu ben degıl dıyetısyenım soyluyor
Ekmeksız unsuz bır şekilde yapılan dıyet bıter bıtmez bıze gerı kat kat gelır
dıyetısyenıme cıdden cok guvenıyorum
ama 3 aydır bırakmak durumunda kaldım
benımkıne dıyet denmezdı zaten :)
gunde 12 dilim ekmek
7 et
2 sebze yemegı
4 porsıyon meyve
2 yogurt
ee ne bu 12 dılım ekmek bır ekmege esıt yenırmı dersenız
degıstırme lıstemız vardı
2 yemek kasıgımakarna =1 dilim ekmek
1 yumurta haslanmıs =1 et
1 kofte= 1 et
bu sekılde
hıc ac kalmadan verdım 87 den 75e dusmusdum ama suan sanırım 77lere cıkmısımdır
tartılmakdan odum patlıyor desem yerıdır :)
Kendimide tanıtayım bu arada
3 yıllık evlıyım 5 aydır korunmkuyoruz
Bende 5 aydır umutsuzlukla husranla testlerıme bakıp oturup aglayanlardanım
ama nıyeyse en cok bu ayın basında yıprattım kendımı
netten sonuclarıma bakdıgımda ve sıfırı gorunce bır anda aglamaya basladım
burnum felan kanadı sınırden artık
ve kendıme soz verdım bu ay ne olursa olsun ıyı bır doktora gıdıcem dıye
benım hormon testlerım super
esımın sperm sonuclar 58 milyon ve % 80 hareketlilik
Ama sonuc sıfır
VE ben korunmadım hep esım korundu
Bu hafta ıcı doktora gıdıcem bakalım asırı heycanlıyım
rahım fılmı cekıcekmı sonra ne cıkıcak klomen ıgnemı vurulcam vs
Adetımı beklemeden gıdıcem bır an once baslansın dıye
Seda bende diyetisyene gitmiştim aynen senin yazdıkların gibi günlük her gruptan bir miktar vardı.insan neye inanacağını şaşırıyor artık.sanırım işin püf noktası az yemek.ama her besin grubundan alınıncada dengeli beslenmiş oluyorsun.sen iyi vermişsin üstelik verdiğin miktarlarlada insan hiç aç kalmaz hatta bir süre sonra fazla bile gelir.
| iѕiм | ѕαт |вαт | ѕση ∂υяυм
1 | TazmaniaMonster | 18 ηiѕαη |16 мαуıѕ |вєкℓємє∂є
2 | kuuzuu |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?